Nyt kohta alkaa JOULUN kielto

Anonyymi

Paavola kertoo ettei joulua ole ettekä saa viettää vaan viettäkää lehtimajaa.

25

<50

  Vastaukset

  • Paavolan pitäisi tietää, että lakia ei voi pitää ilman lihan ympärileikkausta. Voiko Paavola siis näyttää elimensä, että voimme arvioida hänen ympärileikkaustilansa?

  • Paitsi jos viettääkin kosserjoulua pesussa kutistinut villapipo päässä.

   Kosser on aina sallittua.

  • No kukas on tuo Paavola sitten ja missä seurakunnassa vaikuttaa?

  • Sapattia saa viettää, siis lauantaita saa palvoa.
   '
   Tämä on totuus.

   • Ei ilman ympärileikkausta. Sapatin pitäminen ilman ympärileikkausta lihassa on lain rikkomista,


  • Googletin Paavolan ja häneltä löytyy monenlaista tekstiä esim illuminaateista ja heidän tuhansista lapsiuhreistaan.

  • Jes.1:11. 1:14 Minun sieluni vihaa teidän uusi-kuitanne ja juhla-aikojanne; ne ovat käyneet minulle kuormaksi, jota kantamaan olen väsynyt. Hoos.6:6 Sillä laupeutta minä haluan enkä uhria, ja Jumalan tuntemista enemmän kuin polttouhreja. 1Sam.15:22. Ps.50:13. Matt.9:13. 12:7.

  • 3Moos.26:31 Biblia (1776) Ja teen kaupunkinne autioksi ja kirkkonne hävitän, enkä myös teidän lepytyshajuanne haista. Jes.1:13. Mal.1:10.

  • antti wuoltee eli saatanan synagoogan jumalaton pakanapappi ja valhehebrealainen määrittää koko kristinuskon harhaopiksi. antti antikristus kirjoitti: "Meidän tulee unohtaa ihmisten omat ns. kokemukset ja tarinat, näyt, ilmestykset yms".
   Judaistivalhettelijan mukaan koko uusi liitto on harhaoppia. esimerkisi Paavali sai useita näkyjä ja Herran ilmestyksiä. Ilmestyskirja on näkyjen kirja. Pakanapapin opin mukaan nämä kaikki pitää jättää pois opetuksesta.
   Paavali kertoi: mitä Kristus, saattaakseen pakanat kuuliaisiksi, on minun kauttani vaikuttanut sanalla ja teolla, tunnustekojen ja ihmeiden voimalla, Pyhän Hengen voimalla, niin että minä Jerusalemista ja sen ympäristöstä alkaen Illyrikoniin saakka olen suorittanut Kristuksen evankeliumin julistamisen. Judaistipapin mukaan tämä kaikki oli väärä oppia ja esimerkkiä.

   antti wuoltee jatkaa Raamatun pilkkaamista. Valhehebrealaisella on pakkomielle postata palstalle häväistyä Sanaa. Hänellä on valtava tarve näyttää oma ylemmyytensä ja valtansa ja oppineisuutensa. Onhan valhejuutalainen, antti wuoltee pastori ja ties mitä ja minkä arvonimen hän on itselleen ottanutkin. Mutta Jumala ei ole häntä ei ketään muutakaan jumalatonta maailman ihmistä asettanut pastoriksi eikä opettajaksi.

  • Mikä antoi enemmän ihmisille ? Jeesuksen kuolema vai Hänen syntypäivä vois kysyä saviksen galluppeissa.

  • Jos Paavola kieltää Joulun, se on siinä: hän on antikristitty. Hänelle Jeesuksen syntymä, elämä ja kuolema ei merkitse vaan sekaantuminen täysin toisen kansan omaan juhliin, kansan, johon hän ei kuulu, eikä tule koskaan kuulumaankaan. Hänen oppinsa siis edustavat valhetta.

   Mutta, helluntailaisuushan on antikristillinen uus-valheuskonto ja tämä foorumi kaikkine keskusteluineen todistaa sen.

   Jääkää valheenisänne, saatanan haltuun.

   Painakaa, aidot kristityt, nämä tosiasiat - jotka helluntailaiset itse itsestään todistavat - syvälle mieleenne, älkääkä näitä veljiksenne ja sisariksenne kutsuko. Kavahtakaa, perääntykää heidän lipevästi teitä lähestyessä: näette edessänne käärmeet.

   Jo Luther lujasti ilmoitti eräälle näiden johtajalle: "Meissä on eri henki". Ja se eri henki vaikuttaa edelleenkin.

   Itse kyllä muistan ja aion juhlia Kristuksen syntymää, vaikka saatana helluntaipappeineen voisi tästä pahoin.

  • petsku paavolalta.

   Herra Jeesuksen syntymän ajankohdasta on monenlaista opetusta ja ymmärrystä. Raamatun sana kertoo meille monella tavalla ajankohdan, jolloin Jeesus syntyi maan päälle Pelastajana, Herrana ja Messiaana. Miksi on tärkeätä ymmärtää Herran Jeesuksen oikea syntymisen ajankohta? Siksi koska Jeesuksen syntymisen ajankohta tapahtui Jumalan pelastushistorian merkittävänä juhlahetkenä, joka viestittää sanoman Jumalan suuresta armosta ja pelastuksesta. Raamattu ei sano suoraan milloin Herra Jeesus syntyi, mutta Raamatusta voidaan kuitenkin löytää selkeästi ajankohta, jolloin Herra Jeesus syntyi. Jeesuksen oikean syntymän ajankohdan ymmärtäminen avaa meille syvällisemmän näköalan Jumalan pelastushistoriaan sekä Jumalan lasten loistavaan tulevaisuuteen Herran Jeesuksen kanssa. Tämä asia ei ole vähäpätöinen eikä yhdentekevä milloin Jeesus syntyi, koska Jeesuksen syntymän ajankohta osoittaa Jumalan sanan pelastushistorian profeetallisen täyttymyksen, merkin ja sanoman. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera.

   Jeesus syntyi lehtimajanjuhlan aikaan, joka oli juhla, jossa juhlittiin sitä kun Jumala piti hyvää huolta Israelin kansasta erämaassa ja sen tähden tuli viettää lehtimajanjuhlaa Herran kunniaksi ja asua tilapäisesti seitsemän päivää lehtimajoissa.

   Viides Mooseksen kirja luku 16 vahvistaa sen, että enkelin tervehdys paimenille liittyi lehtimajanjuhlaan. Jumala käski iloitsemaan lehtimajanjuhlan aikana niin että kaikki israelilaiset sekä myös heidän luonaan asuvat pakanat (muukalainen) iloitsivat ja juhlisivat seitsemän päivää lehtimajanjuhlassa Herran kunniaksi. Enkeli ilmoitti paimenille suuresta ilosta (evankeliumin kautta) kaikille ihmisille ja mikä ajankohta olisi ollut kaikista sopivin enkelin ilmoittamasta suuresta ilosta kuin lehtimajanjuhla, joka oli erityinen Jumalan asettama ilon juhla kaikille kansoille. Jumala antoi Israelin kansalle seitsemän juhlaa ja vain yhteen juhlaan, eli lehtimajanjuhlaan Herra antoi erityisen iloitsemisen kehotuksen, joka koski niin juutalaisia kuin pakanoitakin. Lehtimajanjuhla on ainoa esikuva ja juhla, jolloin Jeesus on voinut syntyä. Jumalan sanan ilmoituksessa ei ole sattumia, vaan kaikilla asioilla on oma tärkeä paikkansa ja sanomansa.

