Pimeää ja Lämmintä

Anonyymi

Nuorena ihmetteli miten etelässä voi olla yhtäaikaa pimeää ja lämmintä.Lapissa ei. Viime yönnä oli Muoniossa,kirkas tähtitaivas ja +15 astetta.En ole kokenut tällaista ennen, vaikka ikääkin jo on.

3

<50

  Vastaukset

  • Vertailen pimeyttä Porissa meren rannalla. Eilen tuli pimeyden takia sytyttää ulkovalot, kello 20.00, sekä lämpötila ulkona 25 astetta. Se oli illalla hienoa ja taivas oli aivan kirkas, vaikka maassa pimeää. Usein olen ulkosalla maanut selälläni ja ihailut pimeän alkaessa kaunista tähtitaivasta. Seuraan tähtien outoja liikkeitä, sekä tähden lentoja. Silti usein tuntuu oudoltakin, kun Muoniossa on valoisaa siirtyessä sinne ja Porista, jossa illalla pimeys. Illalla veneellä pimeässä ajaessani on valot päällä, sekä varoitusvalo ja siellä on valoisaa. Olen rekisteröinyt itseni Merensininen Pori.

  • Nuori kun olin sain sitä lämmintä pimeässä. Teki se hyvää. Nykyisin ihmettelen kun saa korkeintaan kylmää kättä ja kyytiä vaikka ilmasto lämmennyt!

  • Asuvat naapuripitäjässä eivät täällä Muoniossa kysy sieltä

  SEISKA.FI

  • Hanuri puutuneena lemmenlomalla! Janni Hussin ja Joel Harkimon suhde alkoi prätkän selässä!
  • Ilman kokemusta suosikkisarjan tähdeksi! Näin Hemmo Karja nappasi roolin Salatuista elämistä – ”Olin näytellyt kiveä!”
  • Katiska-jutussa raskaista rikoksista epäilty Janne &quot;Nacci&quot; Tranberg ihmettelee Samu Haberin ja Sofia Belórfin kohtelua julkisuudessa: Poliisi halusi laittaa huonoon valoon!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   84
   3444