oliko mozart fyysisesti olemassa?

Anonyymi

kuka mozartin nimiin pistetyt teokset on sitten säveltänyt jollei mozart itse? nero tuotteistaan tunnetaan ja että mainitut sävellykset ovat juuri mozartin teoksia hänen käsialastaan ja nimikirjoituksestaan ja objektiivisesta olemassaolostaan persoonana joka vaikka onkin pelkkä mielle tiedoitsevan subjektin älyssä mutta jolla on myös olemassaolo itsessään metafyysisenä oliona sinänsä josta myös hänen musiikkinsa todistaa välittäessään assosiaatioita joihinkin menneisiin koettuihin järkytyksiin katastrofin sublimoinnissaan, empiirisesti aikalaisten, ja constanzen, leopoldin ym tiedoitsemana tahtona, syntymätodistuksesta ja kirjeistä joiden ikä voidaan määrittää. Metafyysiselle oliolle sinänsä ei voi olla mitään perustetta koska se on perusteeton.

hildesheimerin mukaan mozartista on tuhatmäärin todisteita. eikä tekijä ole oleellinen vaan teokset riippumatta kuka ne on luonut ja jonkunhan on täytynyt ne säveltää. Fossiilit ovat olioden jäänteitä jotka todistavat että oliot ovat joskus eksistoineet. yksisarvinen on satuolento mutta mozart historiallinen hahmo. hallusinaatio ei kelpaa todisteeksi minkään olion tai objektin eksistenssistä. hildesheimerin mukaan mozartin musiikki kaanoneissaankin kohoaa niin paljon suggestionsa aiheen ylle että sen tekijä jää luoksepääsemättömäksi. mozart on arvoitus jota emme koskaan pääse likelle.

itse tunnut ajattelevan että dinot ovat joskus eksistoineet koska mainitset niiden fossiilit vaikka kuitenkaan emme voi tietää minkä olion fossiileja ne ovat ennen arkeologisia tutkimuksia joiden avulla fossiilien iän ja olioiden lajinmääritys voidaan suorittaa. Nykyisyyttä ei ole ilman menneisyyttä. linnut nimittäin polveutuvat manoraptoreiden alalajista vaikka varhaisin tunnettu lintu on archaeoptoryx.

en voi näyttää sinulle alkuperäisiä nuottikäsikirjoituksia joita minulla ei ole mutta voit tiedoita itse musiikillisen älyn luomien teosten korkeimman metafyysisen merkityksen tiedoitsemisen puhtaana subjektina ja kokea sen inspiraatiosta syntyneen älyn vapautumisen tuokion minkä mozart koki teoksiaan luodessaan valtaisan objektivoidun tunnehehkun ottaessa mitä suurimmassa kontemplaatiossa tajunnan kokonaan valtoihinsa yhtä tuoreena kokemuksena kuin silloin kauan sitten sillä aikakin on vain illuusio.

1

<50

  Vastaukset

  • Mikään tiimi ei ole voinut luoda Mozartia. Tiimit riitelevät.

  SEISKA.FI

  • Räväkkä BB-Mari avautuu synnytystraumoistaan kylpykuvassa: ”Raskaus muutti vartaloani pysyvästi” - kuvailee yksityiskohtaisesti kivuliasta päivää!
  • Missipomo Sunneva Kantolan ja Harri-rakkaan hulppea 380 neliön koti vanhassa kyläkoulussa – kuvat Seiskassa!
  • Tanssii tähtien kanssa -parit esiteltiin – nämä julkkikset valloittavat parketin syksyllä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   3024
  2. Surullinen totuus Martinan hääepisodista

   Eikö nää Martinaa puolustavat tyypit tajua miten surullinen tää koko hääepisodi oli? Martina tuli paikalla ihan vääränlaisessa asussa tissejään esitel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1305