   Herra Jeesus huusi lehtimajanjuhlan viimeisenä suurena päivänä (juhlasapatti) jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon; joka uskoo minuun (Jeesus), niin kuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat. On hyvin paljon mahdollista, että Jeesus sanoi sanansa sen tähden, koska juutalaiset papit toimittivat vesijuomauhreja sekä uskoivat sen liittyvän Messiaan tulemiseen. Todennäköisesti tämän syyn tähden Herra Jeesus sanoi Hänen olevan elävän veden virran lähde, sillä jos jollakulla on hengellinen jano, niin hänen täytyy tulla Jeesuksen luokse ja uskoa Jeesukseen niin kuin Raamattu sanoo. Herra Jeesus toi sen esille, että Messias oli jo tullut ja on juutalaisten keskuudessa. Jesajan 12 luvun ilon kautta ammentaminen vettä pelastuksen lähteestä sisältää sanoman lehtimajanjuhlan ilosta, jolloin Pelastuksen Lähde syntyi maailmaan pelastukseksi jokaiselle ihmiselle, joka uskoo Häneen.

   Lehtimajat tuli rakentaa muun muassa öljypuun oksista sekä metsäöljypuun oksista. Tämä on esikuvallinen sanoma, joka kertoo sen että Jumala yhdistää yhdeksi niin israelilaiset kuin pakanatkin uskon kautta Messias Herraan Jeesukseen. Raamatun esikuvallisen ja profeetallisen sanoman valossa on selvää, että Jeesus syntyi lehtimajanjuhlan aikana, sillä Hänessä israelilaiset ja pakanat tulevat yhdistymään, niin kuin öljypuun sekä metsäöljypuun oksat yhdistyivät toisiinsa lehtimajoissa. Öljypuun oksat kuvaavat israelilaisia ja metsäöljypuun (villi öljypuu) oksat kuvaavat pakanoita.

   Ei voi olla suurempaa iloa kuin se, että Pelastaja, Herra ja Messias vapauttaa ihmisen synnin ja saatanan vallasta antaen syntien anteeksiantamuksen ja iankaikkisen pelastuksen. Herran Jeesuksen syntymäjuhla ei ole seimen lapsen juhla, vaan juhla sen kunniaksi, että Herra Jeesus syntyi ja pelasti kaikki Häneen uskovat ihmiset saaden aikaan verensä kautta iankaikkisen lunastuksen ja pelastuksen. Lehtimajanjuhla muistuttaa meitä kuinka olemme vain tilapäisesti täällä maan päällä, sillä meidän oikea kotimme on Uudessa Jerusalemissa, jossa Jumala asuu kansansa keskellä iankaikkisesti.

   • Raamatussa ei sanota missään, että Jeesus syntyi lehtimajanjuhlan aikana. Tämä Paavolan opetus menee Raamatun yli. Paavolan johtopäätökset eivät ole tarkkoja myöskään.

    Raamatussa ei ole myöskään yhtään käskyä juhlia kenenkään syntymäpäiviä. Jumala on antanut kaikille Herran juhlille sisällön, eikä yhdessäkään juhlassa juhlita kenenkään syntymäpäiviä, mutta juhlitaan mm. vapautumista orjuudesta, pääsiäistä, nautitaan sadonkorjuun hedelmiä Herran asumuksen edessä jne.

    Tämän perusteella voimme kyllä sanoa, ettei joulua käsketä juhlimaan joulukuun lopussa. Jeesuksen todennäköinen syntymäaikakaan ei ole joulukuu vaan syyskuu, kun otamme huomioon kaiken, mitä Raamattu ilmoittaa Jeesuksen syntymän aikana tapahtuneesta yms.


   • Rovasti Risto Heikkilä selittää kirjoissaan ansiokkaasti Jeesuksen syntymäajan ja joulun tähden problematiikkaa. Hän on päätynyt siihen, että Jeesus syntyi pasuunansoiton päivänä vuonna 3 eaa. Sartolakin on kerran sanonut pitävän todennäköisenä pasuunansoitonpäivää. Jeesus on syntynyt syksyllä, mutta ei todennäköisesti lehtimajanjuhlan aikana, vaikka Paavola sellaista luulee.


