20 vuotta sitten

Anonyymi

9.9.99 oli tärkeä päivä niemeläisille.

7

170

  Vastaukset

  • En mie mittään kummempaa siinä päivässä muista olleen.

  • Toisessa ketjussa oli että silta otettu käyttöön

   • Oikea vastaus on, että Arvospuolen silta vihittiin käyttöön ja nimeksi tuli Pentti Rautiaisen ehdottama nimi Valopilkku, joka tuo valoa paitsi Arvospuolen ihmisille niin myös koko kunnalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikea vastaus on, että Arvospuolen silta vihittiin käyttöön ja nimeksi tuli Pentti Rautiaisen ehdottama nimi Valopilkku, joka tuo valoa paitsi Arvospuolen ihmisille niin myös koko kunnalle.

    Täältä etelästä ...vieläkös Pelkosenniemi on omana kuntana ? Millä se elää ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täältä etelästä ...vieläkös Pelkosenniemi on omana kuntana ? Millä se elää ?

    Velalla me elellään. Hyvin menee ja itsenäisenä pysytään niin kauan ko pysytään .


  • Eikö voitaisi alkaa tekemään näitä muitakin tärkeitä päiviä niemiläisille? Tai voisihan se olla tärkeä vuosikin 2020 tuntuisi ihan hyvältä! Alkuun pitäisi saada ensin tämä ilmapiiri ja tunnelma positiiviseksi! Voisiko se alkaa vaikka siitä, että voisimme pitää yhdessä hauskaa, kyllä kai me vielä sekin osataan? Voisiko nyt kulttuuri- ja liikuntatoimi järjestää leikkimielisen kisan, johon voisi haastaa esim. eri kylät, yhteisöt , yritykset, työpaikat ym. Voisi olla vaikka joku "moniottelu", lajit sellaisia, jotka onnistuisivat useimmalta! Lajeja varmaan löytyisi monenlaisia hauskoja. Joukkueet voisivat olla vaikka kolmihenkiset ja ehkä yksi "vierasjäsenkin" hyväksyttäisi, kun aika moni on mukana esim. eri järjestöissä, niin voisi "lainata"! Palkitsemisiakin voisi miettiä eri perusteilla! Pääasia, että se olisi mukavaa kaikenikäisille ja kuntoisille, myös kannustusjoukoille, eikä varmaan maksaisi paljon?

  • Rollaattori tai vähintään kävelykeppi voisi olla tarpeen tuoda siihen tapahtumaan paikalle. Kylissä on se tilanne että väestö on jo ikääntynyttä ja sellaiseen leikkimieliseen ei taitais tulla kovin porukkaa.
   Järjestäkään vaikka yhteinen lauluiltapäivä torilla niin ehkä silloin voisi olla enemmän porukkaa osallistumis mielessä. Laulattajana voisi olla joku tunnettu henkilö ikäänkuin vetonaulana ja mieluiten aurinkoisena kevätpäivän lauantaina.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2638