Ei ole kyllä ihan helppoa ymmärtää antipersun touhua palstalla.

Pelkkien valheiden syöttäminen palstalle, niiden vanhojen valheellisten kommenttien ja aloitusten nostot, mikähän mahtaa olla antipersulla ajatuksena noiden vaikutuksesta. Toki ne osoittavat antipersun ymmärtämättömyyden ja tietämättömyyden, sekä luonnollisestikin äärettömän vahvan vihan PerusSuomalaisia kohtaan - siksi herääkin kysymys, miksi ihmeessä ?

Mitähän noin pahaa katkeruutta aiheuttavaa joku PerusSuomalainen on mahtanut antipersulle oikein tehdä.

34

<50

Vastaukset

 • Totuushan ei ole palstahäirikkö antipersun vahvin puoli, viha ja katkeruus perussuomalaisia kohtaan on hänellä se hallitseva moottori tähän palstahäiriköintiin ja valheisiin perussuomalaisista.

  • Se on katkera ja sillä on joku säälittävä yritys kostaa.


 • Raivoisaa on antipersun valheelliset hyökkäykset Perussuomalaisia kohtaan. Eikä tunnu olevan mitään rajaa, jota ei olisi valmis perusvihassaan valmis ylittämään.

 • Vihervasemmistotrollilla tuntuu olevan taas kerran huono päivä, ja nyt ei mikään ole hyvin. Sanomattakin selvää on, että se on persujen vika. Siksi valheet ja paska lentää taas palstalla.

 • Kloonipersujen jutustelua on kiva seurata. Täysin samat lauseet kaikilla. Vain sanat hieman eri järjestyksessä.

  • Ja jokaine Vihervassari on sun mielestä tosi ainutlaatuinen yksilö? hahahah. Toi on just teidän naurettavaa narsistista harhaa. Te kuvittelette olevanne tosi ainutlaatuisia ja radikaaleja yksilöitä, vaikka ootte kaikki just samanlaisia. Luette Hesaria ja katotte MTV3:a.


  • MTV:n junttikanavaa katsovat vain persut.


  • Nerokasta antipersu, nerokasta :D Sitä kutsutaan keskusteluksi. Tämähän se onkin sellainen palsta, joka on tarkoitettu keskusteluun. Siinä sanoja laitetaan peräkkäin, joskus eri järjestykseen, hieman sanomasta riippuen. Niinhän se menee sinullakin, eri kommenteissa on erilaisia sanoja, mutta perusajatus sama. Perussuomalainen ja persu on paha, huono, rasisti yms.

   Oliko tuo siis tosiaankin sellainen "älyväläys" ja huomio sinulta, että kannatti siitä oikein kommentti rakentaa. Nyt ei siis olekaan kopiopersu, vaan on ylennyt tullut, kloonipersu. Alkaako sulla ihan oikeasti loppumaan älyllinen kerronta palstalla, siis lopullisesti. Pitkään aikaanhan et ole mitään älyllistä enää palstalle saanut, näitä samanlaisia "huomiotasi" - joiden tarkoitusta tuskin ymmärrät itkeskään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   MTV:n junttikanavaa katsovat vain persut.

   Mikäs on sitten vihervasemmistolle se ainoa sallittu kanava ? YLE ??


  • Ei persuista saa pahaa puhua, nehän voivat loukkaantua. Vain persut voivat muita haukkua ja aliarvoistaa. Koko persujen suosio ja toiminta perustuu muitten aliarvioimiseen, itse eivät ole saaneet mitään aikaiseksi


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei persuista saa pahaa puhua, nehän voivat loukkaantua. Vain persut voivat muita haukkua ja aliarvoistaa. Koko persujen suosio ja toiminta perustuu muitten aliarvioimiseen, itse eivät ole saaneet mitään aikaiseksi

   Jos nyt kerrankin ajattelisit tuota kommentointiasi - eikös se ole aika selvää, että eihän normaalista kommentoinnista, sellaisesta totuudenmukaisesta, edes häivähdyksen totuutta sisältävästä kommnetista, PerusSuomalainen loukkaannu - mutta tuollaisesta "rvalheellisesta räkimisestä" pitääkin ottaa kiinni, ja pyytää niitä tosiasioita. Selväksi on tullut myös se, että niitä tosiasioita et kykene antamaan, vain lisää räkimistä". Aika tyhjänpäiväistä on siis nämä palstantäytteesi.


 • KOM teatterin autistinen Nasse-setä sekoilee täälä ja yrittää viidyttää ja aivopestä vähä samalla.

 • Persujen trollitehtaalla on tarkat säännöt. Yksikään kopiopersu ei uskalla niistä poiketa muutamaa sanaa enempää, muuten mestari suuttuu.

  • Ookko kateellinen? Etsikkö isukkia?


  • Eikö tämä kommentointisi aikalailla ole kopioita ? Miksi siis sinulle pitäisi originaaleilla jutuilla vastailla, kymmeniä kertoja samoihin asioihin ?


 • Muistakaa kopiopersut noudattaa pilkuntarkasti mestarin ohjeita. Muuten tulee ps uskonlahkosta lähtö.

  • Mee jo kotiin. Et oo tervetullu tänne


 • Kiitos luottamuksesta! :-)

  • ????


 • Nuo kysymysmerkit oli kyllä viisain kommentti persulta pitkään aikaan.
  Kiitos

  • Olisiko kykyä sitten vastata niihin, aiheeseen liittyen, missä sinulle luottamusta on osoitettu ? ja miten ??


 • Kun ihminen valitsee ideologian tai puolueen jota haluaa kannattaa,täytyy ensin päättää ,mikä on puolueen perusaate .Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia,jos tämä ei ole tärkeintä,kaikki muu on turhaa sanahelinää.

  • Perus johtaa tilastoa jes
   Demarit yäk, porukka jolla ei ole isänmaata
   Demaribussi vie suomen rotkoon


 • Mitähän noin pahaa katkeruutta aiheuttavaa joku PerusSuomalainen on mahtanut antipersulle oikein tehdä.

  100 prosenttinen aivottomuus on näiden vihervammaisten aivan omaa syytä,ei aivottomalle ja ameeban tasolla elävälle mitään syytä tarvitse meidän isänmaalisesti ajattelevien edes keksiä!!

 • Vihan persduja kohtaan ymmärtää helposti, kun miettii millaisilla uskomuksilla he käyvät kanssaihmisiään vastaan. Uskomusoppikirjalla (raamattu) perustellaan riistoa ja sortoa.

  • Että mitä !!

   Siinä nyt on taas oikein suurta paskanheittoa.
   Sillehän ei tietystikään mitään voi, jos joku on niin sekaisin, että tuollaisia kirjoittelee palstalla. Mutta tuo on jo sen luokan kusetus ja valhe, että katso peiliin ja pohdi hiukan mitä oikein kirjoittelet !! Hyi vittu mikä tyyppi !!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Että mitä !!

   Siinä nyt on taas oikein suurta paskanheittoa.
   Sillehän ei tietystikään mitään voi, jos joku on niin sekaisin, että tuollaisia kirjoittelee palstalla. Mutta tuo on jo sen luokan kusetus ja valhe, että katso peiliin ja pohdi hiukan mitä oikein kirjoittelet !! Hyi vittu mikä tyyppi !!

   Pakko todeta, että tuossa kommentissa on ainoa oikea asenne tuollaisiin "kiihoittajien" valheellisiin kommentteihin.
   Käsittämätöntä on antipersun raivo PerusSuomalaisia kohtaan, valehtelee surutta. Todellakin. Hyi helvetti millainen ihminen tuollainenkin oikein on.


  • Palstahäirikkö häipyy heti kun alkaa puhumaan suomen kantaväestöstä verojen suurimpana nettomaksajana.


 • 🤣🦷🦷🔩🔩🦷🦷🦷🔩🦷🦷🦷🔩🦷😂

 • Tällaisia me persut olemme. Vähän höppänöitä. Mutta antakaa kunnon ihmiset meille anteeksi.

  😂🤣😂😁🤣😂🤣😁🤣😂🤣😂💩💩💩🤡🤡🤡🤡🤡

  • Vihervasemmistotrollilla on taas lähtenyt hiukan lapasesta. Noita "varastettuja" kopioitaan toistelee, ja välillä huutelee "kopiopersusta" 🙄
   Kovin loogista ei ole kyllä palstahäirikön touhu palstalla 😏
   Eikä taatusti omaperäistä ja totuudenmukaista, no sellaista se on vihervasemmistossa trollin elämä. Sontaa palstalle ja työnsankari merkki rintaan 🤔


  • Hahahaa.. Yritäkkö kostaa?


 • En ole lueskellut, mutta olisiko se sitä samaa. Takerrutaan siihen eiliseen ja huudetaan, mitä muut päätti eilen ja päästään päästi silloin. Napataan pari juttua ja muutetaan se propagandavideoksi ja myydään äänestäjille niin, että äänestä meitä jotta kokoomus ei voita.
  Niinkö miks. No siks kun nuo muut puolueet päätti sitä ja tätä, äänestä meitä, koska vihervassarit pistää puolustusvoimatkin kasvattamaan itse perunanasa. Ja venäjän raja on niin pitkä, että pelottaa, kunnes haaparannasta tulee muuan muunmaalainen ja venäjän tulli on täynnä vanhoja ns. arvoautoja.
  Voidaan pari vuotta tämän kamalan venäjänrajan pelottelun jälkeen alkaa itse veljeillä venäläisten kanssa ja rukoilla kekkosta takaisin. Mitään väärää tai omaa mielipidettä kääntämättäen.

  Poliitikkoja ne on pressutkin, samaa soopaa osaa näköjään päästää päästään antipressukin.

  Mutta äänestäthän minua, kun niin, ettei kokoomus voita vaaleja ja muut on päättäneet sitä ja tätä. Me täällä perussuomalaisissa voidaan luvata vaalilupauksena kaikki ne asiat mistä EU on suomelle jyrähtänyt, kuten autovero. Kamalaa, kun rikkaat joutuvat maksamaan autostaan suomessa 30 000 euroa ylimääräisenä verona, kun auton hinta on muutenkin 120 000. Eiköhän sillä rahalla yksi rikas maksa yhden autoliikkeen kahden kuukauden kiinteistökulut, niin ei tarvitse. Niiden köyhien maksaa huolloissaan sen 3000 neliön tontin kuukausikuluja, van autokauppias voi vetää siitä säästämästään 30 000 valtion häviämästä verosta 15 tonnia suoraan omaan taskuun ja mennä espanjaan jauhamaan paskaa sellaisten bisnesmiesten kanssa, jokka tietää miten tehä palikoilla mainosrahaa. Ja maksattaa suomen kansalla sitten lopulta pienen syöpähoitonsa, jnejne....
  Kun mätä tommaatti laitetaan itte selittämään mätien tomaattien toimia. Tekee se näkkyy samaa, kuin edellinen sininen selittelijä joka on ollut vissiin vuodesta 1992 sininen eikä perussuomalainen,

  Kuhan äänestät, ei vihervassari voita, ko ne päätti vuonna napa, tätä ja tota.

  Eikö se antipressu oo niinkuin osa perussuomalaisista. Tekikö joku nii ja perusteli yhel asialla, ko myöhemmin silläkin päätetyllä asialla voitettiin 600 miljoonaa, kun ei sitä laivaa rakentamisen alle otettukaa.......
  Tai jotenki nii.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  126
  3809
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  89
  3634
 3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  965