faktoja suomeksi

noitatohtori

M. JACKSON
OIKEUSJUTTU
FAKTAT

- ’93 SOVITTELU
- 2003 JUTTU: ALKU
- SYYTÖKSET
- ARVIZON PERHE

PÄÄTÄ ITSE


JATKUVASTI MUUTTUVA AIKAJANA & SYYTÖKSET

Joulukuun 18. 2003. Santa Barbaran syyttäjän virasto esittää yhdeksän muodollista syytettä Michael Jacksonia vastaan. Nämä ovat:
7 syytekohtaa alaikäiseen kohdistuvasta epäsäädyllisestä ja irstaasta
käytöksestä
2 syytekohtaa päihdyttävän aineen tarjoamisesta
Nämä oletetut teot tapahtuivat helmikuun 7. ja maaliskuun 10. päivän välillä.

Huhtikuu 2004 Tom Sneddon päätti olla turvautumatta tavanomaiseen toimintaan pitämällä alustava kuulustelu. Tämä olisi antanut kantaja puolen ja vastaaja puolen asianajajille tilaisuuden esittää juttunsa, todistajansa ja todisteensa tuomarille. Sen sijaan Sneddon päätti kutsua koolle suuren valamiehistön. Tämä sallii VAIN kantaja puolen asianajajille tilaisuuden esittää juttunsa. Tuomari sekä vastaaja puolen asianajajat eivät ole läsnä.

Tom Sneddon teki ratsian Michael Jacksonin asianajajan palkkaaman yksityisetsivän toimistoon, jotta he pystyivät etukäteen katsomaan Jacksonin puolustuksen todisteita ja
ottamaan haltuun pääasianajajan yksityisiä papereita

Nämä kaksi tapahtumaa yhdistettynä synnyttivät aivan erilaiset syytteet alkuperäisiin verrattuna.

Huhtikuun 30. Jackson asetettiin syytteeseen suuren valamiehistön toimesta seuraavin syytöksin:
4 syytekohtaa alaikäiseen kohdistuvasta epäsäädyllisestä ja irstaasta
käytöksestä (helmikuun 20. ja maaliskuun 12. välillä)
4 syytekohtaa päihdyttävän aineen tarjoamisesta
1 syytekohta salaliittoon osallistumisesta

Salaliitto syytökset (mikä alkoi ENNEN oletettua hyväksikäyttöä) sisältävät syytteen laittomasta vangitsemisesta. Perhe väittää, että heitä pidettiin vastoin heidän tahtoaan Neverland tilalla, aikana, jolloin heidät nähtiin tekemässä ostoksia ja saamassa hoitoja ja hierontoja luksus hotelleissa. Aikaisemman kuulustelun aikana, nyt Janet Arvizon (lapsen äiti, joka syyttää Jacksonia) aviomies ilmoitti että äiti sekä lapset palasivat Neverlandille niiden päivien jälkeen, joina he väittivät tulleensa pidetyksi vankina.

Salaliitto syytökset väittävät, että viisi muuta ihmistä auttoi Jacksonia tekemään oletetut rikokset. Näistä viidestä henkilöstä ketään ei ole asetettu syytteeseen – vain Michael Jackson.

SYYTTÄJÄN HUONO JOHTAMINEN
TOM SNEDDON

Vuonna 2002, asianajaja Gary Dunlap asetettiin väärin syin syytteeseen todistajan uhkailusta, väärästä valasta sekä kahdestakymmenestä muusta syytekohdasta. Hänet julistettiin syyttömäksi ja nyt hän on haastamassa syyttäjä Tom Sneddonia oikeuteen pahansuopaisesta syyttämisestä ja kansalaisoikeuksien rikkomisesta.

Santa Barbaran piirikunnan hammaslääkäri Thambiah Sundaram pidätettiin moninkertaisin syytekohdin mukaan luettuna lääkärinä esiintyminen, suurvarkaudesta sekä pahansuopaisesta ilkivallasta. Sundramia EI KOSKAAN tuomittu ja lopulta hän voitti tuomion Sneddonia ja syyttäjän virastoa vastaan salaliitosta, väärästä vangitsemiseta ja muista kansalaisoikeuksien rikkomisesta.

Muut jutut sovittiin oikeuden ulkopuolella.

Näihin sisältyy Beeghlyn juttu, joka haastoi Tom Sneddonin viraston oikeuteen laittomasta etsinnästä ja takavarikoinnista, väärästä pidätyksestä ja väärästä vangitsemisesta, liiallisesta voimankäytöstä, salaliitosta kansalaisoikeuksien rikkomiseen, pahoinpitely ja tutkimusten laiminlyönti, muiden syytteiden joukossa.

Pidä mielessä että tämä on vain jäävuoren huippu ja syyttäjän virasto on hyvinkin voinut sopia muita siviili väitteitä.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

KATSO NÄMÄ SEURAAVAT LINKIT:

www.mjhideout.com
www.blackfedora.net
www.mjjsource.com
www.sneddonexposed.com
www.mj-case.com

**Kaiken tiedon tähän ovat keränneet riippumattomat lähteet, joilla ei ole millään tavalla mitään tekemistä Michael Jacksonin, MJJ Sourcen tai MJJ tuotannon kanssa.**


” ’93 SOVITTELU”

Vuonna 1993 syytteet lapsen hyväksikäytöstä Jacksonia vastaan nostaneen pojan isä EI aluksi mennyt poliisin luokse nostaakseen viralliset syytteet. Hänen ensimmäinen ajatuksensa ei ollut oikeuden, vaan rahallisen edun hakeminen. Hän vaati Jacksonilta rahallista sovittelua ja uhkasi tuoda syytteet julki, jos Jackson ei suostuisi. Jackson ja hänen asianajajansa kieltäytyivät sovittelusta.
Sen jälkeen pojan isä otti yhteyttä psykiatri Dr. Katziin asianajajansa välityksellä. Dr. Katz sai todistuksen pojalta, Jordan Chandlerilta, sen jälkeen kun oli antanut tälle Sodium Amythol nimistä muistia vääristävää huumetta.

Elokuun 17. 1993 Dr. Katz ilmoitti poliisille mahdollisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Samana päivänä tutkimukset alkoivat.
Pojan isä ja hänen uusi lakimies Feldman laativat siviilikanteen Jacksonia vastaan. Samaan aikaan LAPD sekä Santa Barbaran poliisilaitos jatkoivat tutkimuksia syyttäjä Tom Sneddonin johdolla.
Jackson pyysi, että siviilikannetta lykättäisiin kunnes rikosoikeudenkäyntiin oltaisiin saatu päätös. Hänen pyyntöään ei hyväksytty.
Jacksonin asianajajat kehottivat häntä sopimaan jutun henkilökohtaisista, ammatillisista ja taloudellisista syistä.

Sopimus jonka MOLEMMAT osapuolet allekirjoittivat kuuluu seuraavasti:
(se on vuotanut julkisuuten ja on löydettävissä www.smokinggun.com)
1. Michael Jackson kielsi tehneensä mitään väärää poikaa kohtaan.
2. Poika ja hänen perheensä olisi voinut todistaa Jacksonia vastaan rikosoikeudenkäynnissä (Perhe kuitenkin KIELTÄYTYI omasta tahdostaan)
3. Jackson sovitteli VAIN YHDEN laiminlyönti kanteen. Perhe allekirjoitti sovittelun jossa todetaan että Jackson EI syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.
Vaikka sopimus allekirjoitettiin LAPD sekä Santa Barbaran poliisilaitos jatkoivat tutkimuksia.

1994, kaksi suurta valamiehistöä (toinen Los Angelesissa toinen Santa Barbarassa) kuulustelivat yli 200 todistajaa. Kukaan heistä ei vahvistanut pojan tai hänen isänsä kertomusta.

Toukokuun 2. 1994 Molemmat valamiehistöt tulivat siihen päätökseen että, ”mitään todisteita ei löytynyt mikä vahvistaisi yhdenkään kanteen.”

Tutkimus oli kestänyt viisi vuotta. Juttu suljettiin virallisesti vuonna 1999.

2003: ALKU
Lapsi ja Perhe-palvelulaitos Los Angelesissa ja Santa Barbaran piirikunnan poliisilaitos aloittivat tutkimukset ”Living With Michael Jackson” TV-ohjelman näyttämisen jälkeen, jossa poikaa näytetään Jacksonin seurassa tämän maatilalla. Kuulusteltuaan perhettä, molemmat laitokset tulivat siihen johtopäätöksen että Michael Jackson ei ollut syyllistynyt mihinkään väärään. Molemmat tutkimukset suljettiin.
Esikuulustelujen aikana, pojan äidin aviomies todisti, että hän oli pyytänyt Jacksonilta rahaa, jotta lapset voisivat esiintyä TV ohjelmassa. Hän oli pyytänyt rahaa haastatteluista myös journalistilta. Jackson oli lupautunut maksamaan lasten yliopistokoulutuksen, joten hän kieltäytyi maksamasta yhtään enempää.
Kolme kuukautta myöhemmin, oletettujen rikosten tapahduttua, perhe EI MENNYT poliisin luo. Sen sijaan he palkkasivat siviiliasianajajan, Bill Dickermanin. Dickerman pyysi Jacksonin muodolliselta asianajajalta, Mark Geragosilta, joidenkin huonekalujen palautusta, jotka Jackson oli varastoinut perheelle, jotta näiden ei tarvitsisi enää maksaa vuokraa asunnostaan. Lakimiesten kirjeenvaihdon aikana (maalis-, kesäkuun aikana) väitettyjä rikoksia ei koskaan mainittu.
Kesäkuu 2003. Perhettä neuvottiin menemään tapaamaan Larry Feldmania, joka oli sama siviiliasianajaja joka oli vastuussa 1993 syytöksistä. Samassa kun Feldman tuli kuvioihin mukaan hän vei pojan Dr. Katz’lle, samalle psykiatrille kuin 1993 jutussa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun syytökset seksuaalisesta hyväksikäytöstä Jacksonia vastaan mainittiin.
Marraskuu 2003. Tom Sneddon tapasi pojan äidin tyhjällä parkkipaikalla informoidakseen hänelle, että valtion uhrirahasto antaisi taloudellisen korvauksen, jos perhe nostaisi rikossyytteet.

Etsintä luvat, pidätys ja takuut
Tom Sneddon väitti että hän tiesi uusista väitetyistä syytöksistä kesäkuusta 2003 lähtien. Kuitenkin hän odotti marraskuun 18. 2003 asti ennen kun haki etsintälupaa ja pidätysmääräystä. Ensimmäisen etsinnän aikana Michael Jacksonin Neverland tilalla poliisi etsi ja otti materiaalia paikoista joita ei oltu hyväksytty etsintäluvassa.
Michael Jackson pidätettiin ja kirjattiin ilman virallisia syytteitä. Määrättiin 3 miljoonan takuut (liialliset takuut rikokseen nähden). Puolustusasianajaja esitti myöhemmin vetoomuksen takuiden pienentämiseksi lain mukaiseksi. Tuomari Rodney Melville – tuomari joka johtaa meneillään olevaa juttua – kielsi vetoomuksen viitaten Jacksonin varallisuuteen ollen täten mahdollinen lähtemään pakomatkalle. Myöhemmin valitusoikeus kyseenalaisti tämän päätöksen pyytäen parempaa selitystä perustuen lakiin.
Yli 100 etsintälupaa haettiin. Syyttäjä Tom Sneddon itse pyysi muitakin lapsia tulemaan esiin ja esittämään syytöksiä Jacksonia vastaan.
Tom Sneddon sivutti kaksi Lapsi ja Perhe-palvelulaitoksen ja Santa Barbaran piirikunnan poliisilaitoksen sinä vuonna aikaisemmin tekemää tutkimusta. Hän väitti molempien tutkimusten olleen naurettavia.
Esikuulustelun aikana, Jacksonin pääasianajaja, Tom Mesereau, paljasti, että syyttävän pojan äiti oli etsinyt siviiliasianajajaa kysyäkseen rahallisen sovittelun mahdollisuudesta Jacksonia vastaan. Tämä oli kuukausia aikaisemmin ennen kuin hän oli edes tavannut Jacksonia henkilökohtaisesti.

Arvizon perhe
1998 perhe haastoi JC Penny tavaratalon oikeuteen.
Janet Arvizo haastoi JC Pennyn kerran oikeuteen. Hän väitti että vuonna 1998 vartija hakkasi ja seksuaalisesti pahoinpiteli hänet parkkipaikalla kun hänet saatiin kiinni myymälävarkaudesta lastensa kanssa. Perhe haastoi yhtiön kolmesta miljoonasta dollarista. Kaksi vuotta myöhemmin hän lisäsi väitteisiinsä seksuaalisen pahoinpitelyn. J.C. Penny maksoi 137,500 dollaria sopiakseen jutun oikeuden ulkopuolella.
Asianajaja, joka otti vastuun JC Pennyn lakijupakasta, kommentoi ettei, hän eikä hänen kollegansa ikinä löytäneet mitään todisteita syytteitä tukemaan. Asianajaja sanoi, ”Tämä äiti vain keksi tällaisen sadun – tai paremminkin kauhukertomuksen – ja antoi mennä”
Psykiatri jonka JCPenny palkkasi tutkimusten aikana sanoi, että lasten todistukset kuulostivat käsikirjoitetuilta ja harjoitelluilta, epäily jonka lasten isä varmisti.

2003 Ero
Vuonna 2003 Rouva Arvizo syytti miestään puolison pahoinpitelystä ja julmuudesta lapsia kohtaan. Hänen entinen aviomiehensä kiisti syytteet. Mies väitti, että hänen entinen vaimonsa oli pakottanut heidän lapsensa valehtelemaan pahoinpitelystä hänen puolestaan.
Rahallinen petos
Kun nuorella syyttäjällä todettiin leukemia, hänen vanhempansa, köyhä itä- Los Angelesilainen pari, pyysivät taloudellista tukea.
Syyttävän pojan äiti sai Mid Valley Newsin, paikallisen uutislehden, painamaan artikkelin jolla hankittaisiin varoja pojan syöpä hoitoon vuonna 2000. Lehden sanottiin hankkineen 965 dollaria – mutta tämä ei ollut tarpeeksi äidille. Hän pyysi lehteä kirjoittamaan uuden artikkelin kerätäkseen enemmän rahaa. Perhe värväsi myös Fritz Colemanin, Los Angelesin KNBC TV:n säämiehen, mainostamaan The Laugh Factoryssa lokakuun 26. 2000 pojalle pidettävää hyväntekeväisyys tapahtumaa.
Perhe sai kymmeniä tuhansia dollareita lahjoituksista ja erinäisiltä Laugh factoryn varainkerääjiltä, mukaan lukien ’Rush Hour’ tähdeltä Chris Tuckerilta.
Poika oli toivonut Make A Wish säätiöltä tavata Michael Jacksonin. Jackson tarjoutui maksamaan kaikki lääkärikulut kunnes pojan syöpä hellittää. Lisäksi siihen Jackson antoi täyden käyttöoikeuden luottokortteihinsa, jotta he voisivat mennä ostoksille milloin vain halusivat.
Kävi kuitenkin ilmi, että perheen vakuutus ilmeisesti kattoi pojan lääkärikulut täysin. Itse asiassa mitään lääkärilaskuja ei koskaan ollut.

(suomennos on tehty alkuperäisen englanninkielisen version pohjalta, joka löytyy osoitteesta http://personal.telefonica.terra.es/web/mjsoldieroflove /banner/FLYER_front.jpg)

102

18078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hippo

      Kiitos että viitsit laittaa tuon Suomenkielisen jutun, koska niitä Englanninkielisiä ei aina jaksa lukea.

    • TTT

      . miksiköhän MJ halusi lähettää pojan perheineen "lomalle" Brasiliaan Bashirin dokumentin jälkeen, ihan hyvää hyvyyttäänkö?
      - Miksi Mj antoi 50000-65000 euron kellon pikkukundille juotettuaan sille viiniä ja "tästä ei sitten puhuta".

      • noitatohtori

        Mistäs tuollaisia "tietoja" olet saanut? Kukaan ei ole TODISTANUT Jacksonin juottaneen viiniä pojalle...


      • TTT
        noitatohtori kirjoitti:

        Mistäs tuollaisia "tietoja" olet saanut? Kukaan ei ole TODISTANUT Jacksonin juottaneen viiniä pojalle...

        CNN:n uutiskanavaa pidetään melko rehellisenä ja puolueettomana lähteenä :). Katsele itsekin muita sivuja kuin pelkkiä fanien kirjoituksia.


      • sarvi
        TTT kirjoitti:

        CNN:n uutiskanavaa pidetään melko rehellisenä ja puolueettomana lähteenä :). Katsele itsekin muita sivuja kuin pelkkiä fanien kirjoituksia.

        aika analyyttinen kaveri tuo noitatohtori! eikö CNN kelpaa luotettavaksi lähteeksi, häh? fanit pitävät tietysti miehen puolia kirjoituksissaan, sehän on selvää, mutta kannattaa miettiä ihan maalaisjärjellä. viiskymppinen mielipuolen näköinen kaveri pyrkii pikkupoikien kanssa samaan punkkaan ja tuo alkoholin juottaminen vielä kirsikkana kakun päällä...se ei vaan kuulosta kovin terveeltä touhulta, sanokaa minun sanoneen.


      • noitatohtori
        sarvi kirjoitti:

        aika analyyttinen kaveri tuo noitatohtori! eikö CNN kelpaa luotettavaksi lähteeksi, häh? fanit pitävät tietysti miehen puolia kirjoituksissaan, sehän on selvää, mutta kannattaa miettiä ihan maalaisjärjellä. viiskymppinen mielipuolen näköinen kaveri pyrkii pikkupoikien kanssa samaan punkkaan ja tuo alkoholin juottaminen vielä kirsikkana kakun päällä...se ei vaan kuulosta kovin terveeltä touhulta, sanokaa minun sanoneen.

        CNN toki on kohtuu luotettava, mutta viittasinkin lähinnä siihen, ettei Jacksonin olla TODISTETTU juottaneen alkoholia alaikäiselle. Sitäpaitsi, nuo CNN:n tiedotkin noista asioista perustuvat oikeudenkäynnissä ilmenneihin asioihin, elikkä niistä on turha tehdä mitään johtopäätöksiä, sillä puolustuksen todistajat eivät ole vielä olleet aitiossa. Tuo tarina on Gavinin, eikä sitä olla todistettu todeksi.

        Kannattaa siis miettiä maalaisjärjellä (vai miten se menikään?): Jacksonin ulkonäöllä ei ole mitään vaikutusta siihen onko hän tehnyt rikoksen vaiko ei (ja minun mielestäni hän ei kyllä näytä mielipuolelta, btw), eikä Gavinin VÄITTEITÄ olla todistettu totuudeksi. Päättele vasta oikeudenkäynnin jälkeen, mikä on "tervettä touhua" ja mikä ei.


      • ei nimimerkkiä
        noitatohtori kirjoitti:

        CNN toki on kohtuu luotettava, mutta viittasinkin lähinnä siihen, ettei Jacksonin olla TODISTETTU juottaneen alkoholia alaikäiselle. Sitäpaitsi, nuo CNN:n tiedotkin noista asioista perustuvat oikeudenkäynnissä ilmenneihin asioihin, elikkä niistä on turha tehdä mitään johtopäätöksiä, sillä puolustuksen todistajat eivät ole vielä olleet aitiossa. Tuo tarina on Gavinin, eikä sitä olla todistettu todeksi.

        Kannattaa siis miettiä maalaisjärjellä (vai miten se menikään?): Jacksonin ulkonäöllä ei ole mitään vaikutusta siihen onko hän tehnyt rikoksen vaiko ei (ja minun mielestäni hän ei kyllä näytä mielipuolelta, btw), eikä Gavinin VÄITTEITÄ olla todistettu totuudeksi. Päättele vasta oikeudenkäynnin jälkeen, mikä on "tervettä touhua" ja mikä ei.

        MJ on pelle


      • montre
        ei nimimerkkiä kirjoitti:

        MJ on pelle

        No just, voin kyllä hyvin uskoa että amerikoissa on noin vallanhimoisia ja typeriä ihmisiä. Pilataan toisten elämä omien tavoittetiden takia. Kiitti suomennetusta ja selvästä artikkelista. Ei oikein saa välillä selvää mitä kaikkea on tapahtunut, kun tulee vain pieniä yksityiskohtia ja nekin yleensä syyttäjän puolelta julkisuuteen. Mie oon kyllä MJ: n puolella. En pysty uskomaan siitä mitä ne sanovat.


      • abodeba
        montre kirjoitti:

        No just, voin kyllä hyvin uskoa että amerikoissa on noin vallanhimoisia ja typeriä ihmisiä. Pilataan toisten elämä omien tavoittetiden takia. Kiitti suomennetusta ja selvästä artikkelista. Ei oikein saa välillä selvää mitä kaikkea on tapahtunut, kun tulee vain pieniä yksityiskohtia ja nekin yleensä syyttäjän puolelta julkisuuteen. Mie oon kyllä MJ: n puolella. En pysty uskomaan siitä mitä ne sanovat.

        Jaska poltti tuhottomasti rahaa sen perheen hyvinvointiin ja sit jos se on antanut pojalle pienen pusun ja juottanut sille vähän lämmintä maitoo niin pistetään loppuiäks linnaan.
        Hulluhan se ukko on mutta kuka ei ton rumban jälkeen sekois.


      • Näin se

        amerikassakin menee. Sanotaan, että näin tapahtuu ja niin tapahtuu ja porukka uskoo heti kaiken. Rahaa tulee kun vähän väritetään totuutta ;)


      • esa
        noitatohtori kirjoitti:

        Mistäs tuollaisia "tietoja" olet saanut? Kukaan ei ole TODISTANUT Jacksonin juottaneen viiniä pojalle...

        kuka todisti ettei juottanut


      • 6047538147CH
        esa kirjoitti:

        kuka todisti ettei juottanut

        Jokainen on SYYTÖN kunnes toisin todistetaan.


    • Timangi

      ...melko vahvasti, että syytteet ovat tekaistuja. En ole MJ-fani - eikä minusta sellaista tule - mutta eipä olisi todellakaan ensimmäinen kerta kun joku julkkis/stara yritetään mustamaalata tekaistuin syyttein ja perustein. Ahneita ja kateellisia riittää! Ja toki niitäkin, jotka Jacksonia "vihaavat", vaikka eivät ole häntä koskaan henk. kohtaisesti edes tunteneet. Nykymaailmassa lähes mikä tahansa käy syyksi keksiä jokin paska huhu tai syyte ilman perusteita. En toki voi mennä vannomaan Jacksonin syyttömyyttä, mutta kaiken kuulemani ja lukemani perusteella vaikuttaa kyllä siltä, että joku yrittää vain kusettaa tuomioistuinta ja lypsää Jacksonia... Aika näyttää mitä tuleman pitää, mutta jokin tässä haiskahtaa...

    • inhimillinen

      Kyllähän sen arvaa, että kuuluisaa tähteä moni myös vihaa. Ei julkkis ryhtyisi tuollaisiin touhuihin järjen ja riskien takia! Syytteet ovat tekaistua ja Jackson saa turhaan syyt niskoilleen! Ihmiset, miettikää järjellä.

      • jacsonin vihamies XD

        jacson on syyllinen!!!


      • Eräs MJ-fani
        jacsonin vihamies XD kirjoitti:

        jacson on syyllinen!!!

        Massateini?


      • merkkien tulkitsija :D

        Mietippä ihan ite sitä MJn kotia.. Oisko siellä ollu karuselli, karkkipöytä, ja joku ihme junarata ainakin. Maksanu jätkä miljoonia siitä että on saanut lapset mailleen ja sitten käyttäny niitä hyväkseen. mjllä on varmasti varaa maksaa kaikille kaikesta ja sen myös tekee. Kukaan täysjärkinen ei laitata lasten leikkipaikkoja pihalle ellei ole jonkin sortin perverssi!!!!!!!!!


      • minä vaan
        merkkien tulkitsija :D kirjoitti:

        Mietippä ihan ite sitä MJn kotia.. Oisko siellä ollu karuselli, karkkipöytä, ja joku ihme junarata ainakin. Maksanu jätkä miljoonia siitä että on saanut lapset mailleen ja sitten käyttäny niitä hyväkseen. mjllä on varmasti varaa maksaa kaikille kaikesta ja sen myös tekee. Kukaan täysjärkinen ei laitata lasten leikkipaikkoja pihalle ellei ole jonkin sortin perverssi!!!!!!!!!

        kyllä jos mulla ois rahaa kuin roskaa niin rakentaisin itelleni just semmosen unelmakämpän kuin tahtoisin. jotkut tykkää karuselleista jotkut jostain muusta. ja ei kai sitä kukaan ihan täyspäisenä pysy tommosessa suosiossa. tehköön möykkäel ihan just mitä lystää, ei se siitä pedofiilia tee. taitaa nämäkin syytökset olla taas vaan rahanahneiden ihmisten kieroja juttuja...


      • salppari
        merkkien tulkitsija :D kirjoitti:

        Mietippä ihan ite sitä MJn kotia.. Oisko siellä ollu karuselli, karkkipöytä, ja joku ihme junarata ainakin. Maksanu jätkä miljoonia siitä että on saanut lapset mailleen ja sitten käyttäny niitä hyväkseen. mjllä on varmasti varaa maksaa kaikille kaikesta ja sen myös tekee. Kukaan täysjärkinen ei laitata lasten leikkipaikkoja pihalle ellei ole jonkin sortin perverssi!!!!!!!!!

        mitäs se sua haittaa et mitä se sen pihalle rakentaa,jos ite tykkää ja tahtoo sellasia siihen pihalle ni sou?!?Ja MJ:llä ei oo todellakaan varaa maksaa kaikkia..niinkun sanoit. MJ:llä alkaa nimittäin raha käydä vähiin..niin mä oon kuullu..että jos olisit hiljaa..


      • MJ-fani
        jacsonin vihamies XD kirjoitti:

        jacson on syyllinen!!!

        Mee kotiin kasvamaan, nulikka!


    • DaDaDa™

      Michael Jackson on mielestäni syytön.

      • Sepe

        No möykkäili nyt on sen verran persoonallinen kaveri et siitä tiiä mitää, heitetää linnaa ei tarvii sen musisointia kuunnella!


    • zeil

      jackson on syytön tottakai varsinkin amerikassa rikkaalta halutaan rahat pois, sitäpaitsi tämä nainen joka syytti on ennenkin yrittänyt kusettaa rahaa. huijausta sanon minä!!!

    • Jackson vapaaks syytteist!!!

      no voihan vittu. tässähän saa jo semmoisen kuvan et ite Jacksonia tässä jutussa on hyväks käytetty. kaikki haluaa vaan päästä käsiks sen miljardi varoihin. ja koko toi pedofiilioikeudenkäynti on vaan pelkkää näytelmää ja silkkaa ajan haaskaamista. >=O(

      • Minä kyllä tiedän,Ja niin m...

        Jackson on mielestäni syytön.Vaikka hän olisi hieman transu niin mitäs sitten???!!!!Ei se tarkota että hän on sekaantunut lapsiin


    • KISHAYA IN THE HOUSE

      Michael Jackson on syytön. Jos vaan ihmiset seuraisivat uutisia (esim. noista antamistasi linkeistä, viestin aloittaja), eivätkä tabloidien skandaalinhakuista ( =rahaa tuottavaa)potaskaa niin voisi arvotkin olla vähän enemmän kohdallaan tässä yhteiskunnassa.

      • prof. ja äitin kielessä L:n...

        ...otsikossasi kuulunee "guilty".


        t. Äitin kielen ja muidenkin kielien proffesori

        :D


      • Bramblerose

        Enpäs usko että MJ on syyllinen. Noi jutut vaan on niin helv tyypillisiä jenkeiltä. Täyttä rahastusta. Yksi löytää mahdollisuuden rahaan haasteen kautta, niin heti perässä seuraa uusia haastajia, todella uskottavaa.

        Jenkit vaan on jenkkejä, minkäs teet. Käy vaan sääliksi MJ:tä.


    • noitatohtori

      Oikeudenkäynnissä ilmenneitä asioita:

      1. Gavin (Jacksonia syyttävä poika) myönsi kertoneensa opettajalleen, ettei väitettyä hyväksikäyttöä koskaan tapahtunut.

      2. Hänen sisarensa myönsi valehdelleensa oikeudessa.

      3. Gavinin ja hänen veljensä kertomukset menivät hieman ristiin; toinen väittää Jacksonin juottaneen Gavinille alkoholia keittiössä, kun taas toinen todisti kyseisen teon tapahtuneen viinikellarissa.

      4. Perhe kävi shoppailemassa Jacksonin rahoilla sen JÄLKEEN kun heitä väitetysti pidettiin "vankeina" Neverlandissa.

      5. Syyttäjä ei ole esittänyt konkreettista todistusaineistoa. Jacksonin makuuhuoneesta ei löytynyt Gavinin DNA:ta.


      Päätelkää itse kukin noista seikoista, kumman case on heikompi; syyttäjän vai Jacksonin? =)

      • joku..

        No omamielipiteeni asiasta, onhan se aika outoa mimmoisen paikan jackson on rakentanut,minusta on olemassa 2 vaihtoehtoa,joko jackson on pedofiili,"sairas",syyllistynyt noihin,tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty.

        tai sitten jollain omituisella tavalla kokee olevansa lapsi,tai haluaisi vielä olla itsekin lapsi,ja tuntee olonsa turvalliseksi lasten seurassa,sillä lapset eivät niin kieroja kuin aikuiset.Siis niin monimutkaisia.

        Mutta sanotaan miten tahansa ei kumminkaan ole normaalia rakennuttaa tuommoista mitä jackson tehnyt omasta mielestäni..Jonkun mikä-mikä maan..
        Outo tyyppi kumminkin..


