Marjastusta

Anonyymi

Kyllä on todella huono vuosi marjasadon suhteen. Monena päivänä olen kolunnut sellaisia maastoja joista olen tottunut puolukat hakemaan. Huonosti on marjoja ja pitänee poiketa torille hakemaan talven marjat.

Nyt, kun olen metsiä samoillut heikoin tuloksin, mietin missä ovat ne ulkomaiset marjanpoimijat? Kuinka tienaavat? Taitaa monella jäädä velkaa tienestireissusta.

5

<50

Vastaukset

 • Jos haen torilta marjoja, mistä tiedän : 1) Milloin poimittu, vanhojako? 2) Onko poimija ollut siisti, käsihygienia? 3) Paikka mistä poimittu, tienvieren lyijysaasteet ja muu lika .

  Turhauttaa, että minä innokas marjastaja en ole löytänyt tänä suvena hyvää marjapaikkaa.

 • näin on marjat nykyään..!!
  eikä pölyttäjiä nimeksikään koko kesänä...?

 • Säälin noita ulkomailta houkuteltuja marjanpoimijoita, kun syysateet tulleet ja marjoja ei vain ole. Työnny sitten sinne märkään metsään hakemaan tyhjää. Kuinka noilla nyt menee? Oletteko nähneet poimijoita jossain päin? Minä näin joukkon hillanpoiminnan aikaan Ranuan tien varressa, sen koommin ei ole tullut vastaan. Taitaa rutiköyhillä thaikkuporukoilla mennä tappion puolelle luvatut hurjat tienestit.

  • Ei ne helvetti mitään poimi eikä ole koskaan poimineetkaan, NE RUOPIVAT EI TIETO MILLÄ HARAVILLA:: ROSKINEEN;KIVINEEN ;MULTINEEN;KÄPYINENN jne....


 • näin on marjat...
  ja jos työperäistä maahan muuttoa sallitaan?
  niin kyllä thai pojat saa poimia kaikki minkä löytävät?
  on koti puolessa tottuneet työn todellisen luonteen...!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.