Okcupidin kysymykset

Anonyymi

Juuri kun olin alkanut ajatella, että ehkä naisten käyttäytyminen onkin ihan loogista, kun ottaa huomioon heidän biologiset eroavaisuutensa miehiin nähden, törmään Okcupid-deittisovelluksessa ihan käsittämättömiin epäloogisuuksiin naisten profiileissa.

Okcupid on siis deittisovellus, jossa on rajattomasti kysymyksiä, joihin voi vastata ja näitä vastauksia vertaamalla voi nähdä millainen match-prosentti itsellä on kenenkin käyttäjän kanssa. Kysymyksiin vastataan siis kertomalla oma mielipide asiasta ja valitsemalla että millaisia vastauksia hyväksyy kumppaniltaan. Okcupid on teoriassa erinomainen deittisovellus, mutta mitä enemmän luen naisten vastauksia sen sovelluksen kysymyksiin, sitä vähemmän tuntuu että ymmärrän naisia.

Tässä jotain esimerkkejä:

Esimerkki1.
Kun kysymys kuuluu, että kuinka kauan toivoo seuraavan parisuhteensa kestävän, niin moni nainen kertoo toivovansa että seuraava suhde kestäisi loppuelämän ajan. Hämmentävää on kuitenkin, että kohdassa, jossa valitaan mitä vastauksia hyväksyy kumppaniltaan, niin yllättävän moni ei hyväksy, että mies etsii loppuelämän kestävää suhdetta. Eli he itse etsivät suhdetta jonka toivovat kestävän koko loppuelämän, mutta he eivät halua että tuleva kumppani haluaa seuraavan suhteensa kestävän loppuelämän.
Mikä logiikka tuossa on???
Haluat että seuraava suhteesi kestää loppuelämän ajan, mutta et halua että kumppanisi haluaa sen kestävän loppuelämän? Öööh...
Liittyykö tämä nyt johonkin pahan pojan kesyttämiseen? Haluaako nämä naiset miehen joka alun perin on kiinnostunut pelkästä seksistä, mutta jonka he voivat kesyttää loppu elämän kestävään suhteeseen? Tuo on ainoa jollain tapaa looginen selitys, jonka keksin, vaikka eihän se tietenkään oikeasti loogista ole.

Esimerkki2.
Nainen kertoo että ei polta, mutta ei hyväksy miehiltä sitä, että he eivät polta.
Eli siis nainen on selväjärkinen ihminen, joka ei halua maksaa maltaita siitä että saisi keuhkosyövän, mutta kuitenkin hän haluaa että mies on niin hölmö että vapaaehtoisesti tuhoaa terveyttään? Ja kyse ei siis todellakaan ole siitä, että hyväkasyvät miehen polttamisen vaikka eivät itse polta, vaan kyse on siitä, että he eivät hyväksy sitä että mie ei polta. Mikä logiikka tämänkin mahtaa selittää? Näkeekö naiset itsensä myrkyttämisen jotenkin maskuliinisena?

Esimerkki3.
Nainen kertoo olevansa feministi, mutta ei hyväksy sitä, että mies kertoo olevansa feministi. Siis mitä? Eikö sama arvopohja ole yleensä positiivinen asia parisuhteessa? Mikähän logiikka tässäkin taas on? Haluaako nainen esittää vahvaa ja itsenäistä, mutta todellisuudessa hän kuitenkin haluaa sovinistisen miehen, joka laittaa hänet kuriin? Onko tässä kyse siitä, että naiselle feminismi on sitä, että hän haluaa vain valittaa siitä, miten paskoja kaikki miehet ovat, mutta todellisuudessa hän haluaa juuri sellaisen miehen, josta hän voi valittaa. Hän haluaa että miehet mänspleinaa, hän haluaa että miehet vähättelee naisia, hän haluaa että miehet eivät osallistu kotitöihin, mutta feminismikö tarkoittaa hänelle sitä, että hän haluaa myös valittaa siitä, miten kaikki miehet ovat niin paskpoja?

En tiedä! Haluaisin ymmärtää naisten logiikkaa, mutta en vain ymmärrä. En siis todellakaan väitä, että kaikilla naisilla olisi näin epäloogisia vastauksia Okcupidissa, mutta nämä eivät myöskään ole mitään yksittäistapauksia, vaan yllättävän moni nainen on vastannut esimerkkieni mukaisesti.

Löytyykö täältä naista, jolta löytyisi looginen selitys noihin esimerkkeihini? Onko miehillä teorioita? Haluaisin vain ymmärtää.

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinun pitää kysyä niiltä naisilta, joihin tutkimuksesi perustuu. Yleensäkin kannattaa kysyä asianomaiselta, eikä kysellä kolmansilta osapuolilta, jotka eivät kyseisiä ihmisiä tunne , saati että olisivat nähneet nuo tutkimusmateriaalit.

      Onko miehen logiikkaa, oletan sinun olevan mies, se että kysellään täällä olevilta joidenkin jossakin antamia vastauksia?

      • Anonyymi

        @kaskenpolttaja En voi kysyä kyseisiltä henkilöiltä, koska se edellyttäisi että tykkäisin heidän profiilistaan ja he minun profiilista. Vasta sitten voin keskustella heidän kanssaan. Niin tämä kyseinen sovellus toimii.
        Joten ymmärtääkseni heidän logiikkaansa, ainoa mitä voin tehdä on kysellä muilta ihmisiltä ymmärtävätkö he näiden ihmisten logiikkaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        @kaskenpolttaja En voi kysyä kyseisiltä henkilöiltä, koska se edellyttäisi että tykkäisin heidän profiilistaan ja he minun profiilista. Vasta sitten voin keskustella heidän kanssaan. Niin tämä kyseinen sovellus toimii.
        Joten ymmärtääkseni heidän logiikkaansa, ainoa mitä voin tehdä on kysellä muilta ihmisiltä ymmärtävätkö he näiden ihmisten logiikkaa.

        Eipä siinä mitään, ainahan arvailla voi. Toisen pään sisältöä ei voi tietää, ellei hän sitä kerro. Mutta sehän ei tietenkään estä arvailuja, sinun arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun arvailuni.

        Ymmärrän sen, että toisten logiikka ei aina itselle avaudu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe