Kertokaapa viisaat

Anonyymi

Mikä se on ihmisen tarkoitus täällä maapallolla?
Tuntuu löytyvän niin viisasta ja tietävää porukkaa, että tähänkin saadaan varmaan vastaus.
Eikä kelpaa lisääntyminen.
Täällä pallolla elämä kyllä pyörisi ilman ihmistäkin.

12

<50

Vastaukset

 • Syödä juoda ja napostella herkkuja.

 • Sama se on kuin vaikka kärpäselläkin, eli lisääntyminen. Hyvin on ihminen sen kyennyt globaalisti tekemään, koska meitä on jotain 7 miljardia ihmistä.

  • Jäi toinen osa vastauksesta.
   Vaikka se lisääntyminen ei kelpaisi aloittajalle, niin se nyt on se tarkoitus, mitään korkeampaa merkitystä ei ihmisellä ole.
   Maa ei ihmistä kaipaa, mutta tällä planeetalla nousee joku elinmuoto aina esiin, kun olosuhteet on suotuisat, ei siinä sen kummempaa. Ihmisen jälkeen tulee taas joku muu.
   Aloittajalla on outo näkemys, että ihmisellä pitäisi olla joku ylevä tarkoitus täällä, ei meillä ole sen kummempaa tarkoitusta kuin mullakaan lajeilla.


 • Olipa pöljät vastaukset.

  • Eikä sinun jää niistä pöljyydessä yhtään jälkeen.


 • Kysy Jumalaltasi!

  • Ei ole mulla jumalia edes yksikkö muodossa keltä kysyä. En usko mielikuvitus juttuihin.
   Toisin sanoen ihmisellä ei ole oikeasti mitään tarkoitusta eikä merkitystä.
   Kärpänen sattuu olemaan myös ravintoa muille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole mulla jumalia edes yksikkö muodossa keltä kysyä. En usko mielikuvitus juttuihin.
   Toisin sanoen ihmisellä ei ole oikeasti mitään tarkoitusta eikä merkitystä.
   Kärpänen sattuu olemaan myös ravintoa muille.

   Teit avauksen, jonka vastaus oli sinusta jo selvä. Se että sinä ajattelet noin, ei tarkoita, että olidit oikeassa. En itse ala diivailemaan tuollaisella asialla, mutta lainaan lordi Kelviniä: Jos et voi esittää asiaasi luvuin, sinulla ei ole mitään perusteluita.


 • Sulla menee hyvin, kun pohdit mikä on ihmisen elämän tarkoitus! Elämän tarkoitus on löytää elämälleen tarkoitus. Se pitää ihmisen elossa.

 • Ei se elämän tarkoituksen pitäisi ainakaan olla se. että ollaan koko ajan negatiivisiä, etsitään virheitä toisista, mollataan ja moititaan! Tarkoitushan on varmaan tehdä omasta ja toisten elämästä mahdollisimman hyvä! Siitähän se alkaa, että katsotaan peiliin, mitä minä voisin tehdä, mitä voisin muuttaa itsessäni, että toisilla ja minulla olisi asiat mahdollisimman hyvin! Aina tulee itse kenellekin niitä mustia pilviä taivaalle, mutta toinen toistamme auttaen ja tukien niistä selvitään! Arvostetaan toisia ja itseämme. sieltä se elämän tarkoitus avautuu! Iloitaan myös toisten onnesta, siitä saamme ripauksen iloa omaankin elämään!

  • Kaikki on kytköksissä toisiinsa tietyissä kollektiiveissa. Erään astrologisuuntauksen mukaan me synnymme tänne kollektiiveina, jotka muodostaa sen ryhmän, joka meille on määrätty tai olemme syntymässämme halunneet. Niin parhaat ystävämme kuin muut sukulaisemmekin, mutta myös pahimmat murhetta aiheuttavat vihamiehemmekin, ovat tässä kollektiivissa mukana. Miksi näin? Siksi että me kasvatamme toisiamne kohti parempaa yksilöä. Näin myös omien (haasteellistenkin) lastemme tapauksessa. Lapsi tuo syntyessään tehtävän vanhemmilleen. Koetetaan kestää!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kaikki on kytköksissä toisiinsa tietyissä kollektiiveissa. Erään astrologisuuntauksen mukaan me synnymme tänne kollektiiveina, jotka muodostaa sen ryhmän, joka meille on määrätty tai olemme syntymässämme halunneet. Niin parhaat ystävämme kuin muut sukulaisemmekin, mutta myös pahimmat murhetta aiheuttavat vihamiehemmekin, ovat tässä kollektiivissa mukana. Miksi näin? Siksi että me kasvatamme toisiamne kohti parempaa yksilöä. Näin myös omien (haasteellistenkin) lastemme tapauksessa. Lapsi tuo syntyessään tehtävän vanhemmilleen. Koetetaan kestää!

   Aika paikallaan tuo ihmisen kehitys niemessä polkee. Virhe geenejä, sukusiittoisuutta...siinäkö ongelma?


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös