Enontekiön myytävät talot

Anonyymi

Miksi kaikissa hinnoissa on ilmaa? Ja tunnearvoa lisätty euroina. Emme halua maksaa maltaita talosta, joka on kunnostettava ja jonka arvo ei ole lähes mitään mitättömällä tontilla. Kunnon metsätiloja on harvoin myynnissä, joten eioota pukkaa.
Nytkin kun katselee, joku toisen luokan vanha huvila maksaa yli 80.000 euroa. Vain Nunnasessa oli oikea hinta eli hinta-laatusuhde kohdillaan vajaan 30.000 euron talossa. On vain liian kaukana tarkoituksestamme.
Laittakaa hinnat kohdilleen, niin vanhat rötiskötkin menevät kaupaksi. Puhdas ilma on ilmaista, ei siitä kannata erikseen hintaa pyytää. ;)
Täytynee katsella naapurikuntien taloja, ehkä siellä ymmärretään oikean hinnan merkitys.

5

<50

Vastaukset

  • Rahaa pitää olla jos ostaa aikoo . Myyjä voi laittaa omalle tuotteelle hinnan , turha kitissä jos ei ole rahaa ja aikoo ostaa .

    • Toki voi pyytää mitä haluaa, muttei kannata ihmetellä, miksei kukaan myytävästä kysy. Korkeat hinnat karkottavat ostajat. Vain miljonäärit voivat törsätä tyhjänpäiväiseen.


  • Ihmiset ovat järkiintyneet. Enää ei makseta ns ilmaa ja tyhmähän se on joka maksaisi vielä tänäpäivänä tyhjästä.

  • ainahan voi ite rakennutta tai rakentaa niin halvan mörskän kun on varaa jokainen pyytää omasta mitä haluaa lopeta ininä

    • Voi kiitos "mukavasta" kommentistasi! Näköjään mättää muukin kuin hinnat siellä perällä. ;)


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.