Tornion Pride Taidemuseo

Anonyymi

Olemme kiitollisia museon johtajan seksuaalisesta avoimuudesta mikä edellyttää Torniolaisten hyväksynnän toiminnastamme Pride tilaisuuksien avulla.
Tulevat tapahtumat lähiaikoina julkistetaan !

65

355

  Vastaukset

  • Eläimet on sellasia suvunjatkajia !
   Eikös taidemuseon johtajan pitäisi tehdä työtä mistä saa palkkaa ?
   Pohjolan Sanomissa muka kolumnisti, nisti varmaan on kun museon rahoilla aina reisussa mutta työ yhteisökin kyllästyneet nopsuun akkaan...
   Haukkuu tavalliset kansalaiset rajat kiinni marsseista ja itse sutkaa niin paljon kun sielu sietää jos sitä edes on ?

   • Katohan törniön oma räsäspäivä sai juoppohullukohtauksen 23.48 ja 0.14.Tätä se on kun mielenterveyspalveluja karsitaan.


  • Ehdotan koko Tornionjokilaaksoon molemmin puolin Pride-hiippakunnan perustamista. Piispaksi ehdotan Kimmo Sulilaa, Haaparannan
   entistä ja Råneå:n nykyistä rovastia.

   • Minä ehdotan puolestani, että hakeudut hoitoon.


  • Avaus selittääkin miksi teillä Thåårnedaalanissa tarvitaan oma mielenterveysyksikkö...

   • Käännyttämään heteroja?


  • Minä ehdotan etta taitemuseo katto korjattaisiin joutuisammin. Johto ei puutu asiaan ettei sanotan hankalaksi.

   • Onko johtossa vikaa? Puolan johtokin ompi vaihettu.


   • Sulla on tainnu pari sulaketta palaa ?meän päivi, lataamosta vous löytyä apua.


  • Homojen ja lesbojen vihkiminen on Ruotsin kirkossa täysin normaali juttu, ja Kimmo Sulila sanoi aikanaan Haaparannassa voivansa vihkiä Suomen homot ja lesbot Haaparannassa. Siis eikö kannattaisi perustaa Homohiippakunta molempien maiden tarpeisiin Haaparantaan ja valita Sulila sinne piispaksi?

  • Ei tarvita erillistä homohiippakuntaa. Kyllä samaan kirkkoon mahtuvat sekä heterot että homot. Se on sitä oikeaa kristillistä tasaarvoista toimintaa. Kaikki me olemme yhtä tärkeitä.

   • Olen niin tuhannesti samaa mieltä kanssasi, Suomea tuhotaan systemaattisesti ja politikot seisoo tumput suorina, mua pelottaa totisesti kun hallituksessa on liian paljon nuorianaisia joilla ei mitään elämän kokemusta, ovat aivopestyjä, höttöilluusiota ihaillen,
    Tässä on Keskustalla mahdollisuus kääntää kannatuksensa nousuun. Jos terroristiksei kasvatettuja aletaan tuodan Suomeen, niin hallitus nurin!
    Hitler-Jugendin jäljet nähtiin Auschwitzissa, näillä isis naisillaa on vielä raaempi kasvatus.


  • Voi Kimmo Sulila, miksi lähdit pois Haaparannasta? Iloinen homomeno hiljeni!

   • PYYTÄKÄÄ SITÄ MARSSIMAAN PRIDEKULKUEEN KÄRKEEN!


  • Taitanpa sanoa notta olkaatten seksuaalisesti mitä olette. Tairemuseon johtossa on vikaa ei keskity hömmiinsä.

   • Terroristi Haavisto on tyytyväinen niin kauan kuin maahan tuomansa ISIS-terroristit tappavat haluamiaan ”rasisteja” täällä suomessa, eivätkä puutu Haaviston homouteen.
    Suomi ottaa nyt virallisesti isis-terroristeja maahan. Siis virallisesti hallituksen linja on se, että Suomi ottaa isis-terroristeja Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja rahoittamaan isistä Kela rahoista. Nyt pitäisi jokaisen herätä ja vaatia valehtelija Haaviston välitöntä eroa ja koko hallituksen eroa.


  • Onko mitään tilastoja kuinka moni maahanmuuttaja ihan oikeasti hakee töitä? Suurin osa maahanmuuttajista tulee maista, missä työmoraali ja työkulttuuri on hyvin erilaista verrattuna suomalaiseen. Lähtömaassa työnteon tarpeet ja motivaatio ovat ihan eri luokka. Suomessa ei riitä se että myyt kanan tai banaaninipun torilla ja sen jälkeen päivä on pulkassa. Maahanmuuttajille kerrotaan ja neuvotaan tarkasti, miten ja mistä virastosta haetaan toimeentulo tukea. Mistä saa asunnon, pesukoneen, uudet lenkkarit etc. Tämä tehdään ekaksi. Mutta missä kerrotaan saapuville kuinka tärkeä on Suomessa on työpaikka? Missä kerrotaan että selviytymisen edellytys on kova työ? Suomessa ei pärjää pelkästään banaanien tai kanan myymisellä torilla.

   • Ei suomalaisilta enää kysytä mitään. Toivon Haaviston olevan sen verran fiksu, että ei ryhdy seuraaviin vaaleihin presidenttiehdokkaaksi. Hän ei vain ole sopiva siihen tehtävään.


  • Paljonko kuntalaisten veroja ohjataan Taidemuseoon?

   • Olet ymmärtänyt tämän pride museo johtajan toiminnan julkisen rahan käytön taidemuseo toimintaan ? Kysyt todella aran kysymyksen kun museon toimintaa hoitaa
    Elämänlaatulautakunta joka on henkilöitynyt näihin kyseisiä piireihin kuuluvia virkoja hoitaviin.
    Miettikää jos uskallatte ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet ymmärtänyt tämän pride museo johtajan toiminnan julkisen rahan käytön taidemuseo toimintaan ? Kysyt todella aran kysymyksen kun museon toimintaa hoitaa
    Elämänlaatulautakunta joka on henkilöitynyt näihin kyseisiä piireihin kuuluvia virkoja hoitaviin.
    Miettikää jos uskallatte ?

    Pitää uskaltaa kun elämänlaatulautakunta perustettiin säälistä kulttuurin asian hoitoon !
    Teot vain lisää meidän veronmaksajien kuluja että miksi ette valita kun paljon tulee lisää kuluja !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitää uskaltaa kun elämänlaatulautakunta perustettiin säälistä kulttuurin asian hoitoon !
    Teot vain lisää meidän veronmaksajien kuluja että miksi ette valita kun paljon tulee lisää kuluja !

    Te torniolaiset voisitte pohtia torniolaissyntyisten erinomaista sijoittumista avoinna oleviin virkoihin.
    Opettajien virkoihin järjestään torniolainen. Ja sitten se omahyväinen tietenkin ilmeisesti
    paikallisen toimittajatytön ja myös toisen torniolaisen korostama ihana keskinäinen yhteenkuuluvuus, johon muilla ei sitten ole osaa eikä arpaa. Sisäpiiriläisyys sokeuttaa ennen pitkää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Te torniolaiset voisitte pohtia torniolaissyntyisten erinomaista sijoittumista avoinna oleviin virkoihin.
    Opettajien virkoihin järjestään torniolainen. Ja sitten se omahyväinen tietenkin ilmeisesti
    paikallisen toimittajatytön ja myös toisen torniolaisen korostama ihana keskinäinen yhteenkuuluvuus, johon muilla ei sitten ole osaa eikä arpaa. Sisäpiiriläisyys sokeuttaa ennen pitkää.

    Pitää yrittää päästä ns. vaikuttaviin piireihin, sanoi melkein torniolainen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitää yrittää päästä ns. vaikuttaviin piireihin, sanoi melkein torniolainen!

    Oliko hän mahtinainen pohjoisesta...


  • Sairasta Taidemuseon johtaja pitää hyllyttää ei ole hänen työtään järjestää sikailua!

   ‎Aineen taidemuseo‎ → Juhlitaan Tornionjokilaakson sateenkaarihistoriaa
   5. marraskuuta kello 17.12 ·
   Lauantaina vietettävä Sateenkaarihistoria-juhla lähestyy! Meillä on ilo saada tapahtumaan esiintymään monipuolinen Paul Utunen! Utunen tanssii, suunnittelee koreografioita ja on myös laulaja-lauluntekijä. Hän haluaa kertoa taiteellaan mm. kamppailusta itsensä kanssa.
   Nähdään lauantaina 9.11. kello 12 Café Aineessa!

   • Olihan Torniossa homoja puolustava kirkkoherra Kimmo Sulila, joka asuu nyt Råneå:ssa. Toimii sieltä Haaparannassa ja Torniossa levittäen ja suosien homotoimintaa.


  • Jos joku ihmettelee mikai törniössä on oma pöpien lataamo, niin ei ihmettele enää tämän juttuketjun luettuaan. Jatkakaa törniöläiset👍👍👍

   • Törniöläiset tarvitsevat rahaa ja jopa älynlahjoja suoriutuakseen opinnoistaan ulkomailla...mutta aina voi alkaa hoitotehtäviin.


  • Sateenkaarihallitus!
   Toivottavasti;ensimmäinen ja viimeinen,Suomen historiassa!

  • Eikö ne hintit voisi muuttaa rajan toiselle puolelle. Mielellään kauvas. Ähiskööt siellä keskenään kuinka hienoa on olla erilainen.

   • Tarkoitatko kumpaa puolta rajjaa, sitä paitsi eikö törniö ole rajaton kylä.


  • 29-vuotias mies vokotteli 13-vuotiasta tyttöä – tuomio 120 tuntia yhdyskuntapalvelua?

   Perusteena oli myös miehellä on aiempia seksuaali- ja väkivaltarikostuomioita. Hänet on tuomittu aiemmin raiskauksista, vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja yksityiselämää koskevan loukkaavan tiedon levittämisestä.

   Hänellä on ollut aiemminkin rikosepäilyjä ja lähestymiskieltoja muissakin oikeusistuimissa. Varhaisin lainvoimainen tuomio muun muassa seksuaalirikoksista on vuodelta 2009.

   Syyttäjän mukaan aiemmat tuomiot ja epäilyt ja uuden rikoksen suhde osoittavat miehen olevan ilmeisen piittaamaton lain kieltoja ja käskyjä kohtaan.

   Porvoossa tapahtuneesta rikoksesta keravalainen saa korvattavaa kaikkiaan 15 742 euroa, joista osa maksetaan valtion varoista.

   Rikoksen uhrille maksettavaksi lankeaa 3 000 euron korvaus tilapäisestä haitasta, 1 000 euroa kärsimyksestä, 1 688 euroa sairaanhoitokuluista ja 697 euroa matkakuluja viivästyskorkoineen syyskuusta 2017 lukien sekä 106 euroa todistelukustannuksia, 80 euron rikosuhrimaksu ja 141 euroa ansiomenetyksen korvauksena.

   Valtion varoista maksettaviksi jäävät molempien asianajajien kulut eli tuomitun oman asianajajan 3 872 euron lasku ja asianomistajan edustajalle 5 158 euroa viivästyskorkoineen.

   Paljous alennus!
   Oliko;"tummiin" pukeutunut?

  • En halua tukea verorahoilani PRIDE Aine museon toimintaa. Haluaako Aineen suku nimensä PRIDE kulkueen kärkeen? Luulisin että ei. Päättäjät tehkää jotakin.

   • Tornion päättäjät ovat jo tehneet: He ovat hyväksyneet rovasti Kimmo Sulilan toiminnan tässä museoasiassa!


   • Taidemuseon johtaja viralta pois kun ei pride sairaus ole TAITEESEEN KUULUVAA JOHTAMISTA kun TORNION ihmiset ei enää kehtaa käydä taidemuseossa kun leimautuu homoksi tai lepsoksi kunkäy näyttelyissä ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taidemuseon johtaja viralta pois kun ei pride sairaus ole TAITEESEEN KUULUVAA JOHTAMISTA kun TORNION ihmiset ei enää kehtaa käydä taidemuseossa kun leimautuu homoksi tai lepsoksi kunkäy näyttelyissä ?

    Höpö, höpö!


   • Kuka se täällä kirjoittelee? Ettei vaan...


  • Jos tässä juttuketjussa ei täyty kunnian loukkaus, niin sitten ei missään. Tuo kahjo höpöttäjä joutaisia lataamon pehmustettiin koppiin ja kunnon lääkitykselle.

   • Kuulepas lesbo! Tässä massa määrää enemmistö, eikä se ole lesboja ja homoja!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuulepas lesbo! Tässä massa määrää enemmistö, eikä se ole lesboja ja homoja!

    Säästä selityksesi poliisille, tuolla menolle pääset pian juttusille...


  • Ihanaa olla Aineen Taidemuseon johtajan hyväksymä hänen suuntauksisemana !

   • Eikös taidemuseon johtajan pitäisi tehdä sitä työtä mistä saa palkkaa ?


  • Eipä saanu valtoinavustusta heh se oliski ollut skandaali pridemuseolle valtionavustusta !🤬💀

  • rajatarkastukset takaisin!
   Juu vähentynyt on viinalla läträys mutta huumeiden käyttö on lisääntynyt, tässä rajan pinassa se näkyy hyvin. Joka viikonloppu poliisit ottaa kiinni huume hörhöjä ratista Kemi Tornio alueella, tullissa voisikin aloitta taas rajatarkastukset sillä huumeita valuu sitä kautta koko Suomeen.

   "Hutisalo"yllyttää oikein nuorisoa huumeiden käyttöön!
   Eikö ministerillä ole vastuuta puheistaan?!

   • Eikö tehdä Kimmo Sulilasta Sateenkaaritaidemuseon, uusi johtaja. SUURELLA PALKALLA!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö tehdä Kimmo Sulilasta Sateenkaaritaidemuseon, uusi johtaja. SUURELLA PALKALLA!

    Hieno ehdotus olis ainakin töitä tekevä virkailija eikä päivät pitkät kauppakeskuksessa lorvisi niinku nykynen tekee!
    Eikö tehdä Kimmo Sulilasta Sateenkaaritaidemuseon, uusi johtaja. SUURELLA PALKALLA!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hieno ehdotus olis ainakin töitä tekevä virkailija eikä päivät pitkät kauppakeskuksessa lorvisi niinku nykynen tekee!
    Eikö tehdä Kimmo Sulilasta Sateenkaaritaidemuseon, uusi johtaja. SUURELLA PALKALLA!

    JOO, JOO, JOO! Pridetaidemuseosta Råneå:n kirkon toimipiste!!!


  • Ulkomainen haittatyövoima
   Taksiala on oiva esimerkki siitä, mitä ulkomainen työvoima saa pahimmillaan aikaan. Veroja ei makseta, säännöistä ei välitetä, reviireistä tapellaan ja muita yrittäjiä uhkaillaan. En todellakaan halua tällaista Suomea. Ja vielä pahempaa on tarjolla, jos katsotaan vaikka Ruotsin kaoottista tilannetta.

   Tilaan Suomalaisen taksin,en afrikkalaista !(turvallisuus-syistä)!

  • Kansallismielinen ruotsidemokraatit (SD) noussut Ruotsin suurimmaksi puolueeksi

  • Sebastian Tynkkynen on julkihomo Perussuomalainen.

  • Haavisto kumppaneineen pitää suomen kansaa pöljänä että seläntakana tekevät kaikessa hiljaisuudessa salakähmäisesti asioita ja sitten ei oteta vastuuta valehtelusta.
   Ite ne akat ovat sinne vapaaehtoisesti menneet ja lapsensa veivät mukanaan. Ei järki päätä pakottanut joten pysyköötkin siellä tänne on turha vinkua takas. Haavisto, ohisalo ym joutas työntää ne itse sinne leirille asumaan. 😠

   • Mutta Kimmo Sulila Råneå:sta!!! Ajaako hän sielläkin homoutta, vai pelkästää Haaparannassa ja Torniossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta Kimmo Sulila Råneå:sta!!! Ajaako hän sielläkin homoutta, vai pelkästää Haaparannassa ja Torniossa?

    KYLLÄ SE HALUAA NÄKYÄ JA ÖYHÄSTÄÄ!!! SEHÄN OLI MUUTAMA VUOSI SITTEN SUOMEN LEHDISÖSSÄ SUUNA PÄÄNÄ. Ilmeisesti olo kävi hankalaksi ja lähti homokantoineen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    KYLLÄ SE HALUAA NÄKYÄ JA ÖYHÄSTÄÄ!!! SEHÄN OLI MUUTAMA VUOSI SITTEN SUOMEN LEHDISÖSSÄ SUUNA PÄÄNÄ. Ilmeisesti olo kävi hankalaksi ja lähti homokantoineen.

