Korruptio Enontekiö

Anonyymi

Korruptio jyllää entistä voimakkaammin kunnan päätöksenteossa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedät varmaan miten toimia, jos olet semmoista havainnut.

      • Anonyymi

        juu , yhessä toimimma


    • Anonyymi

      Korruptoituneet, Nehän on ollut sitä jo iänpäivän, ei ole se uusi ilmiö ollenkaan.

    • Anonyymi

      Kyllähän se on niin että kaikissa tämän maan kunnissa on korruptioa. Koko kunnan toimintahan perustuu siihen eikä mihinkään demokratiaan samanvertaisuuteen ym kaikkeen kauniiseen. Politikot häärää omien etujensa perässä työntekijät valitaan poliittisesti ja päätökset suosivat aina 100% pienen piirin etuja. Niin että tässä se on meiankin kunta hyvänä esimerkkinä. Aukaiskaa silmänne ja korvanne niin käsitätte. Ette te siitä h....n joudu kivitettäväksi tai että portti ylhäällä suljetaan teiltä niinkuin jotkut väittävät että tapahtuu.

    • Anonyymi

      HPK jääkiekko seuraa sponsoroidaan ja omat ei saa mitään .

    • Anonyymi

      Ai että miten se nyt on korruptio edennyt Enontekiölle asti. Poronhoitoaluetta ja luonnonsuojelualueita. Jokos ne vihreät ovat ja muut huijarit tulleet Lapin perukoillekin. Vihreät kieltämässä porotalouden, Avaamassa virkistys ja matkailuelämyksiä. Villarikommunismi leviää, kuin corona-viruskin.

    • Anonyymi

      Tuota, koetko aloittaja että olet jäänyt jostain paitsi? Olemme eläimiä, kädellisten heimoon kuuluvia nisäkkäitä. Aikojen alusta asti lajin menestyksen salaisuus on ollut yhteistyö, jonka on mahdollistanut puhetaito, kommunikointi. Yhteistyöllä on pidetty yhtä, rakennettu ja sodittu. Yhteistyötä tekevä ryhmä pärjää aina paremmin kun yksittäiset "orvot".

      Kannattaa miettiä millaisia sosiaalisia kontakteja sinulla on. Kylällä on omat piirit yrittäjillä, uskovaisilla, sukujen jäsenillä, virkamiehillä jne. Useimmat ihmiset kuuluvat useampaan sosiaaliseen ryhmään. Ryhmä antaa turvaa huonoina aikoina ja vastapainoksi pitää auttaa ryhmän muita jäseniä, näin kaikki kokevat hyötyvänsä ryhmästä.

      Kyllä, lasten kesätyöpaikat, puolisoiden työpaikat, kunnan työpaikat, rakennusluvat, teiden auraamiset ja jopa poroelon hoito, kaikessa tämän ryhmän vaikutus näkyy. Toisiamme tukien ryhmän jäsenistä kukin saa enemmän kuin kukin yksikseen pakertaen.

      Muista vanha sananlasku eli "jos et voi voittaa vihollista, liity vihollisen joukkoihin". kaikkien kannattaa kuulua omien taipumusten mukaan johonkin ryhmään, auttaa ryhmän jäseniä, silloin voi itsekin jotain apua pyytää jos tarve tulee. Toki kannattaa katsoa periaatteittensa mukaisesti millaiseen kerhoon pyrkii, toimintaperiaatteet ovat aivan erilaisia rouvien käsityökerholla ja motoristikerholla.

      • Anonyymi

        Enontekiölle on aina pyrkinyt pyrkyreitä vallankahvaan. Pitävät paikallisia tyhminä mutta alkuperäissuvut on tämän kunnan rakentaneet ja aikaansaaneet. Ei sitä niin vain haltuunoteta. Korruptiota ei ole yhteen hiileen puhaltaminen. Moni ilmoittautuu enontekiöläiseksi, eduskunnassakin on nyt kaksi ja puoli sellaista, se antaa uskottavuutta. Mutta vain oikeille enontekiöläisille, muut on huuhaata.


    • Anonyymi

      Nyt on bensa halpaa ,voi kuvata ja ajella moottorikelkalla käsivarrentuntureilla ja kehuskella naamakirjassa ,,kunta be talar

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe