Korruptio Enontekiö

Anonyymi

Korruptio jyllää entistä voimakkaammin kunnan päätöksenteossa.

9

<50

  Vastaukset

  • Tiedät varmaan miten toimia, jos olet semmoista havainnut.

   • juu , yhessä toimimma


  • Korruptoituneet, Nehän on ollut sitä jo iänpäivän, ei ole se uusi ilmiö ollenkaan.

  • Kyllähän se on niin että kaikissa tämän maan kunnissa on korruptioa. Koko kunnan toimintahan perustuu siihen eikä mihinkään demokratiaan samanvertaisuuteen ym kaikkeen kauniiseen. Politikot häärää omien etujensa perässä työntekijät valitaan poliittisesti ja päätökset suosivat aina 100% pienen piirin etuja. Niin että tässä se on meiankin kunta hyvänä esimerkkinä. Aukaiskaa silmänne ja korvanne niin käsitätte. Ette te siitä h....n joudu kivitettäväksi tai että portti ylhäällä suljetaan teiltä niinkuin jotkut väittävät että tapahtuu.

  • HPK jääkiekko seuraa sponsoroidaan ja omat ei saa mitään .

  • Ai että miten se nyt on korruptio edennyt Enontekiölle asti. Poronhoitoaluetta ja luonnonsuojelualueita. Jokos ne vihreät ovat ja muut huijarit tulleet Lapin perukoillekin. Vihreät kieltämässä porotalouden, Avaamassa virkistys ja matkailuelämyksiä. Villarikommunismi leviää, kuin corona-viruskin.

  • Tuota, koetko aloittaja että olet jäänyt jostain paitsi? Olemme eläimiä, kädellisten heimoon kuuluvia nisäkkäitä. Aikojen alusta asti lajin menestyksen salaisuus on ollut yhteistyö, jonka on mahdollistanut puhetaito, kommunikointi. Yhteistyöllä on pidetty yhtä, rakennettu ja sodittu. Yhteistyötä tekevä ryhmä pärjää aina paremmin kun yksittäiset "orvot".

   Kannattaa miettiä millaisia sosiaalisia kontakteja sinulla on. Kylällä on omat piirit yrittäjillä, uskovaisilla, sukujen jäsenillä, virkamiehillä jne. Useimmat ihmiset kuuluvat useampaan sosiaaliseen ryhmään. Ryhmä antaa turvaa huonoina aikoina ja vastapainoksi pitää auttaa ryhmän muita jäseniä, näin kaikki kokevat hyötyvänsä ryhmästä.

   Kyllä, lasten kesätyöpaikat, puolisoiden työpaikat, kunnan työpaikat, rakennusluvat, teiden auraamiset ja jopa poroelon hoito, kaikessa tämän ryhmän vaikutus näkyy. Toisiamme tukien ryhmän jäsenistä kukin saa enemmän kuin kukin yksikseen pakertaen.

   Muista vanha sananlasku eli "jos et voi voittaa vihollista, liity vihollisen joukkoihin". kaikkien kannattaa kuulua omien taipumusten mukaan johonkin ryhmään, auttaa ryhmän jäseniä, silloin voi itsekin jotain apua pyytää jos tarve tulee. Toki kannattaa katsoa periaatteittensa mukaisesti millaiseen kerhoon pyrkii, toimintaperiaatteet ovat aivan erilaisia rouvien käsityökerholla ja motoristikerholla.

   • Enontekiölle on aina pyrkinyt pyrkyreitä vallankahvaan. Pitävät paikallisia tyhminä mutta alkuperäissuvut on tämän kunnan rakentaneet ja aikaansaaneet. Ei sitä niin vain haltuunoteta. Korruptiota ei ole yhteen hiileen puhaltaminen. Moni ilmoittautuu enontekiöläiseksi, eduskunnassakin on nyt kaksi ja puoli sellaista, se antaa uskottavuutta. Mutta vain oikeille enontekiöläisille, muut on huuhaata.


  • Nyt on bensa halpaa ,voi kuvata ja ajella moottorikelkalla käsivarrentuntureilla ja kehuskella naamakirjassa ,,kunta be talar

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   201
   5434
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2366