Fazer leipurin avautuminen ilman taukoja sairaaksi!

Anonyymi

Fazer on työnantaja kyllä varsinainen perheyritys. Valaisen hieman yrityksestä saamiani kokemuksia, jotta nuoret jotka hakevat töihin miettisivät mihin allekirjoittavat nimensä!

Yhtiön tulos oli viime kaudella erittäin hyvä mutta henkilöstön tyhy virkistysrahastot vietiin vedoten että yritys haluaa parantaa entisestään. Kiitos kovasta työstä oli että kaikki saivat 51 euron kuukausihyvityksen kertaluontoisena.

Tässä yhtiössä mättää eniten henkilöstön aliarvostaminen ja kohtuuttomat alimitoitukset. Vaihtuvuus on suuri leipureiden osalta kun työntekijä poltetaan loppuun ja alimiehityksellä koitetaan saada paikattua vajetta.

Fazer hoitaa todella huonosti työehtosopimuksessa sovittuja asioita ja kiertää julmalla tavalla velvotteitaan. Ihmettelen suuresti, että työaika lyhennetään 7 tuntiseksi ettei kerkeä syömään ja kunnollista taukoa pitämään mutta esimiehillä on kyllä 7,5 tuntinen päivä jotta kerkiävät sen ruoka tauon pitämään.

Työntekijöiden 20 min on jaettava viiteenkiin osaan en yhtään ihmettele että väsyy ja alkaa tuntumaan mielessä asti.

Myös tunteja ei Fazer pysty antamaan kuin vajaita koska jostain käsittämättömästä syystä halutaan alimiehitystä pitää.

Kehoitan miettimään hyvin tarkkaan jos harkitsette leipurin hommia. Tämä yritys sopii konemaiselle ihmiselle, joka ei väsy eikä sairastu.

3

<50

  Vastaukset

  • Leipureiden osalta on tälläkin hetkellä erittäin suuri vaihtuvuus ja monissa kohteissa leipomoiden henkilöstö vaje näkyy työmäärän kasvamisena. Aika huvittavaa kun pitää suorittaa päivittäiset työtehtävät tekemällä ilmaista ylityötä kun Fazer on kieltänyt tekemästä niitä.

   En ymmärrä miten erittäin suosittu perheyritys on alkanut pyörtämään entisiä arvojaan yhteisestä hyvinvoivasta yhteisöstä.

   En suosittele kenenkään astuvan tälläisen riistoyrityksen palvelukseen jos terveys kiinnostaa.

  • Samanlaista meininkiä se alkaa olemaan jokapuolella. Tuntuu, että niistä jotka osaavat ja tekevät puristetaan kaikki mehut siihen saakka kunnes burnout korjaa pois.

  • Surullista että pitää puristaa viimeisetkin mehut pois työntekijöistä. Nykypäivänä on yleinen näky kohtuuttomat työaikamitoitukset. Työntekijöitä painelee hakemaan työlääkärille lepolomaa palautumiseen. Ihmettelen että yrityksien johdossa ei herätä ongelmaan vai luottaako ne että joku hyväuskoinen saadaan tilalle?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7243
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   245
   4944
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   65
   3571
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1417
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   53
   981