Pro Footballer 2.0

Anonyymi

On se hienoa, että näitä naisten ammattipalloilijoita vaan sikiää joka nurkalta...
Menee niin tunteisiin Ruotsin mestari (proballer 1.0) ja nyt tää Ameriikan mestari, Las Vegasin taikatyttö, kaikkien aikojen superpelaaja joka saisi yksinään jallitettua koko Wolverinesinkin.

8

<50

Vastaukset

 • Siis kuka?

  • Se Elli, mainittu noissa paskaketjuissakin ennenkin, nyt viimeksi eilisen pelin puoliajalla.
   Pelasi Lohjalla, kävi new yorkissa, pelasi Lohjaa lisää, vaihtoi Roosterssin ja sieltä takaisin new Yorkiin? Jotenkin näin
   Pelasi siinä viime vuoden Birminghamturnauksessa ja antoi somessa henkilökohtaisilla kommenteillaan ymmärtää miten _hän_ oli se ratkaisu mihin wolvot kaatuivat jenkkejä vastaan


 • Harmittaako niin paljon, että heti tultava tänne purkamaan tuntemuksia? Hienoa, että Suomalaisia lähtee muualle pelaamaan. Kerro sitten, kun olet itse haastattelussa niin me kaikki katsellaan

  • Joo harmittaa ihan sikana kun "suomalaisia lähtee muualle pelaamaan", olisipa se oikeasti niin...
   Se harmittaa, että nämä omakustanne superstarat esiintyvät kaikkialla leikkimässä, että heidät olisi sinne ostettu.


  • Tämän ketjun alottaja on niitä "tee ite paremmin" ulisijoita jonka mielestä kritiikkiä ei saa antaa vaan pitää mennä tekemään itse paremmin. Jos autosta puhkeaa rengas tai siitä hajoaa jotain muuta niin "tee ite parempi auto".


 • Miksei puoliaikahaastettaluun voitaisiin ottaa esim sellasta pelaajaa joka jenkeissä oli voittamassa oman sarjansa mestaruutta ja teki kentällä jopa ihan oikeita ja pisteiden arvoisia suorituksiakin? Pieni hypetys noista reissuista ei koskaan ole huono asia, mutta rajansa nyt kaikella erityisesti, jos oman pelaamisen taso riittää ehkä juuri ja juuri tuppukylän sivurajalle. Ei - nimi jenkkiläisen joukkueen rosterissa ei automaattisesti tee sinusta Suomijefun kasvoja (ainakaan hyvällä tavalla).

  • komppaan! kohta varmaan joku ihmettelee miksi ko. lahja ei mahdu maajoukkueeseen.
   Aika moni suomalainen naisfutari tietää ihan tasan, että USA pelaaminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että on hyvä pelaaja. Sinne pääsee kuka vaan joka suostuu maksamaan itse matkansa ja elämisensä kohteessa. Pula on sielläkin pelaajista.


 • Katsoin tuon haastattelun, mutta ei minulle jäänyt sellaista mielikuvaa, että haastateltava olisi esittänyt ammattifutaajaa. On kuitenkin hyvä, että fudiksen pelaajia lähtee ulkomaille, olivat sitten miehiä tai naisia, joten hankala ymmärtää miksi tämän vaihtoehdon esille nostaminen ottaa noin koville.

  Täällä taitaa nyt olla poikkeuksellisen innokkaasti masturbaatioon taipuvaisia kavereita purkamassa kipeitä tuntojaan naisfutareista.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.