      • jackson olisi
        joku.. kirjoitti:

        No omamielipiteeni asiasta, onhan se aika outoa mimmoisen paikan jackson on rakentanut,minusta on olemassa 2 vaihtoehtoa,joko jackson on pedofiili,"sairas",syyllistynyt noihin,tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty.

        tai sitten jollain omituisella tavalla kokee olevansa lapsi,tai haluaisi vielä olla itsekin lapsi,ja tuntee olonsa turvalliseksi lasten seurassa,sillä lapset eivät niin kieroja kuin aikuiset.Siis niin monimutkaisia.

        Mutta sanotaan miten tahansa ei kumminkaan ole normaalia rakennuttaa tuommoista mitä jackson tehnyt omasta mielestäni..Jonkun mikä-mikä maan..
        Outo tyyppi kumminkin..

        herttainen vanha mummo? Olisiko silloin epäilystä?

        Tekeekö epäilyksen alaiseksi heti se, että on käynyt plastiikkakirurgilla, on pop-tähti, on rikas ja kuuluisa?


      • Eräs MJ-fani
        joku.. kirjoitti:

        No omamielipiteeni asiasta, onhan se aika outoa mimmoisen paikan jackson on rakentanut,minusta on olemassa 2 vaihtoehtoa,joko jackson on pedofiili,"sairas",syyllistynyt noihin,tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty.

        tai sitten jollain omituisella tavalla kokee olevansa lapsi,tai haluaisi vielä olla itsekin lapsi,ja tuntee olonsa turvalliseksi lasten seurassa,sillä lapset eivät niin kieroja kuin aikuiset.Siis niin monimutkaisia.

        Mutta sanotaan miten tahansa ei kumminkaan ole normaalia rakennuttaa tuommoista mitä jackson tehnyt omasta mielestäni..Jonkun mikä-mikä maan..
        Outo tyyppi kumminkin..

        "tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty." Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?

        No ei kait kukaan tavallinen pulliainen voisikaan rakennuttaa omaa huvipuistoa sen hintavuuden takia. Käykö kateeksi? Kyllä mulle kelpaisi oma huvipuisto, jonne tulisi juuri niitä laitteita mitä itse haluan. Miksi aina massasta poikkeava on automaattisesti jotain outoa? Kysynpä vaan.


      • joku..
        Eräs MJ-fani kirjoitti:

        "tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty." Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?

        No ei kait kukaan tavallinen pulliainen voisikaan rakennuttaa omaa huvipuistoa sen hintavuuden takia. Käykö kateeksi? Kyllä mulle kelpaisi oma huvipuisto, jonne tulisi juuri niitä laitteita mitä itse haluan. Miksi aina massasta poikkeava on automaattisesti jotain outoa? Kysynpä vaan.

        "No ei kait kukaan tavallinen pulliainen voisikaan rakennuttaa omaa huvipuistoa sen hintavuuden takia. Käykö kateeksi? "

        No en kyllä rakentaisi itselle mitään huvipuistoa.
        Mielummin ison uima-altaan pihalle. Mitä hemmettiä jollai huvipuistolla tekisi,sitä paitsi se olisi ruma pihalla. Sillä en halua asua missään mikä mikä maassa.


      • salppari
        jackson olisi kirjoitti:

        herttainen vanha mummo? Olisiko silloin epäilystä?

        Tekeekö epäilyksen alaiseksi heti se, että on käynyt plastiikkakirurgilla, on pop-tähti, on rikas ja kuuluisa?

        Niin..ja mies.Mitä ihmeellistä siinä on että miehet pitävät lapsista.Ei siinä aina tarvitse olla pedofiili tai mikään sellainen.Maailmassa on niin vähän lapsista välittäviä isiä ja miespuolisia jotka näyttävät sen julkisesti..MJ on rohkea kun näyttää sen julkisesti että pitää lapsista.Ja tässäkö kiitos kaikista niistä lahjoitusrahoista mitä MJ:kin on tuhlannut köyhille ym. Miettikää ihmiset..


      • Eräs MJ-fani
        joku.. kirjoitti:

        "No ei kait kukaan tavallinen pulliainen voisikaan rakennuttaa omaa huvipuistoa sen hintavuuden takia. Käykö kateeksi? "

        No en kyllä rakentaisi itselle mitään huvipuistoa.
        Mielummin ison uima-altaan pihalle. Mitä hemmettiä jollai huvipuistolla tekisi,sitä paitsi se olisi ruma pihalla. Sillä en halua asua missään mikä mikä maassa.

        Se on sinun valintasi minkälaisia hökötyksiä rakennat tai et omalle pihallesi. Eikö sama koske myös Jacksonia, hän tehkööt tontilleen mitä lystää. Turha sinun on siitä vetää hernettä nenään.

        Alla kommentti edellisestä viestistäsi ja jatkokysymykseni siihen liittyen:

        ' "tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty." Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?'

        Voisitko ystävällisesti vastata kysymyksiini. Haluaisin kuulla sinun älykkään vastauksesi.


      • joku..
        Eräs MJ-fani kirjoitti:

        Se on sinun valintasi minkälaisia hökötyksiä rakennat tai et omalle pihallesi. Eikö sama koske myös Jacksonia, hän tehkööt tontilleen mitä lystää. Turha sinun on siitä vetää hernettä nenään.

        Alla kommentti edellisestä viestistäsi ja jatkokysymykseni siihen liittyen:

        ' "tai sitten on vaan pedofiili joka tykkää vain katsella lapsia,eikä tehnyt mitään ja syytteet keksitty." Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?'

        Voisitko ystävällisesti vastata kysymyksiini. Haluaisin kuulla sinun älykkään vastauksesi.

        "Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?' "

        No olet kyllä aika tynnyrissö kasvanut jos et tuota tajua...pitääkö vielä selittää?


      • Eräs MJ-fani
        joku.. kirjoitti:

        "Missä mielessä katsella? Tarkenna. Moni ihminen katselee lapsia elämänsä aikana, joten miten se tekee kenestäkään pedofiilia?' "

        No olet kyllä aika tynnyrissö kasvanut jos et tuota tajua...pitääkö vielä selittää?

        No hoh hoijaa... Oletkos itse vähän kiero kun heti "sellaisia" ajattelet?


    • ihmiset ovat yhtä

      mätiä kuin amerikka maana. Rahaa heillä jokaisella pitäisi olla ja hyväksikäytetään rikkaita.

    • Kylmä rinki

      Tuomita Jenkeissä näköjään mistään.O.J.Simpsonkin tappoi vaimonsa ja sen rakastajan eikä uskallettu rotumellakoiden pelossa tuomita.
      Tosin eihän tuo M.Jackson enää mustaihoiselta näytä.
      Mutta kuitenkin.Lyödäänkö vetoa ettei saa tuomiota?

      • noitatohtori

        Tapaus OJ Simpsonia ja Michael Jacksonia ei kannata vertailla, sillä ne ovat liian erilaiset. OJ:n tapauksessa näyttö häntä vastaan oli aika selvä, mutta ei kuitenkaan 100% varma. Jacksonin tapauksessa taas näyttöä rikoksesta ei juuri ole (ellei Gavinin ja hänen perheensä väitteitä lasketa).

        MJ vapautetaan syytteistä hyvällä syyllä.


      • voi oikeudessa
        noitatohtori kirjoitti:

        Tapaus OJ Simpsonia ja Michael Jacksonia ei kannata vertailla, sillä ne ovat liian erilaiset. OJ:n tapauksessa näyttö häntä vastaan oli aika selvä, mutta ei kuitenkaan 100% varma. Jacksonin tapauksessa taas näyttöä rikoksesta ei juuri ole (ellei Gavinin ja hänen perheensä väitteitä lasketa).

        MJ vapautetaan syytteistä hyvällä syyllä.

        tapahtua ihan mitä vaan!! Kumpi saa vaan pidettyä paremman shown, syyttäjä vai puolustusasianajaja!! Typerä muutenkin tuo koko jenkkilän oikeuslaitos ja -järjestelmä!


      • noitatohtori
        voi oikeudessa kirjoitti:

        tapahtua ihan mitä vaan!! Kumpi saa vaan pidettyä paremman shown, syyttäjä vai puolustusasianajaja!! Typerä muutenkin tuo koko jenkkilän oikeuslaitos ja -järjestelmä!

        Olen täysin samaa mieltä. Reilu oikeudenkäynti on käsite, jota ei Jenkeissä juuri tunneta. Toivottavasti Jackson kuitenkin sellaisen saa.


      • 5 lapsen isä

        syyttömiä voidaan tuomita!!!!!!!!!!!!!!!!!
        aivan selvä rahastuksen maku,
        laskivat varmaan sen varaan että MJ ei tahdo tommosia syytöksiä julkisuuteen enää mutta taisivat haukata p....a! juttu kaatuu ilman muuta!


      • kili

        Tuomittiinko kuuluisa elokuvaohjaaja woody allen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä? ei.
        Ja kaikki ihmiset uskoivat kyselemättä The Who yhtyeen kitaristin Pete Townsedin selitykset, kun hänen tietokoneeltaan löytyi lapsipornoa. " minä teen tutkimusta" oli miehen selitys, ja hän pääsi vapaaksi.
        Kumpia on enemmän amerikan vankilat pullollaan, mustia vai valkoihoisia?


    • tällä

      iha ilmiselvästi megajulkkis oikeudessa lapsiin sekaantumisesta. kaikki kanavat tahtoo oikeudet tämmöiselle jutulle.

    • manifold

      Todellinen voittaja on aina media: se on jo rahansa saanut sekä tuomionsa antanut eli mustannut MJ:n maineen, vaikka jokaisen pitäisi olla "syytön kunnes toisin todistetaan".

    • särkkä

      Ko. hommassa on haiskahtanut koko ajan rahastus. Ja mitä outoa on siinä, että rakentaa huvipuiston, varsinkin jos on rahaa niin paljon, ettei keksi sille enää parempaakaan käyttöä? Disneylandin rakennuttajat tais olla tosi pervoja.

      Ei näköjään ihmiset tajua oikeusjärjestelmän perusperiaatteita, eikä varsinkaan USAssa.

      • Nimetön

        Onko vanhoista pedofiiliatapauksista yleensä jotain muuta vakuuttavaa näyttöä kun uhrin vs tekijän sana? Jos lapselle tapahtuu jotain vähän outoa makuuhuoneessa ni siitä ei välttämättä opettajalle puhuta asiat paljastuvat vasta vuosien päästä kun lapset varttuvat ja uskaltavat puhua koetusta vääryydestä. Aikuinen mies rakennuttaa huvipuiston ja kutsuu lapsia luokseen yökylään ja tykkää pyjamaleikeistä vaihtakaa poptähden paikalle suomalainen 40v sorakuski niin tätä keskustelua ei tarvitse käydä. Tietysti ahneet ihmiset voivat yrittää julkkiksia riistää turha sitä on kiistää mutta yksinkertaisin ratkasu on tässäkin luultavasti oikea neverland ranchille pääsylipuksi kelpaa pienet pippalot jackon pyjamassa. Aika näyttää mitä oikeudessa tapahtuu jään mielenkiinnolla seuraamaan.


      • tottuus vai valhe
        Nimetön kirjoitti:

        Onko vanhoista pedofiiliatapauksista yleensä jotain muuta vakuuttavaa näyttöä kun uhrin vs tekijän sana? Jos lapselle tapahtuu jotain vähän outoa makuuhuoneessa ni siitä ei välttämättä opettajalle puhuta asiat paljastuvat vasta vuosien päästä kun lapset varttuvat ja uskaltavat puhua koetusta vääryydestä. Aikuinen mies rakennuttaa huvipuiston ja kutsuu lapsia luokseen yökylään ja tykkää pyjamaleikeistä vaihtakaa poptähden paikalle suomalainen 40v sorakuski niin tätä keskustelua ei tarvitse käydä. Tietysti ahneet ihmiset voivat yrittää julkkiksia riistää turha sitä on kiistää mutta yksinkertaisin ratkasu on tässäkin luultavasti oikea neverland ranchille pääsylipuksi kelpaa pienet pippalot jackon pyjamassa. Aika näyttää mitä oikeudessa tapahtuu jään mielenkiinnolla seuraamaan.

        Siitähän tässä nyt on juuri kysymys että "näytöksi" ei riitä "uhrin" sana.
        Kaikki pikkukonnat ja isommatkin yrittävät saada rahaa irti millä keinolla tahansa, tiedän itse tapauksia missä nuorisojengi jotka olivat siinä 14-vuotiata etsivät sopivaa uhria homoseksuaalien ryhmästä ja yrittivät joukolla todistaa että oli jotain tapahtunut saadakseen "korvauksia".
        Onneksi nämä tunnetut pikkukonnat eivät olleet uskottavia,mitä eivät ole Arvizoninkaan porukka, korvauksien siasta saivat monta korvapuustia vanhemmilta, ja tämä kopla hajoitettiin.
        Tämä nyt vain esimerkiksi omassa lähiössäni tapahtuneesta julmasta toiminnasta.
        Järkyttävää kuinka Michael Jacksonin elämä on pilattu näin monen vuoden ajalla näitten muutamien roistojen takia.
        Järkyttävää ja kovin vastenmieleistä on myös jatkuvasti törmätä näihin julmiin tunteettomiin ihmisiin jotka ovat valmiita välittömästi käymään syyttömien ihmisten kimpuun ja raateleman heidät hengiltä.
        En voi muuta kuin tuntea voimakasta sympatiaa häntä kohtaan ja vaikken ole hänen fani musiikillisesti tai muutenkaan, toivon ainoastaan että oikeus voittaa.Saatan myös ymmärtää kuinka pahalta kidutukselta tämä tuntuu MJ:n todellisista ystävistä ja uskollisista faneista.
        Michael Jackson ikävä kyllä oli ja on vieläkin aivan liian naivi,ja kovin outo lintu tähän mailmaan eikä ehkä uskonut että ihmiset voivat olla niin pahoja. En uskonut minäkään.
        Kiitämättömyys on maailman palkka.
        Katsoin velvollisuudekseni kirjoittaa nimeni häntä tukevien listaan, jotta voin ainakin pestä omat käteni tästä kammottavasta jutusta.


      • sani
        tottuus vai valhe kirjoitti:

        Siitähän tässä nyt on juuri kysymys että "näytöksi" ei riitä "uhrin" sana.
        Kaikki pikkukonnat ja isommatkin yrittävät saada rahaa irti millä keinolla tahansa, tiedän itse tapauksia missä nuorisojengi jotka olivat siinä 14-vuotiata etsivät sopivaa uhria homoseksuaalien ryhmästä ja yrittivät joukolla todistaa että oli jotain tapahtunut saadakseen "korvauksia".
        Onneksi nämä tunnetut pikkukonnat eivät olleet uskottavia,mitä eivät ole Arvizoninkaan porukka, korvauksien siasta saivat monta korvapuustia vanhemmilta, ja tämä kopla hajoitettiin.
        Tämä nyt vain esimerkiksi omassa lähiössäni tapahtuneesta julmasta toiminnasta.
        Järkyttävää kuinka Michael Jacksonin elämä on pilattu näin monen vuoden ajalla näitten muutamien roistojen takia.
        Järkyttävää ja kovin vastenmieleistä on myös jatkuvasti törmätä näihin julmiin tunteettomiin ihmisiin jotka ovat valmiita välittömästi käymään syyttömien ihmisten kimpuun ja raateleman heidät hengiltä.
        En voi muuta kuin tuntea voimakasta sympatiaa häntä kohtaan ja vaikken ole hänen fani musiikillisesti tai muutenkaan, toivon ainoastaan että oikeus voittaa.Saatan myös ymmärtää kuinka pahalta kidutukselta tämä tuntuu MJ:n todellisista ystävistä ja uskollisista faneista.
        Michael Jackson ikävä kyllä oli ja on vieläkin aivan liian naivi,ja kovin outo lintu tähän mailmaan eikä ehkä uskonut että ihmiset voivat olla niin pahoja. En uskonut minäkään.
        Kiitämättömyys on maailman palkka.
        Katsoin velvollisuudekseni kirjoittaa nimeni häntä tukevien listaan, jotta voin ainakin pestä omat käteni tästä kammottavasta jutusta.

        oon sitä mieltä että jackson on SYYTÖN.ja mua ottaa päähän ihan mielettömästi nyö syytökset hänestä.toivon että oikeus tapahtuisi ja jackson viimein jätettäis rauhaan..

        ps.missä osoitteessa voi käydä laittaa nimen siihen listaan mis jacksonia puolustetaan???


      • osoite
        sani kirjoitti:

        oon sitä mieltä että jackson on SYYTÖN.ja mua ottaa päähän ihan mielettömästi nyö syytökset hänestä.toivon että oikeus tapahtuisi ja jackson viimein jätettäis rauhaan..

        ps.missä osoitteessa voi käydä laittaa nimen siihen listaan mis jacksonia puolustetaan???

        http://www.mjni.com/support/

        Olipa mukava lukea Sanin viesti, Michael tarvitsee nyt kaiken mahdollisen tuen, että sinne nyt vaan joukolla nimiä!!!


      • sarvi
        sani kirjoitti:

        oon sitä mieltä että jackson on SYYTÖN.ja mua ottaa päähän ihan mielettömästi nyö syytökset hänestä.toivon että oikeus tapahtuisi ja jackson viimein jätettäis rauhaan..

        ps.missä osoitteessa voi käydä laittaa nimen siihen listaan mis jacksonia puolustetaan???

        ..teki siellä peiton alla? Hä-häh? Ja miksi ylipäätään houkutella skidejä omaan punkkaan, jos tuollaisia epäilyksiä on jo ennestään?!?

        Joku sanoikin hyvin, millaista myötätuntoa saisi viisikymppinen "sorakuski" joka veisi pikkupoikia kesämökille leikkimään&nukkumaan samassa punkassa? Epäilempä että nämä innokkaimmat Jacko-fanit eivät olisi tässä tapauksessa ensimmäisenä puolustamassa tuota suomalaista sorakuskia!


      • noitatohtori
        sarvi kirjoitti:

        ..teki siellä peiton alla? Hä-häh? Ja miksi ylipäätään houkutella skidejä omaan punkkaan, jos tuollaisia epäilyksiä on jo ennestään?!?

        Joku sanoikin hyvin, millaista myötätuntoa saisi viisikymppinen "sorakuski" joka veisi pikkupoikia kesämökille leikkimään&nukkumaan samassa punkassa? Epäilempä että nämä innokkaimmat Jacko-fanit eivät olisi tässä tapauksessa ensimmäisenä puolustamassa tuota suomalaista sorakuskia!

        "..teki siellä peiton alla? Hä-häh? Ja miksi ylipäätään houkutella skidejä omaan punkkaan, jos tuollaisia epäilyksiä on jo ennestään?!?"

        NUKKUI! Jos sinua epäiltäisiin aiheetta pedofiliasta, niin tarkoittaisiko se sitä ettet enää ikinä elämäsi aikana saisi edes pitää lasta polvella tai leikkiä? kelaa nyt vähän mitä läppää heität...


      • sarvi
        noitatohtori kirjoitti:

        "..teki siellä peiton alla? Hä-häh? Ja miksi ylipäätään houkutella skidejä omaan punkkaan, jos tuollaisia epäilyksiä on jo ennestään?!?"

        NUKKUI! Jos sinua epäiltäisiin aiheetta pedofiliasta, niin tarkoittaisiko se sitä ettet enää ikinä elämäsi aikana saisi edes pitää lasta polvella tai leikkiä? kelaa nyt vähän mitä läppää heität...

        ..muuta elämää kuin puolustella Jackoa nimettömänä keskustelupalstalla vaikka et ole edes nähnyt mitä siellä on touhuttu? Asetelma sinänsä ->viisikymppinen ei-kovin-normaalia-elämää-viettänyt mies houkuttelee pikkupojan samaan punkkaan, on jo niin huvittava, että on aivan normaalia epäillä miehen touhuja.

        Kelaa itse, olisitko suu vaahdossa puolustelemassa netissä, jos kyseessä olisi Rane, viisikymppinen sorakuski Utajärveltä??


