Aihe

Suomi hukkasi 5 ottelupalloa

Anonyymi

kolmannessa erässä Valko-Venäjää vastaan. Ja hävisi ottelun 3-2.

9

<50

  Vastaukset

  • vetää sanattomaksi. Voittoa tarjottiin kultalautasella mutta ei kelvannut.

  • Ikävä kyllä tämä johtuu Suomalaisesta kansanluonteesta, emme ole tarpeeksi ylpeitä itsestämme ja omasta kulttuurista emmekä uskalla puolustaa omia arvojamme. Tämä näkyy yhteiskunnan tasolla niin että tänne tulevat turvapaikanhakijat pompottavat viranomaisia mennen tullen, yrittävät saada oman kulttuurinsa ujutettua tänne suomeen jne.

   Kun suomalaiselle tulee tiukka paikka niin emme uskalla olla jämäköitä vaan alamme ajatella että mitähän muut meistä ajattelevat ja itseluottamuksemme horjuu sekä meillä menee pupu pöksyyn! Tämän takia on erittäin harvinaista että suomalainen joukkue urheilu pärjäisi maailman huipulla koska me olemme luonteeltamme liian vaatimattomia!

  • Joukkueurheilu on yhdyssana.

   • Eikös ole hienoa kun pystyy osallistumaan keskusteluun!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikös ole hienoa kun pystyy osallistumaan keskusteluun!

    En ota kantaa.


  • Peli kulkee hienosti, kun ollaan selvässä johdossa. Sitten kun taistellaan tasaväkisinä voitosta, ei korvienväliä enää löydykään. Ongelma on selvästi psyykkinen ja kyllähän sille voisi paljonkin tehdä, jos vaan ongelma ensin myönnettäisiin.

   • Kyllä! Vastaanotto hajosi 3:n erän puolivälissä ja johto suli. Sen lisäksi myös hyökkäyksistä hävisi teho ja vastustaja taas hyökkäsi todella tehokkaasti. Ne pitkät pallot, jotka voitettiin 2,5 erää alettiin häviämään säännönmukaisesti.

    Sitten niistä viidestä eräpallosta kaksi lahjoitettiin syöttövirheillä ja viides erä aloitettiin kahdella syöttövirheellä. Lopun runsaista syöttövirheistä huolimatta syötöt eivät aiheuttaneet vastustajille enää juuri ongelmia, vaan he pääsivät hyökkäämään tehokkaasti.

    Lopussa sitten käytännössä toivottomassa 12-8 tappiotilanteessa pelattiin hetki hyvin ja palattiin alun 2,5 erän kuvioon, mutta kaikki romahti taas 12-12 tilanteessa, kun oli täysi mahdollisuus voittaa ottelu.

    Samaa oli kyllä nähtävissä Sammelvuon aikanakin eli tiukoissa tilanteissa hyökkäyspeli pehmenee vastaanoton kautta ja muutenkin.


  • Liian monta syöttövirhettä ratkaisuhetkillä.

   • Lentopalloliitto saa katsoa peiliin. Vamentajavalinta meni täysin pieleen.
    Aion boikotoida lentopalloliigan otteluita ennen kuin Bans on saanut kenkää
    minua ei näy lumo areenalla. Surkea esitys Siika-Aho.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13751
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9682