Naisille kysymys

Anonyymi

Miksi ette jatka tapaamista tai jatka viestittelyä, jos miehellä pääosin on kaikki asiat, mitä haluatte miehen omaavan? Miksi yksi pieni "huono" seikka kumoaa kaiken positiivisen? Ei kukaan ole täydellinen ja virheetön. Aina kuulee tai lukee, että mies oli muuten mukava, mutta.... Aina löydätte syyn olla jatkamatta seurustelua, mutta mikä asia saa teidät kumoamaan tämän yhden epäkohdan? Onko kyse teidän asenteestanne jo etukäteen, ettei tästä mitään tule, että löydätte vikoja väkisin? En väitä, ettei miehelläkin olisi sama juttu, mutta näin miehen näkökulmasta katsottuna.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotain on pahasti pielessä. Naisen logiikka näyttää toimivan näin: Jos yhdessä miehessä paljastuu joku "vika", niin kaikki miehet haukutaan samanlaisiksi. Varmasti kaikenlaista ei-toivottua paljastuu, jos treffit sovitaan naamakuvan tai jonkin yhden asian perusteella yrittämättä ottaa muista asioista selvää. Treffeillä näkee sen ison vatsan, hoitamattomat hampaat, väärin valitut kengät ym. Yksinkertaisesti "ostetaan" sikoja säkissä periaatteella, lopputulos ei voi olla lottoilua parempi.

    • Anonyymi

      Samaa ihmetellyt.

      Luulen, että siinä on joku sellainen juttu, että kun ovat useamman kerran päässeet treffeille komeiden miesten kanssa ja saaneet näiltä patukkaa, niin kuvittelevat oman tason olevan sama, vaikka komeat miehet ovat laskeneet rimaa hetkeksi saadakseen seksiä edes joltain naiselta. Naiset ei välttämättä ymmärrä tätä.

      Kun komea mies on seksin jälkeen dumpannut naisen, niin naiset laittavat pakit kiertämään, koska luulevat olevansa tavis miestä ylempänä.

    • Anonyymi

      Höpön hopön sanon minä. Onpa miehillä vilkas mielikuvitus. Kuvitellaan olevan parempia kuin muut ja täällä haukutaan sitten naisia mennen tullen hyvä vaan että olette saaneet pakit. Mitä muuta tuolla ajattelu tavalla varustetut miehet kuvittelevat liian suuria itsestään.

    • Anonyymi

      Jos se yksi asia on tärkeä, miksi jatkaa ja käyttää kummankaan aikaa, jos tietää tilanteen mahdottomaksi? Esim. jos ei tykkää tupakoivasta, niin ihan turhaa odottaa toisen lopettavan minun takiani tai sietää sitä löyhkää. Paras antaa toisen jatkaa valitsemallaan tiellä.

    • Anonyymi

      "Höpön hopön sanon minä. Onpa miehillä vilkas mielikuvitus. Kuvitellaan olevan parempia kuin muut ja täällä haukutaan sitten naisia mennen tullen hyvä vaan että olette saaneet pakit. Mitä muuta tuolla ajattelu tavalla varustetut miehet kuvittelevat liian suuria itsestään."

      Omakohtaista kokemusta on ja olen myös nähnyt kun hoikat 3/5 miehet pommitti tinderissä rumaa ja ylipainoista 1/5 naista. Ei noilla miehillä ole mielessä kuin yksi asia. Jotkut miehet vajoo seksinhimoissaan todella alas.

      Olen minäkin antanut patukkaa ei niin hyvännäköisille naisille. Ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että voisin alkaa parisuhteeseen, mutta ymmärrän: Helposti aletaan luulemaan liikoja..

    • Anonyymi

      Ei mikään yksittäinen asia ratkaise ,että jatkuuko tutustuminen. kokonaisuus se on joka ratkaisee. Varmasti kaikki haluaa löytää puolison, jotka deiteissä on mukana. Miksi ei haluaisi? kyllä ihmisen täytyy sillon mennä itseensä, että missä vika jos jatkuvasti tulee pakkeja ja itse haluaa pariutua. Se pelaa joka ei pelkää .pettymyksiä tulee elämässä aina ja kaikkialla, siihen on hyvä tottua ja se pitää kestää. mutta välillä tulee onnistumisiakin .

    • Anonyymi

      On totta, että yksi vika kaataa orastavan deittailun. Yksi syy voi olla se, että entinen ei tavallaan hyväksynyt yhtään huonoa piirrettä naisessaan ja tämä kokemus pistetään sitten eteenpäin. Toinen syy voi olla myös ettei sitten pystytäkkään sitoutumaan.

      Nuo edelliset kirjoittajat kirjoittavat itsestään.

      • Anonyymi

        En nyt saa oikeen selvää, että mitäs tuossa sanot mutta tuo on ihan puppua että joku yksittäinen asia olisi ratkaiseva.Tietysti jos se yksi asia on joku massiivinen esim.alko tai joku työtä vieroksuva niin ei siihen kukaan helposti ala semmosesta suhdetta rakentamaan . mutta korvat väärässä asennossa eli meinaa varmaan kenekkään mitään.


    • Anonyymi

      Jos se pieni asia on esim. haiseva hengitys? Jos et pysty olemaan lähellä tämän takia?
      Jos se miehen mielestä pieni asia on alkoholin käyttö, ja toinen etsii raitista miestä?
      Näitä voi jatkaa vaikka miten. Eräs hyvä ystäväni yritti seurustella miehen kanssa joka muuten kaikin puolin oli täys kymppi hänen mielestään, mutta puheääni oli korkea ja kimittävä. Ystäväni yritti mutta ero siitä tuli.
      Kyllä se pieni asia voi olla kuin hiekanmuru kengässä, pieni mutta todella ärsyttävä ja haittaava!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe