ohitettaessa(kiikarissa) kontaktin otto

Anonyymi

Uimastadionilla tänään sattunut. Paljon uimareita ennen kuutta. Uin nopeiden uimarien radalla ensimmäistä kierrostani selkää ja katsoin että ehdin alta pois jos rataa "hallinnut" iäkkäämpi karkeapiirteinen, mustahuppuinen mies tulee mutta jouduin hitaampien takia hidastamaan 10 metriä ennen päätyä.

No, se mustassa uimahupussaan uinut vanhempi mies otti jonon kiinni, kyllästyi ja lähti ohittamaan juuri ennen altaan päätyä. Vastaakin tuli joku.

Se tuli ihan kainaloon ja sotki menoni kun en voinut vetää oikealla kädellä (selkää) ja osuin häneen ja sitten jo kai paniikissa otin hänestä kunnolla tukea kun kyynärpäässäni tuntui arkuutta. Se äijä kääntyi altaan päässä ja meni kiireellä pois kun jäin yskimään muiden kysellessä, että olinko ok.

Varmasti huomasi kontaktin, ehkä iskin häntä kyynärpäälläkin.

Päädyssä odotin ja sanoin että.en voinut mennä.kovempaa, kun oli muita edessä, mutta se silmät tyhjinä ei välittänyt ja taas vaan meni. Vielä kerran yritin hoitoa hänelle mutta ei mitään merkkiä älyllisesti toiminnasta.

Olipa sekin kokemus...

2

<50

  Vastaukset

  • Sorry otsikon sana kiikarissa. En tiedä, mistä tuli... Kännykän oikoluku..... Tai piti ehkä olla kiilaamisesta.

  • Mustahuppuinen uimari, ööh?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   212
   3838