  • Aikamoinen uskonnollisuutta Paavolalta saada joku uskomaan että syntien anteksianto vapauttaa ja poista synnit. Ilman Ristinkuolema,, ei poistu meiltä synnit ja saa meitä tosi vapaiksi. Mutta niin sokeita voi jopa hyviä opettajia tulla kuin Paavola.

   • Risti ilman Hänen voimansa !!


   • Hän ei myönnä että Ristin-kuolema tuo meille muuttava voima. Eli saatanan apuri hän on. Hänen kaverinsa joka julistaa hänen sanoma.


  • Ihan sama. Kuollut keskusteluaihe.

  • Paavola on väärä profeetta tässäkin asiassa. Kuka vielä lahjoittaa tuollaisille huijareille rahaa?

  • Aivan se joulu suloinen, tuo pakanallinen ihana perinnejuhla.
   Lampaatkin kävelivät talvimaisemissa ja seimi oli jäässä.
   Siksi joulu on ihana juhla. Sika- sekä joulukuusi, se loistakoon baaleilaisittain meillä, kuusen kynttilät, sekä pallot, ne riemuitsevat kansamme.
   Me juhlimme, vaikka raamattu ei sitä tunne.
   Olemme -PAKANA - kristittyjä ja pidämme valtajakkaraemme ja PÄÄMME.
   Olemme jumalia AAAMEN.

   Juicekin lauloi, ihminen on sitä, mitä se syö - eli sika.

   • Ja kaikkihan me kristillisesti halutaan joulua viettää. Epäjumalina palvomme omia juhliamme, eihän sitä voi kieltäytyä, perinnejuhlista.
    Kohta alkaa joululaulut kaupoissa, Visa vinkuu ja lapset vinkuu, osta sitä ja osta tätä, on joulu armainen.
    Koskahan niistäkin laskuista selviää, varsinkin yksinhuoltajat.
    SE joulu- se kaupallinen joulu. Onneksi käärmes on saanut oman juhlansa ja hyväntiedon puulta harhaoppi. Jeesus on joulunlapsi.

    Ja me varmasti uskomme pakanalliseen satuun, emmekä ota totuudesta selvää. Täälläkin on pilvinpimein tuota ihanaa harhaa puolustamassa porukka. Pitäähän se joulu ja satu kertoa, joulunlapsesta.
    Joka joulu se lapsi syntyy- eihän lasta tarvitse "peljätä" taapero.

    Jaa, ettäkö Jeesus on Ylimmäisenä pappina taivaissa. No, eihän siitä puhuta, puhutaan vain äidinrinnoilla olevasta vauvasta, joka on ikäänkuin aivan vaaraton. Pidetään se pakanallinen juhla.
    Juutalaisetkaan ei hoksaa sijaista- kun me hapatteella peitellään Jeesus.
    Eiväthän juutalaiset hyväksy epäjumalanpalveluhapatetta.

    Peitellään vain omin peittovaatein, niin Jeesuksen paluukin viipyy, kun uskoa ei löydy.
    Hapate kyllä löytyy ja kova jeesustelu -jouluna- ja kansa niin perin hartaana kerran vuodessa joulukirkossa.
    Ihanaaa tämä hapatteen aloitusjuhla, kun joku toi sen esiin.
    Päästään aloittamaan.

    ----voi kuinka ymmärtäisitte, missä seisotte. Voi kuinka ymmärtäisitte, mistä puhutte. Mutta, kun se on niin hyvänmakuinen "hyväntiedonpuun" omena, joka maistuu jouluisin. Ihmisen sanomana ja ihmisopein ja kirkon avustuksella, Paavilainen oppi- Baabelista


   • Eikä puhutaan että kuoli Ristillä että tulis Voitto Suomen kansalle. Room 6 mukaan..


   • Petri Paavolan opetuksessa on paljon asiavirheitä ja myös suoranaista eksytystä. Näitä videoita ei kannata katsoa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   178
   3290
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   103
   772
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   97
   683