    Jåå, jåå, jåå! Kyllä se vielä vaikuttaa Roneåssa.


  • Senkyn muistaa että persut pettää aina niin elämässä pääsee pitkälle.

  • Joku voisi tietenkin ihmetellä mitä hittoa se toisille kuuluu seurusteleeko miehen vai naisen kanssa? Jos touhu on molemminpuolin vapaaehtoista niin pitääkö siitä muiden partaa pärryttää; siis jos parta kasvaa? Ihmisiähän tässä kaikki ollaan. Voi olla, että aika monen "heteroperheenkin" satunnaisesta makuuhuoneen isomahaisesta kännissä ähräämisestä saisi kyllä komediaa väännettyä.

   Joo joo, itselläni on lapsia, olen perinteinen heteromies, kymmeniä vuosia saman naisen kanssa naimisissa oleva, en ole vegaani tai puoluetaustaltani vihreä ja ihan turha tulla sössöttämään raamatusta ja sen sanomasta tässä yhteydessä. Ja, kun nyt kuitenkin vastapalloon tulee "...etten ymmärrä mistään mitään..."; sori, ymmärrän.

   • KUULE, ET SINÄ YMMÄRRÄ, KOSKA OLET TYHMÄ. Sen näkee kirjoitustyylistäsi: Vain peruskoulu käyty ja äidinkielestä kuutonen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    KUULE, ET SINÄ YMMÄRRÄ, KOSKA OLET TYHMÄ. Sen näkee kirjoitustyylistäsi: Vain peruskoulu käyty ja äidinkielestä kuutonen!

    No mutta hyvänen aika sentään!
    Ethän sinä osaa edes kirjoittaa, eihän tuosta ota mitään selvää!
    Ei isoja kirjaimia käytetä kuin lauseen alussa.

    Mutta ei hätää vaikka et osaisikaan kirjoittaa, vuodesta on varattuna peräti kaksi päivää sinunlaisille kirjoitustaidottomille, seuraava kansainvälinen Caps lock -päivä on 28.6.2020.
    Silloin sinullakin on taas oikeus yrittää kirjoittaa tänne jotain, ja me sitten yritetään parhaamme mukaan tulkita sinua, joskus se onnistuu... joskus ei...


   • Anonyymi kirjoitti:

    KUULE, ET SINÄ YMMÄRRÄ, KOSKA OLET TYHMÄ. Sen näkee kirjoitustyylistäsi: Vain peruskoulu käyty ja äidinkielestä kuutonen!

    Aih! Katos kun osui hyvin. Sinulta taisi mennä isokin laiva, siis jos muistat vanhan laivanupotuspelin. Jotkut tällä palstalla saattaa muistaa.


  • Nyt taidemuija täyttää vuosia ja vaatii duunareilta hulppeita lahjoja pienipalkkaisuudesta viis.
   Pride sekotti päänkin. Keltä?

   • Juuri tälläistä tornion museon johtajana elämä ei juurikaan duunia tee mistä palkkaa saamuttei kaupunki uskalla erottaa tulee tynkkyset tai gylmynit päälle !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri tälläistä tornion museon johtajana elämä ei juurikaan duunia tee mistä palkkaa saamuttei kaupunki uskalla erottaa tulee tynkkyset tai gylmynit päälle !

    Ettekös tiä että muija täyttää pyöreitä(on itsekin) vuosia ja vaatii alaisiltaan tuntuvia rahaallisia panoksia lahjukseksi asialla mielistelevä naisalainen. Saaplari kun Kela ei voi mitään ja pumppaa sinne orjatyövoimaa.
    nim. sivustakuullut ja järkyttynyt!


  SEISKA.FI

  • Nämä kaikki ulosotto vei Jari-Matti Latvalalta verosotkun takia: talo, mökki, luksusauto…
  • Suvi Koponen sai kolmannen lapsen – pikkuprinsessan nimi ihastuttaa somessa! 
  • Alina Voronkova aikoo naimisiin Joonaksen kanssa vuoden päästä kesällä: Häät tanssitaan Lahdessa!

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1812
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1509
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   62
   1237