      • Neilikka
        noitatohtori kirjoitti:

        "..teki siellä peiton alla? Hä-häh? Ja miksi ylipäätään houkutella skidejä omaan punkkaan, jos tuollaisia epäilyksiä on jo ennestään?!?"

        NUKKUI! Jos sinua epäiltäisiin aiheetta pedofiliasta, niin tarkoittaisiko se sitä ettet enää ikinä elämäsi aikana saisi edes pitää lasta polvella tai leikkiä? kelaa nyt vähän mitä läppää heität...

        Aiheetta? Ai..niin. Sinähän oot jo todistanut, että oikeudenkäynti on ihan aiheetta nostettu. Ihanaa, kun on kaltaisiasi älypäitä.


      • sarvi
        sarvi kirjoitti:

        ..muuta elämää kuin puolustella Jackoa nimettömänä keskustelupalstalla vaikka et ole edes nähnyt mitä siellä on touhuttu? Asetelma sinänsä ->viisikymppinen ei-kovin-normaalia-elämää-viettänyt mies houkuttelee pikkupojan samaan punkkaan, on jo niin huvittava, että on aivan normaalia epäillä miehen touhuja.

        Kelaa itse, olisitko suu vaahdossa puolustelemassa netissä, jos kyseessä olisi Rane, viisikymppinen sorakuski Utajärveltä??

        ...tohtorista miestä vastaamaan.

        Mietippä nyt, olisitko aivan varma että kyseessä on vain "lasten kaveri", jos viisikymppinen Rane tulisi hakemaan vaikka sinun lastasi mökille? "Mulla on koppa kaljaa perässä ja vaseliinia hanskalokerossa. Me vähän leikitään ensin ja sitten illalla mennään samaan sänkyyn", Rane myhäilee ja avaa Hiacen takakonttia josta paljastuu pehmoleluja ja muita lasten leikkikaluja..


      • noitatohtori
        Neilikka kirjoitti:

        Aiheetta? Ai..niin. Sinähän oot jo todistanut, että oikeudenkäynti on ihan aiheetta nostettu. Ihanaa, kun on kaltaisiasi älypäitä.

        En väitä TODISTANEENI sitä, vaan että on hyviä syitä epäillä syytöksiä aiheettomiksi.


      • noitatohtori
        sarvi kirjoitti:

        ...tohtorista miestä vastaamaan.

        Mietippä nyt, olisitko aivan varma että kyseessä on vain "lasten kaveri", jos viisikymppinen Rane tulisi hakemaan vaikka sinun lastasi mökille? "Mulla on koppa kaljaa perässä ja vaseliinia hanskalokerossa. Me vähän leikitään ensin ja sitten illalla mennään samaan sänkyyn", Rane myhäilee ja avaa Hiacen takakonttia josta paljastuu pehmoleluja ja muita lasten leikkikaluja..

        Eipäs kuin syy siihen miksi en vastannut aiemmin on se, että en ollut enää koneen ääressä.

        Jos nyt puhutaan tuosta esimerkistäsi, niin tottakai olisin epäileväinen 'Ranen' motiiveista. Ja todennäköisesti lähtisin perään, jos hänellä olisi "koppa kaljaa perässä ja vaseliinia hanskalokerossa". Mutta pelkkä lasten kanssa leikkiminen ei toki tekisi hänestä rikollista. Mutta jos tämä 'Rane' vaikuttaisi mukavalta ja luotettavalta mieheltä (eli päinvastoin kuin kuvauksessasi) ja tuntisin hänet aiemmin, niin tuskinpa minulla mitään syytä olisi epäillä hänen vilpittömyyttään, varsinkin jos hän olisi aiemmin valvonnassani leikkinyt lapseni kanssa.
        Mutta jos olisi epäilyttävä äijä, en tietenkään päästäisi lastani hänen kanssaan mökille.

        Palatakseni Jacksonin tapaukseen: Gavinin äiti tunsi Jacksonin ennen kuin päästi poikansa yöksi Neverlandiin. Poika itse vaikutti kuulemma viihtyvän siellä, eli tuskinpa äidillä oli mitään syytä olla huolissaan.


      • Neilikka
        noitatohtori kirjoitti:

        En väitä TODISTANEENI sitä, vaan että on hyviä syitä epäillä syytöksiä aiheettomiksi.

        Alla on ihan tarkka lainaus kommentistasi, jossa selvästi sanot: aiheetta.

        "NUKKUI! Jos sinua epäiltäisiin aiheetta pedofiliasta..."


      • noitatohtori
        Neilikka kirjoitti:

        Alla on ihan tarkka lainaus kommentistasi, jossa selvästi sanot: aiheetta.

        "NUKKUI! Jos sinua epäiltäisiin aiheetta pedofiliasta..."

        ...esimerkki. Myönnän muotoilleeni sen hieman harhaanjohtavasti: pointtini oli siis se, että jos vaikkapa sinua syytettäisiin pedofiliasta vaikka et todisteiden valossa olisi tehnyt yhtikäs mitään, niin ei se tarkoita sitä että sinun pitäisi koko loppuikäsi karttaa lasten seuraa. =)


      • Neilikka
        noitatohtori kirjoitti:

        ...esimerkki. Myönnän muotoilleeni sen hieman harhaanjohtavasti: pointtini oli siis se, että jos vaikkapa sinua syytettäisiin pedofiliasta vaikka et todisteiden valossa olisi tehnyt yhtikäs mitään, niin ei se tarkoita sitä että sinun pitäisi koko loppuikäsi karttaa lasten seuraa. =)

        Todisteiden valossa ei olisi tehnyt mitään? Mulle riittää jo se, että keski-ikäinen mies viettää makuukammarissaan vieraiden pikkupoikien kanssa öitään...Sekö ei susta ole mitään? Väitätkö tosissasi, että edellä mainittu on normaalia toimintaa?

        Ja pohjimmiltaan kyse oikeasti on siitä...ei siitä, että perhe haluaa rahastaa tms. vaan siitä, mitä on tapahtunut lasten ja mj:n välillä.


      • joku..
        Neilikka kirjoitti:

        Todisteiden valossa ei olisi tehnyt mitään? Mulle riittää jo se, että keski-ikäinen mies viettää makuukammarissaan vieraiden pikkupoikien kanssa öitään...Sekö ei susta ole mitään? Väitätkö tosissasi, että edellä mainittu on normaalia toimintaa?

        Ja pohjimmiltaan kyse oikeasti on siitä...ei siitä, että perhe haluaa rahastaa tms. vaan siitä, mitä on tapahtunut lasten ja mj:n välillä.

        Niinpä oon aivan samaa mieltä Neilikan kaa. Yritäpäs selitellä tota "Noitatohtori"..


      • Pöllötohtori
        noitatohtori kirjoitti:

        Eipäs kuin syy siihen miksi en vastannut aiemmin on se, että en ollut enää koneen ääressä.

        Jos nyt puhutaan tuosta esimerkistäsi, niin tottakai olisin epäileväinen 'Ranen' motiiveista. Ja todennäköisesti lähtisin perään, jos hänellä olisi "koppa kaljaa perässä ja vaseliinia hanskalokerossa". Mutta pelkkä lasten kanssa leikkiminen ei toki tekisi hänestä rikollista. Mutta jos tämä 'Rane' vaikuttaisi mukavalta ja luotettavalta mieheltä (eli päinvastoin kuin kuvauksessasi) ja tuntisin hänet aiemmin, niin tuskinpa minulla mitään syytä olisi epäillä hänen vilpittömyyttään, varsinkin jos hän olisi aiemmin valvonnassani leikkinyt lapseni kanssa.
        Mutta jos olisi epäilyttävä äijä, en tietenkään päästäisi lastani hänen kanssaan mökille.

        Palatakseni Jacksonin tapaukseen: Gavinin äiti tunsi Jacksonin ennen kuin päästi poikansa yöksi Neverlandiin. Poika itse vaikutti kuulemma viihtyvän siellä, eli tuskinpa äidillä oli mitään syytä olla huolissaan.

        sillä sun jutut on niiiiiiiiin ulkona tosi elämästä


      • noitatohtori
        Neilikka kirjoitti:

        Todisteiden valossa ei olisi tehnyt mitään? Mulle riittää jo se, että keski-ikäinen mies viettää makuukammarissaan vieraiden pikkupoikien kanssa öitään...Sekö ei susta ole mitään? Väitätkö tosissasi, että edellä mainittu on normaalia toimintaa?

        Ja pohjimmiltaan kyse oikeasti on siitä...ei siitä, että perhe haluaa rahastaa tms. vaan siitä, mitä on tapahtunut lasten ja mj:n välillä.

        Juu, kyse on toki siitä onko mitään tapahtunut MJ:n ja lasten välillä, mutta todisteiden puuttuessa häntä ei saa tuomita.

        Epäilyksiä voi toki esittää, mutta kaikilla ei ole yhtä kieroutuneita käsityksiä samassa huoneessa nukkumisesta kuin sinulla.


      • noitatohtori
        Pöllötohtori kirjoitti:

        sillä sun jutut on niiiiiiiiin ulkona tosi elämästä

        No ei sinunkaan paranoiasi ihan tervettä ole...


      • Pöllötohtori
        noitatohtori kirjoitti:

        No ei sinunkaan paranoiasi ihan tervettä ole...

        ...itse konitohtori


      • heaven1
        Pöllötohtori kirjoitti:

        ...itse konitohtori

        olet sitten vissiin pikkaisen lapsellinen tyyppi- AIKUISTU.


      • Pöllötohtori
        heaven1 kirjoitti:

        olet sitten vissiin pikkaisen lapsellinen tyyppi- AIKUISTU.

        Pikkasen lapsellinen...sitähän se on Jacksonkin. Tosin mä en vokottele pikkupoikii luokseni...eli ihan niin pikkasen lapsellinen tyyppi en ole.

        Toi aikuistu-viesti sun kannattaisi lähettää ihan eri henkilölle..vrt ylläoleva.


      • noitatohtori
        Pöllötohtori kirjoitti:

        Pikkasen lapsellinen...sitähän se on Jacksonkin. Tosin mä en vokottele pikkupoikii luokseni...eli ihan niin pikkasen lapsellinen tyyppi en ole.

        Toi aikuistu-viesti sun kannattaisi lähettää ihan eri henkilölle..vrt ylläoleva.

        "Pikkasen lapsellinen...sitähän se on Jacksonkin. Tosin mä en vokottele pikkupoikii luokseni...eli ihan niin pikkasen lapsellinen tyyppi en ole."

        Onkos tuo sitten aikuisen ihmisen puhetta? I don't think so. Mene nyt ihan oikeesti sinne kindergarteniin kasvamaan.


      • Pöllötohtori
        noitatohtori kirjoitti:

        "Pikkasen lapsellinen...sitähän se on Jacksonkin. Tosin mä en vokottele pikkupoikii luokseni...eli ihan niin pikkasen lapsellinen tyyppi en ole."

        Onkos tuo sitten aikuisen ihmisen puhetta? I don't think so. Mene nyt ihan oikeesti sinne kindergarteniin kasvamaan.

        Täällähän ei tietääkseni ollut sitä ikärajaa kirjoittamisen suhteen. Minusta sinun kirjoituksesi eivät vastaa ajattelevan ja vastuullisen aikuisen tekstejä joten...


      • javc
        Pöllötohtori kirjoitti:

        Täällähän ei tietääkseni ollut sitä ikärajaa kirjoittamisen suhteen. Minusta sinun kirjoituksesi eivät vastaa ajattelevan ja vastuullisen aikuisen tekstejä joten...

        sinun kirjoituksetko sitten vastaavat aikuisen ihmisen kirjoituksia.HÄ?


      • ei jaksaisi enää.
        javc kirjoitti:

        sinun kirjoituksetko sitten vastaavat aikuisen ihmisen kirjoituksia.HÄ?

        itseasiassa Noitatohtori näyttää olevan erittäin asiallisesti toimiva ihminen, joka vain haluaa kertoa asiat kuinka ne ovat. Tutkikaa asianne ensin, älkää tehkö yleistyksiä.


    • Ps.

      ja kumarran kunniottavasti syvään.

      • Arttu

        ...sillä noin yksisilmäiselle ja fanaattiselle idolinsa palvojalle ei voi muutakaan tehdä. Harmi vain, ettet ole about 10-v. ja pääse ihan itse nauttimaan MJ:stä.

        Hauskaa päivänjatkoa...


      • noitatohtori
        Arttu kirjoitti:

        ...sillä noin yksisilmäiselle ja fanaattiselle idolinsa palvojalle ei voi muutakaan tehdä. Harmi vain, ettet ole about 10-v. ja pääse ihan itse nauttimaan MJ:stä.

        Hauskaa päivänjatkoa...

        Tunnetko kenties minut? Enpä usko.

        Voin vakuuttaa lähes täydellä varmuudella että tiedän tästä MJ casesta enemmän kuin sinä. Jos sinulla on pokkaa tulla tänne kritisoimaan jutussa ilmenneiden seikkojen ja todisteiden pohjalta tekemääni tulkintaa tilanteesta, niin kai sitten pystyt argumentoimaan minua vastaan uskottavasti??? Haaste on heitetty, otatko sen vastaan?


      • Arttu
        noitatohtori kirjoitti:

        Tunnetko kenties minut? Enpä usko.

        Voin vakuuttaa lähes täydellä varmuudella että tiedän tästä MJ casesta enemmän kuin sinä. Jos sinulla on pokkaa tulla tänne kritisoimaan jutussa ilmenneiden seikkojen ja todisteiden pohjalta tekemääni tulkintaa tilanteesta, niin kai sitten pystyt argumentoimaan minua vastaan uskottavasti??? Haaste on heitetty, otatko sen vastaan?

        ...se on kumma juttu, kun on hankittuna ihan oikea elämä, niin ei ehdi hankkia pakkomielteitä.

        Mä en kritisoi mitään oikeusjuttua tai siihen liittyviä seikkoja. Jos et ymmärtänyt viestiäni, niin kritisoin sinua ja yksisilmäistä asennettasi koko asiaan.

        Sä taidat olla ainoa ihminen joka voi toiselta mantereelta asti, toisen käden tietoihin perustaen analysoida ja tulkita tapahtumia...Sähän voisit ilmoittautua poliisiviranomaisten avustajaksi rikostutkintoihin koska sulla on tuollainen erinomainen kyky nähdä mikä on asioiden oikea laita...ja sanoisinko; varsin heppoisilla argumenteilla.


      • noitatohtori
        Arttu kirjoitti:

        ...se on kumma juttu, kun on hankittuna ihan oikea elämä, niin ei ehdi hankkia pakkomielteitä.

        Mä en kritisoi mitään oikeusjuttua tai siihen liittyviä seikkoja. Jos et ymmärtänyt viestiäni, niin kritisoin sinua ja yksisilmäistä asennettasi koko asiaan.

        Sä taidat olla ainoa ihminen joka voi toiselta mantereelta asti, toisen käden tietoihin perustaen analysoida ja tulkita tapahtumia...Sähän voisit ilmoittautua poliisiviranomaisten avustajaksi rikostutkintoihin koska sulla on tuollainen erinomainen kyky nähdä mikä on asioiden oikea laita...ja sanoisinko; varsin heppoisilla argumenteilla.

        Miten niin "heppoisilla argumenteilla"? Tietoni jutusta perustuvat hyvin pitkälti oikeusdokumentteihin ja poliisin antamiin tietoihin. Niitä kutsutaan virallisiksi tiedoiksi.

        Jos kritisoit alkuperäistä viestiäni, niin ikävä kyllä joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, sillä olet VÄÄRÄSSÄ. Siinä viestissä mainitut tiedot perustuvat oikeudenkäynnissä ilmenneihin asioihin sekä aiempiin tietoihin. Ne eivät ole mutupuhetta. Millaisia faktoihin perustuvia argumentteja SINULLA on esittää oman näkökantasi tueksi? Luulenpa ettei juuri mitään. Oletko tietoinen jutun time-linesta? Paljonko ylipäätään omaat tietoa tästä oikeusjutusta?
        Vastaapa noihin kysymyksiin, niin jatketaan juttua sitten.


      • Arttu
        noitatohtori kirjoitti:

        Miten niin "heppoisilla argumenteilla"? Tietoni jutusta perustuvat hyvin pitkälti oikeusdokumentteihin ja poliisin antamiin tietoihin. Niitä kutsutaan virallisiksi tiedoiksi.

        Jos kritisoit alkuperäistä viestiäni, niin ikävä kyllä joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, sillä olet VÄÄRÄSSÄ. Siinä viestissä mainitut tiedot perustuvat oikeudenkäynnissä ilmenneihin asioihin sekä aiempiin tietoihin. Ne eivät ole mutupuhetta. Millaisia faktoihin perustuvia argumentteja SINULLA on esittää oman näkökantasi tueksi? Luulenpa ettei juuri mitään. Oletko tietoinen jutun time-linesta? Paljonko ylipäätään omaat tietoa tästä oikeusjutusta?
        Vastaapa noihin kysymyksiin, niin jatketaan juttua sitten.

        ...tiedän, ymmärrys on vaikea taiteen laji. En kritisoinut muuta kuin sinun asennetta koko asiaan. Rautalankaa tässä ei voi käyttää..harmi.


      • noitatohtori
        Arttu kirjoitti:

        ...tiedän, ymmärrys on vaikea taiteen laji. En kritisoinut muuta kuin sinun asennetta koko asiaan. Rautalankaa tässä ei voi käyttää..harmi.

        Asenne on hyvä asia, ja kyllähän sinullakin sellainen on. Minä kritisoin sinun asennettasi tähän asiaan, eli olemme samalla viivalla.

        Esitä nyt ne argumenttisi, jos tahdot vaikuttaa mielipiteeseeni sinusta, tai häivy.


      • Arttu
        noitatohtori kirjoitti:

        Asenne on hyvä asia, ja kyllähän sinullakin sellainen on. Minä kritisoin sinun asennettasi tähän asiaan, eli olemme samalla viivalla.

        Esitä nyt ne argumenttisi, jos tahdot vaikuttaa mielipiteeseeni sinusta, tai häivy.

        Tietääkseni tämä ei ole sinun henkilökohtainen foorumisi, saatikka, että sinulla olisi jonkinlaista määräysvaltaa käskeä ketään häipymään.

        Miksi ihmeessä mä haluaisin vaikuttaa mielipiteeseesi minusta? Mulle on ihan yks' sama mitä sä funtsit musta. Tietynlainen fundamentalistinen ja fanaattinen asenteesi on jotain muuta mikä on oma asenteeni.


      • noitatohtori
        Arttu kirjoitti:

        Tietääkseni tämä ei ole sinun henkilökohtainen foorumisi, saatikka, että sinulla olisi jonkinlaista määräysvaltaa käskeä ketään häipymään.

        Miksi ihmeessä mä haluaisin vaikuttaa mielipiteeseesi minusta? Mulle on ihan yks' sama mitä sä funtsit musta. Tietynlainen fundamentalistinen ja fanaattinen asenteesi on jotain muuta mikä on oma asenteeni.

        Aina pitää perustella väitteensä. Siksipä, koska sinä väitit minua fanaattiseksi ja implikoit minun olevan väärässä, on sinun todistettava väitteesi. Muutoin sinun on aivan turha ruveta esittämään mielipiteitäsi täällä.


      • Arttu
        noitatohtori kirjoitti:

        Aina pitää perustella väitteensä. Siksipä, koska sinä väitit minua fanaattiseksi ja implikoit minun olevan väärässä, on sinun todistettava väitteesi. Muutoin sinun on aivan turha ruveta esittämään mielipiteitäsi täällä.

        Joo'o...sinähän olet hauska tyyppi. Määrittelet sen mitä ja miten täällä saisi kirjoittaa...mitähän kirjoitin aiemmin asenteestasi, no, se tuli tässä todistetuksi.

        Jokainen saa vapaassa foorumissa foorumin sääntöjen puitteissa esittää mielipiteensä. Eikä sinuakaan mikään pakota loukkaaviksi, kenties jopa traumaattisiksi kokemiasi väitteitäni kommentoimaan.


      • noitatohtori
        Arttu kirjoitti:

        Joo'o...sinähän olet hauska tyyppi. Määrittelet sen mitä ja miten täällä saisi kirjoittaa...mitähän kirjoitin aiemmin asenteestasi, no, se tuli tässä todistetuksi.

        Jokainen saa vapaassa foorumissa foorumin sääntöjen puitteissa esittää mielipiteensä. Eikä sinuakaan mikään pakota loukkaaviksi, kenties jopa traumaattisiksi kokemiasi väitteitäni kommentoimaan.

        Sori vaan, mutta minun käsitykseni mukaan mielipiteet pitää perustella. Minä olen kyllä perustellut omani useampaan otteeseen.


    • Senttu84

      Michael Jackson on syytön, ihmiset vaa haluaa sen rahat! ei sen psyyke tuu kestämää tota! voiku vois olla siel..ei se itekää kovin "aikunen" ole...ku lapsuus on menny keikkailemassa, ni ny haluaa olla ja si muka hyväkskäyttäin jotai! antakaa olla jo!

    • piude

      pelleilyksi menee. kaikki nuo seikat mitä pöytäkirjassa on, ovat vain oikeuden käynnin kannalta merkittäviä seikkoja, suoraan sanottuna asian vierestä menemistä. ja kaikki nämä jutut jacksonista on ihan tuulesta temmattuja niinkö? aika moni on keksinyt samanlaisia juttuja yksityiskohtia myöten. tottakai puolustus ottaa oikeuden käynnissä esille tällaiset seikat, jacksonillehan on tulossa parinkymmenen vuoden tuomio! jackson on selvinnyt aiemminkin juuri tällaisten seikkojen avulla, eiköhän olisi jo aika antaa oikeutta niille viattomille lapsille joiden tuskaa raha ei koskaan korvaa. sitä paitsi juuri kyseinen perhe on vaatinut oikeutta, heillä ei ole minkäänlaisia korvausvaatimuksia oikeusjutussa! päätelkää siitä.

      • päivän paras

        "Viattomille lapsile"...ovatpa näyttäneet olevan tosi viattomia!


      • tuomitsija

        selvästi syyllinen. ei kaipaa puolustelua


      • tuomio tuomarille
        tuomitsija kirjoitti:

        selvästi syyllinen. ei kaipaa puolustelua

        Juuri sinun laisten ihmisten takia monet lapset ovat jatkuvassa pelkotilassa,ennen peloiteltiin epätodellisilla peikoilla, nyt todellisilla ihmisillä...pienet lapset näkevät hirviöitä ympärilläään joka puolella. Jos ajattelesimme lasten parasta olisimme aikuisina järkevimpiä, emmekä suu vaahdossa metelöisi.
        Pura agressiosi johonlin muuhun mistä ei ole lapsille vahinkoa!


    • Yks mielipide

      Kyllä tässä on selvää rahastuksen makua. Amerikkahan on tunnetusti tyhmien, rahanahneiden ihmisten ja asianajajien luvattu maa ja tämä yhdistelmä kyllä puhuu puolestaan tässäkin asiassa. Missä muussa maassa voisit tehdä oikeusjutun melkein mistä hyvänsä jos vain omaat tarpeeksi kieroutuneen mielikuvituksen...

      Kiistämätön tosiasia on, että MJ on varsinainen outolintu näin aikuisen ihmisen näkökulmasta katsottuna, poika joka ei halua kasvaa aikuiseksi, mutta ei se mielestäni riitä todisteeksi siitä että hän olisi myös pedofiili. En ole itse mikään MJ-fani, mutta siltikin käy kyllä sääliksi tyyppiä, kun tällaiseen farssiin joutuu mukaan. On niin hiton helppo osoittaa syyttävällä sormella ihmistä joka on millä hyvänsä tavalla totutusta "normista poikkeava". Niin kuin näistäkin keskusteluista on jo tullut ilmi niin poikkeavaksi käytökseksi voidaan joidenkin ihmisten mielestä laskea jopa se että rakennuttaa huvipuiston. Puhumattakaan tietysti siitä tosiasiasta, että sen rakennuttaa rikas, kuuluisa ja erinäisissä kauneusleikkauksissa ulkonäköänsä muokannut tähti.

      Joka tapauksessa olisi kuitenkin ensin syytä tutkia ja sitten vasta hutkia. Mitään ei ole ainakaan vielä todistettu ja ainakin meillä täällä suomessa on oikeuskäytäntö se, että ihminen on syytön kunnes hänet syylliseksi todistetaan...

    • Miranol

      Jackson palaa suosion huipulle kun oikeudenkäynti on loppu ja todetaan syyttömäksi. Ainoa häviäjä on se kersa ja sen äiti. Hyvä jos hengis selvii fanien käsittelystä. Rahattomana, valehtelijana ja erakkona on varmaa siisti elää. Sitten kun oikeudenkäynti on ohi, niin katotaan kuinka monta korvausvaatimusta yms. Jackson nostaa lehtiä ja väärien todistusten antajia kohtaan.

      PS. Sais uus levy tulla kohta.

      • Selvennä
        Valokuvia kirjoitti:

        http://www.silikonitieto.net/artikkeli_haku.phtml?arID=282&ID=13

        Mitä näiden kuvien on mielestäsi tarkoitus todistaa, kun laitoit ne tähän keskusteluun? Että Michael on käynyt liian monessa kauneusleikkauksessa? (Se nyt on itsestäänselvää) Vai että ne tekevät hänestä syyllisen/syyttömän tähän pedofiliasyytteeseen, josta on kyse? Selventäisitkö hieman tarkoitusta...


      • Nimetön

        Miranol kirjoitti: Rahattomana, valehtelijana ja erakkona on varmaa siisti elää.

        Tämä kuvaus sopii jo nykyiseen Jacksoniin oikein hyvin.


      • noitatohtori
        Nimetön kirjoitti:

        Miranol kirjoitti: Rahattomana, valehtelijana ja erakkona on varmaa siisti elää.

        Tämä kuvaus sopii jo nykyiseen Jacksoniin oikein hyvin.

        Mille perustat argumenttisi?


      • henkisesti
        Selvennä kirjoitti:

        Mitä näiden kuvien on mielestäsi tarkoitus todistaa, kun laitoit ne tähän keskusteluun? Että Michael on käynyt liian monessa kauneusleikkauksessa? (Se nyt on itsestäänselvää) Vai että ne tekevät hänestä syyllisen/syyttömän tähän pedofiliasyytteeseen, josta on kyse? Selventäisitkö hieman tarkoitusta...

        kaikki ongelmat johtuvat siitä.


      • noitatohtori
        henkisesti kirjoitti:

        kaikki ongelmat johtuvat siitä.

        ASSERTION! Kaipaa perusteluja, kiitos. Ei muuten kukaan ota sinua vakavasti.


      • mutta ei riitä todisteeksi
        henkisesti kirjoitti:

        kaikki ongelmat johtuvat siitä.

        Ei ole terve henkisesti??? Herää kysymys moniko meistä olisi tällaisen painostuksen ja mediamyllytyksen jälkeen... Ei se kuitenkaan hänestä pedofiilia tee jollei sitten yllättäin löydy uusia, todella painavia todisteita. Joita ei muuten tähän mennessä ole löytynyt.


    • Äiti

      Erittäin MIELENKIINTOISTA... En tiedä kuka tässä jutussa muiden mielestä käyttäytyy kummallisesti, mutta jos omaa lastani käytettäisiin seksuaalisesti hyväksi, niin "rahallinen korvaus" ei todellakaan olisi ensimmäinen asia joka olisi mielessäni. Mitäs ajattelevat tästä muut äidit ja isät?

      • Nimetön

        Mitäköhän tosiaan on äitillä liikkunut päässä itse en ainakaa missään tapauksessa päästäis lapsiani aikuisen miehen luokse yökylään jota en tunne ERITTÄIN hyvin.


      • Eräs MJ-fani

        Sitähän minäkin olen useaan otteeseen painottanut aikaisemmissa viesteissäni, että jos joku on käyttänyt lasta hyväkseen, tuskin vanhemmat "tyytyvät" rahalliseen korvaukseen. Vanhemmat haluavat pahantekijän telkien taakse, eikä raha ole vaihtoehto. Joten mitä tämä koko MJ-tapaus kuvastaa? Miettikääpä sitä, hyvät ihmiset...


    • 4 MJ-fania

      Tiedoksi kaikille Michael Jackson faneille


      Idolimme menehtyi sydänkohtaukseen viime kesänä 25.6. Voisimme järjestää hiljaisen kunnianosoituksen rakkaamme muistoksi 25.6. - 26.6. 2010.
      Ideana on, että fanit ostaisivat valkoisen paidan ja kirjoittaisivat siihen mustalla tussilla " R.I.P Michael Jackson King of Pop 29.8.1958 - 25.6.2009" Paitaan voi myös lisätä mitä tahtoo idoliin liittyen.
      Kyseisinä päivinä 25. ja 26.6. pyytäisimme faneja pukeutumaan tähän paitaan ja muuten mustiin vaatteisiin.
      Olisimme kiitollisia jos saisitte mahdollisimman monta fania osallistumaan tempaukseen. Levittäkää tätä viestiä mahdollisimman paljon kaikille MJ:n faneille joita tiedätte. ( myös Facebookiin, kiitos!) Tavoitteenamme on saada tähän mahdollisimman moni mukaan, ja näyttämään, että välitämme edelleen Michaelista. Vaikka ette saisikaan levitettyä tätä viestiä, olkaa kilttejä ja käyttäkää ainakin itse kyseistä paitaa ja mustia vaatteita, jos siis olette MJn faneja. Kiitos!

    • elxfashionxmj

      MICHAEL EI IKINÄ TARJOIS ALKOHOLIA ALAIKÄSILLE TAI LÄHENTELIS SUN MUUTA!!!!!! Michaelin rahat haluttiin vaan viedä! R.I.P Micky Love ya! 1958- FOREVER

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe