Toinen haluaa lapsen

Anonyymi

Onko täällä sellaisia pareja, joista toinen haluaa lapsen ja toinen ei? Minua kiinnostaisi tietää, kestääkö tällainen suhde.

Nimittäin poikakaverini haluaisi lapsen, minä en. Hän tiesi tästä jo kun aloimme seurustelemaan puoli vuotta sitten. Silloin sanoi, ettei se ole ongelma, hän voi kysyä sitä tulevaisuudessa kerran tai kaksi olenko muuttanut mieleni, mutta ei aio jankuttaa (tämä hieman nosti omia karvoja pystyyn).

Nyt tilanne on se, että olen jonossa sterkkaan, jota olen odottanut teini-iästä asti. Kerroin tästä poikakaverille joka näytti hieman säikähtävän ja pettyvän tajutessaan, miten ehdoton olen. Silti kuulemma haluaa olla kanssani. Jono on noin puoli vuotta ja mietin nyt, yrittääkö hän mahdollisesti vielä kääntää päätäni.

Kiinnostaisi siis tietää, onko tällaiset suhteet oikeasti toimineet? Vai onko todellisuus se, että jossain vaiheessa poikakaverini syyttää minua, että on menettänyt mahdollisuuden olla isä? Naisillehan tuota usein käy.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Teet oikein, kun et tee lasta vastentahtoisesti. Suosittelen, että eroat poikaystävästäsi, jotta hän pääsee perustamaan haluamansa perheen.

    • Anonyymi

      Minäkään en ole koskaan halunnut, ja tein sen selväksi miehelleni jo heti alussa.
      Hän olisi kyllä halunnut, mutta ei yrittänyt painostaa. Myös hänen sukunsa, äiti ja sisko etunenässä odottivat kovasti että lapsia tulee. Äitinsä katkeroitui kovasti minuun, kun tein päivänselväksi että ei tule tapahtumaan.
      Olemme olleet nyt aviossa 14 vuotta, eikä yhtäkään lasta. Mieheni on sopeutunut asiaan, vaikka kovasti lapsista pitää. Kyllä kai se on täysin yksilöllistä miten toinen suhtautuu ja kestääkö liitto tätä ristiriitaa. Meillä kesti, ja meillä menee hyvin. Ollaan tyytyväisiä elämään kumpikin.
      Jos miehesi yrittää painostaa, kehottaisin olemaan hyvin varovainen! Missään tapauksessa ei saa taipua lapsentekoon jos et ole 100% varma että olet päätökseen tyytyväinen ja se on 100% oma tahtosi!

    • Anonyymi

      On se pitkän harkinna tulos, kihlattuni halusi lapsen minä en tykännyt ajatuksesta ja halusin pitkittää päätöstä, piti kuitenkin jatkossa valita joko suhteen loppu tai lapsi. Vaikka meille syntyi lapsi ja olen hoitanut osani isänä en ole koskaan ollut mikään lapsirakas enkä halunnut enempää vaikka nainen yritti vielä jälkeenpäin kovinkin.

    • Minä en tajua, että miks kaksi ihmistä kenellä on erilaiset tulevaisuuden suunitelmat noinkin keskeisessä asiassa päätyvät parisuhteeseen keskenään..
      -Oikeastaan ainoa selitys miehen puolelta lähteä tuollaiseen on vain seksiä kaveripohjalta kanssasi, elikkä friends with benefits..
      Ei tuo ole kunnollinen parisuhde kun se on tarkoitettu päättymään jo alun alkaenkin...

      Itse etsin selkeästi vela naista parisuhteeseen ja lapsista haaveilijat olen sivuuttanut suoriltaan. Turha haaskata kummankaan aikaa, ellei sitten tosiaan ole kysymys ihan puhtaasti fwb- suhteesta, jolloin lapsi kysymyksellä ei ole merkitystä suhteen kannalta.

      • Tai ellei sitten kyse ole ihan puhtaasti raskautumiseen avustamisesta anonyymilta pohjalta. Siihen voisin toki suostua, mikäli luottamus löytyisi ja asiat saatais sovituksi. En halua omia lapsia, mutta voin auttaa raskautumaan sellaista joka niitä haluaa.


    • Anonyymi

      50 vuotta sitten minä halusin 3 - 4 tenavaa mutta 2:n jälkeen vaimoni sanoi lukumäärän riittävän. Eipä tuo aiheuttanut säröä avioliittoomme.
      Tenavien tultua peruskouluikään totesi vaimoni, että olisihan tuossa mennyt kolmaskin. Emme halunneet mitään iltatähteä joten panskojen lukumäärä jäi niihin kahteen.
      Ovat nyt 45v ja 47v. Kolmas sukupolvi on koulussa.

      Jälkikasvussa on yksi elämän tarkoittus ja oleellinen osa sen sisältöä vaikka onkin maantieteellistä etäisyyttä.

      • Anonyymi

        Mitä vittua. Toinen kysyy onko lapsettomia niin sinä vastaat joo, en ole, lapsien lukumäärä vaan ei täsmännyt. Hitusen eri asia kuin se, että joku jää lapsettomaksi kuin se, ettei saa älytöntä laumaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vittua. Toinen kysyy onko lapsettomia niin sinä vastaat joo, en ole, lapsien lukumäärä vaan ei täsmännyt. Hitusen eri asia kuin se, että joku jää lapsettomaksi kuin se, ettei saa älytöntä laumaa.

        Jos ymmärtää luetun sisällön niin ilmenee, etten olisi edes harkinnut liittoa naisen kanssa joka ei olisi halunnut lapsia!
        Selvenikö?

        2 - 4 ei ole vielä mikään vitun lauma mutta olemme nyt vanhempina tyytyväisiä tähänkin.
        Olin keikalla lestadiolaisalueella jossa omistaja toimeksiantajalla oli 16 lasta saman naisen kanssa. Se alkaa lähestymään jo vitun laumaa.


    • Anonyymi

      Ilmoita ystävällesi että et aio tehdä lapsia, et nyt etkä tulevaisuudessa. Mielesi ei tule muuttumaan.
      Tee tuo kristallin kirkkaaksi hänelle, niin että mikäli hän yhä haluaa lapsen biologiseksi isäksi, hälle tulee tilaisuus laskea sinut menemään ja etsimään itselleen puoliso joka on valmis lasten tekoon.

      Sinä taas aivan takuulla loydät puolison joka myoskään ei halua lapsia.

      Tuo on vain rehellistä ja reilua molempia kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe