Petetty vai kuvitelmaa

Anonyymi

Kirjoitan pidemmin...
Olen nykyisen miesystäväni tuntenut viime joulun seudulta (olemme yli 40v). Talvi ja kevät oli tapailua, joskus jopa viikkoja välissä. Kemia oli vahva ja tunteet syviä sekä tätä myöden molempia tietty vaivasi kolikon toinen puoli - epävarmuus.
Loppukeväästä minulle selvisi, että hän on tuolloin talven ja kevään aikana ollut muutamia kertoja päivän tai pari tinderissä ja tähän ilmeisenä syynä heittäytymisen pelko sekä yksinäisyys ja kun asia tuli ilmi, niin minua alettiin pitämäään mustasukkaisena ja tästä seurasi sitten keskustelu ym. että tosiaan emme enää tapaile, vaan olemme suhteessa, jottei kummallekaan olisi epäselvää missä mennään..
Nyt kesällä hän oli yksillä festareilla viikonlopppuna, joista ensimmäisen iltana/yönä lähetteli minulle normaalit "hyvää yötä kulta", mutta jälkimmäisenä hänestä ei kuulunut mitään, joten ihmeissäni soitin perään klo02 yöllä, että miten menee...
Sitten seuraavana päivänä vai oliko sitä seuraavana päivänä aiheen tullessa puheeksi hän kertoi että oli tahalleen ollut olematta yhteydessä, kokeillakseen olenko mustasukkainen ja luotanko häneen.
Tuossa oli viikon väliä ettemme tavanneet, joten livenä emme aiheestaa keskustelleet sen koommin, vaan hautasin asia villaisella, enkä ottanut enää puheeksi.
Sittemmin jälkikäteen minulle selvisi nettihistoriastaan, että hän oli pari päivää noiden festareiden jälkeen surffaillut useampia keskustelua, joissa aiheena miten saa fritsun pois kaulasta, mutta todettakoon että oli samoilla festareilla komporoinut jalkaansa hirveän mustelman. Moniko ihmettlee fritsujen poistoa, jos jalassa mustelma.. Taisi yksi vierailemansa (s24 keskustelu) olla aiheeesta, että kännipäissään sekoiltu.
Minä lienen vainoharhainen, mutta on petetty olo sekä en tiedä ottaako aihetta puheeksi hänen kanssaan.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jalassa mustelma joten googlaa miten fritsun saa pois? Ei mene läpi, ei sitten millään. Fritsu on ollut, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

    • Anonyymi

      Sinä tiedät kyllä vastauksen. Kaikki noi pienet merkit ja tunnet ettei kaikki ole kohdallaan. Sulle kyllä selitellään kaikenlaista ja ehkä myös vakuuttavasti. Kuitenkin sinä epäilet ja tulet aina epäilemään, koska puheet eivät vastaa totuutta kaikilta osin. Älä usko selityksiä.

    • Anonyymi

      Minä en tajua näitä suhteita joissa epäillään ja kontrolloidaan ja kysellään neuvoa jostain nettifoorumeilta sen sijaan että otettaisiin asiat reilusti puheeksi!
      Onko syynä pelko että oma epäilys osoittautuu sitten oikeaksi?
      Ihmettelen kuitenkin onko parempi elää epäillen ja epäluottamuksessa kuin tietää asioitten oikea laita? Epäluottamukselle ei mitään hyvää ja pysyvää voi rakentaa. Se kalvaa koko ajan taustalla eikä mihinkään pian voi enä luottaa. Tulee lisää kyttäilyä ja riitaa ja toisen tenttaamista mitä teit missä olit kenen kanssa jne.
      Eikö parempi olisi nostaa kissa pöydälle, on se miten pelottavaa tahansa ja tietää totuus? Siitä on hyvä lähteä sitten joko työstämään suhdetta parempaan suuntaan tai eroon. Eipä jää sitten mitään puhumatonta taakse.
      Miksi ei voida puhua asiallisesti ja rauhallisesti syyttelemättä ja kuunnella toistakin osapuolta? Tekeehän se kipeää jos epäilyille löytyy pohjaa, mutta ei ole kivutonta elää ainaisen epäilyn ja epävarmuudenkaan kanssa. Eipä silti, ei sellainen suhde edes kestä.

    • Anonyymi

      Viestisi kuulostaa 15 vuotiaitten touhulta. Kerrot olevanne nelikymmpisiä, ehkâ takoitit 14 vuotisia?

      Te ette kumpikaan ole henkisesti kypsiä vakavaan seurusteluun ettekä ymmärrä mitä toiseen luottaminen, tukeminen, samalla aaltopituudella seilaaminen jne tarkoittaa.

      Saatatte olla sukukypsiä jo vuosikymmeniä mutta teidän henkinen taso on valovuosia jäljessä. Mitähän jos kumpikin tahollaan yrittäisi parantaa ja kohottaa henkistä minäänsä?

      • Anonyymi

        Kuulostaa aivan kuin ex-mieheltäni. Tuleeko mieleen ryhdikäs ja rehti Suomi-mies, mutta jostakin syystä tämä pinta alkaa rakoilla? Vaistosi kertovat sen, että puheet ja teot eivät kohtaa. Mustasukkaiseksi syyttäminen on keino kääntää tunteet sinun vastuulle.


      • Anonyymi

        No itselläni kävi niin että ns kuudes vaisto alkoi hälyttämään. En ottanut puheeksi vaan seurasin tilannetta. Sitten kerran kun oli oikein mukavaa tavallinen arkitilanne ruokapöydässä ja juttelimme mukavia, täysin yllättäen paukautin päin näköä kysymyksen " petätkö minua "? Hän ei ollut valmistatunut ja katsoin suoraan silmiin. Kiinni jäi.


    • Anonyymi

      Tiedät itsekin vastauksen. Sen tuntee sydämessä.
      Kaikenlaiset viittaukset johonkin testiin tai siedätyshoitoon, ovat pas.... tuulesta temmattuja.

      Oma rakkaani on hyvin mustasukkainen. Johtuu ainakin osittain kaukosuhteesta. Me olemme mustasukkaisuuden kääntäneet voimavaraksemme.

      Me tiedämme aina missä toinen liikkuu ja kenen kanssa. Hän myös tietää puhelimeni salasanan.

      Kun ei ole salattavaa, ei ole ongelmia. Minuahan suorastaan imartelee kun, kaunis ihana nainen on minusta mustasukkainen. Se on hellyyttävää.

      Suomi exä taas vartioi puhelintaan kuin valtiosalaisuutta. Viestitteli suljettujen ovien takana. Luuli etten älyä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2215
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1559
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1495
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      125
      1294
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1189
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      924
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      880
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      805
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      289
      800
    10. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      67
      724
    Aihe