Muonion omatupa yhdistys

Anonyymi

Valittaa luoteislapissa vakuuksien riittämättömyyttä tulevaan kattoremonttiin. Omatupa on toiminut 50 vuotta, onko vuokrat toisiaan olleet niin omakustanteisella tasolla ettei mitään ole jäänyt säästöön. Rakennuksen korjausvelka on kasvanut valitettavan suureksi koska korjaaminen on laiminlyöty vuosikymmenet. On ehkä aiheellista kysyä yhdistyksen hallituksen kykyyn hoitaa kiinteistöä, rakennus on ollut jo pitkään, voisko sanoa vakuudettomassa kunnossa.

11

<50

  Vastaukset

  • Kuka tai keitä on tämän yhdistyksen hallituksessa on ja mikä yhdistys on nimeltänsä? Mihin se on vuokratulot käyttänyt vuosikymmeniä? Nimiä esiin niin pääsee kysymään. Toivottavasti ei samoja nimiä, jotka saivat kunnan taloyhtiöt velkasaneeraukseen. Niitäkään nimiä ei tiedä, kuka oli isännöitsijä? Kiinteistönhoitaja? Tilintarkastaja? Kunnan edustaja? Oliko luottamusmiehiä toiminnassa? Ketä? Maksettiinko kunnan rahaa joillekin? Kuinka paljon? Mistä voi tilata tilinpäätökset?

   • Olis tosiaan mukavaa tietää,mikä on homman nimi.


  • Luoteis-lapin kuvassa kaksi omistajaa?

   • Ollaanko Omaatupaa kaappaamassa jollekkin porukalle?


  • Ei osta kukaan. Katto pitää uusia ja varmaan putket. Remonttia tarvii koko kiinteistö kipeästi. Arvokkain osa on tontti.

   • Kuka kaappais ja miksi? Ehdottomasti purkuun, hometta. Hometta.


  • Niin tietenki purkuun vaan kyse on siittä,mihin ja kelle vuokratulot on mennyt? 40 vuotta ylikkin rahat on jollekin menny,minne? Se on pitkä aika ja paljon on vuokratukeaki valtiolta maksettu.

   • Kukapa tietää, eikö sitä ole pitänyt joku kannatusyhdistys? Vain kulut peitetty??? Nyt ei ole muuta mahdollisuutta kuin purkaa mutta sekin maksaa paljon. Olisikohan valmiit yksiöelementit halvin ratkaisu köyhän terveelliseen asumiseen? Kuka rakentaa ja maksaa???


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukapa tietää, eikö sitä ole pitänyt joku kannatusyhdistys? Vain kulut peitetty??? Nyt ei ole muuta mahdollisuutta kuin purkaa mutta sekin maksaa paljon. Olisikohan valmiit yksiöelementit halvin ratkaisu köyhän terveelliseen asumiseen? Kuka rakentaa ja maksaa???

    Sossujen rakentamis bisnes ei tuota voittoa kaikille, Motissa kerrottin viikko sitten aatteellisten voitontavoittelu tavoista. Onko jotain tuttua ja yhteistä.


  • Kunnantoimistoltako voi hakea asuntoa omaltatuvalta ja paljonko vuokra?

  • Omatupa on purkua vaila, kunnan selvitys kiinteistöistä antaa suunnan. Purku on niin kallista nykysin,että kiinteistön omistajilla on huoli menoista. Jos ei ole rempannut ajoissa,ei kannata korjata eikä purkamaan pysty,eikä kukaan osta. Omatupa saattaa olla tuossa umpikujassa,toivottavasti asukkaat ei ole pelinappuloina.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   223
   6099
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   36
   2760
  3. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   58
   2434
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   114
   867
  5. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   98
   794