Hairlekiini, kallis ja huono

Anonyymi

Kävin hairlekiinissa hiusten värjäyksessä ja leikkauksessa. Väri harmahtava ja leikkaus epätasainen. Opiskelija oli tekemässä, mutta täyden hinnan veloittivat. Eivät suostuneet korvaamaan. Kävelin tukkataikaan ja he tekivät värinpoiston, leikkasivat uudelleen latvat.

Miten tämä ketju ei kanna vastuuta tekemisistään? Kampaajani sanoi etteivät välitä asiakkaistaan, rahat pois ja asiakkaan hiuksissa on aina vika jos heidän kampaajat onnistuvat. Asuvatko omistajat ulkomailla vai kuinka näin vastuutonta on ketjun toiminta?

Muilla huonoja kokemuksia?

Ex-asiakas

4

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otin leikkuun ja permanentin. Permanentti oli kuin laineita jotka lähtivät pois jo kahdessa viikossa. Korvausta eivät antaneet, heidän mielestään se oli kohtuullinen. Menin näyttämään, kampaaja pursotti kiharavaahtoa ja muotovaahtoa ja puristeli sormien ympärille että saisi vähän tekokiharaa. Järkyttävä kohtelu. En enää käytä heidän palveluita. Syyllisti minua etten ole halunnut hyvin kiharaa, vaikka toivoin hyvin topakkaa kiharaa.

      Heillä asiakas ei ole oikeassa vaikka olisikin. Varokaa!

    • Anonyymi

      Hairlekiinin värit nykyään todella huonoja, valkaisuaineista puhumattakaan.

    • Anonyymi

      Itse kävin ensimmäisen kerran Hairlekiinissa vuosia sitten leikkauttamassa ja lopputulos oli järkyttävä.
      Alle viikko sitten soittamalla varasin pitkän ajan värille, raidoille ja muotoonleikkaukselle ja ihmettelin kun sain ajan muutaman päivän päähän. No, kivahan se on nopeasti saada hiukset kuntoon mutta ei onnistunut sitten yhtään. Pyysin vaaleanruskeaa väriä ja niihin vaaleita raitoja, sain tummanruskeat hiukset joissa on punaista päälaella ja niskassa, ja raitoja ei näy ollenkaan. Leikkaus epätasainen ja jätti kuivat latvat, kotona huomasin.
      Luulin että uuden mahdollisuuden antaminen olisi ollut hyvä idea mutta en kyllä enää toiste astu saman firman mihinkään liikkeeseen kaupungista huolimatta.
      Kun siellä noin kaksi tuntia istuin niin muita asiakkaita tuli kyselemään onko vapaita aikoja kuinka nopeasti ja heti seuraavan viikon alkuun niitä löytyi, nyt on lauantai. Kyllä se harmittaa kun kampaamoon pitää aika varata yleensä viikkoja, ellei kuukausiakin etukäteen mutta siitä ainakin tietää että paikka on suosittu ja siellä jälki on loistavaa.

    • Anonyymi

      Kävin Lahden Kärkkäisen Hairlekiinissa reilut vuosi sitten. Tukkani pilattiin, pitkiä hiuksia ei leikata veitsellä, jäljelle jäi "hiirenhäntä". Kiharat pilasivat ja polttivat hiukseni, toinen kampaaja otti valokuvia, oli aivan järkyttynyt. Kohtelu tuolla Hairlekiinissa oli myös kamalaa, ei laitettu edes vanua, kihara-aine valui kasvoille, poltti allergisen ihoni, toinen kampaaja huomasi asian ja toi vanua, mutta tämä minun kampaajani kahvikupin ääreltä ärjäisi "pidä leuka pysytssä jotta ei valu silmille." Ei koskaan enää tuon akan kynsiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe