Kertokaapa viisaat

Anonyymi

Mikä se on ihmisen tarkoitus täällä maapallolla?
Tuntuu löytyvän niin viisasta ja tietävää porukkaa, että tähänkin saadaan varmaan vastaus.
Eikä kelpaa lisääntyminen.
Täällä pallolla elämä kyllä pyörisi ilman ihmistäkin.

24

277

  Vastaukset

  • Syödä juoda ja napostella herkkuja.

  • Sama se on kuin vaikka kärpäselläkin, eli lisääntyminen. Hyvin on ihminen sen kyennyt globaalisti tekemään, koska meitä on jotain 7 miljardia ihmistä.

   • Jäi toinen osa vastauksesta.
    Vaikka se lisääntyminen ei kelpaisi aloittajalle, niin se nyt on se tarkoitus, mitään korkeampaa merkitystä ei ihmisellä ole.
    Maa ei ihmistä kaipaa, mutta tällä planeetalla nousee joku elinmuoto aina esiin, kun olosuhteet on suotuisat, ei siinä sen kummempaa. Ihmisen jälkeen tulee taas joku muu.
    Aloittajalla on outo näkemys, että ihmisellä pitäisi olla joku ylevä tarkoitus täällä, ei meillä ole sen kummempaa tarkoitusta kuin mullakaan lajeilla.


  • Olipa pöljät vastaukset.

   • Eikä sinun jää niistä pöljyydessä yhtään jälkeen.


  • Kysy Jumalaltasi!

   • Ei ole mulla jumalia edes yksikkö muodossa keltä kysyä. En usko mielikuvitus juttuihin.
    Toisin sanoen ihmisellä ei ole oikeasti mitään tarkoitusta eikä merkitystä.
    Kärpänen sattuu olemaan myös ravintoa muille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole mulla jumalia edes yksikkö muodossa keltä kysyä. En usko mielikuvitus juttuihin.
    Toisin sanoen ihmisellä ei ole oikeasti mitään tarkoitusta eikä merkitystä.
    Kärpänen sattuu olemaan myös ravintoa muille.

    Teit avauksen, jonka vastaus oli sinusta jo selvä. Se että sinä ajattelet noin, ei tarkoita, että olidit oikeassa. En itse ala diivailemaan tuollaisella asialla, mutta lainaan lordi Kelviniä: Jos et voi esittää asiaasi luvuin, sinulla ei ole mitään perusteluita.


  • Sulla menee hyvin, kun pohdit mikä on ihmisen elämän tarkoitus! Elämän tarkoitus on löytää elämälleen tarkoitus. Se pitää ihmisen elossa.

  • Ei se elämän tarkoituksen pitäisi ainakaan olla se. että ollaan koko ajan negatiivisiä, etsitään virheitä toisista, mollataan ja moititaan! Tarkoitushan on varmaan tehdä omasta ja toisten elämästä mahdollisimman hyvä! Siitähän se alkaa, että katsotaan peiliin, mitä minä voisin tehdä, mitä voisin muuttaa itsessäni, että toisilla ja minulla olisi asiat mahdollisimman hyvin! Aina tulee itse kenellekin niitä mustia pilviä taivaalle, mutta toinen toistamme auttaen ja tukien niistä selvitään! Arvostetaan toisia ja itseämme. sieltä se elämän tarkoitus avautuu! Iloitaan myös toisten onnesta, siitä saamme ripauksen iloa omaankin elämään!

   • Kaikki on kytköksissä toisiinsa tietyissä kollektiiveissa. Erään astrologisuuntauksen mukaan me synnymme tänne kollektiiveina, jotka muodostaa sen ryhmän, joka meille on määrätty tai olemme syntymässämme halunneet. Niin parhaat ystävämme kuin muut sukulaisemmekin, mutta myös pahimmat murhetta aiheuttavat vihamiehemmekin, ovat tässä kollektiivissa mukana. Miksi näin? Siksi että me kasvatamme toisiamne kohti parempaa yksilöä. Näin myös omien (haasteellistenkin) lastemme tapauksessa. Lapsi tuo syntyessään tehtävän vanhemmilleen. Koetetaan kestää!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on kytköksissä toisiinsa tietyissä kollektiiveissa. Erään astrologisuuntauksen mukaan me synnymme tänne kollektiiveina, jotka muodostaa sen ryhmän, joka meille on määrätty tai olemme syntymässämme halunneet. Niin parhaat ystävämme kuin muut sukulaisemmekin, mutta myös pahimmat murhetta aiheuttavat vihamiehemmekin, ovat tässä kollektiivissa mukana. Miksi näin? Siksi että me kasvatamme toisiamne kohti parempaa yksilöä. Näin myös omien (haasteellistenkin) lastemme tapauksessa. Lapsi tuo syntyessään tehtävän vanhemmilleen. Koetetaan kestää!

    Aika paikallaan tuo ihmisen kehitys niemessä polkee. Virhe geenejä, sukusiittoisuutta...siinäkö ongelma?


  • Niin, kertokaapa viisaat tosiaan, mikä tarkoitus tällä on? Eikö tämä ikinä lopu? Tuntuu, että me tavalliset kyläläiset , veronmaksajat ollaan aivan kurkkua myöten täynnä tätä taistelua! Ei kai tässä ole voittajia, eikä häviäjiä? Kuka olisi se sovun rakentaja ja sovittelija, että asiat lähtisivät menemään eteenpäin asiallisesti! Pian on ystävänpäivä, herätys ihan jokainen, tulkaa te vaikuttajat toisianne puolitiehen vastaan, etsikää se "kultainen keskitie"! Totuushan on, että kaikki ei mene jokaisen mieliksi, mutta keskustelemalla se kompromissi löytyy, kunhan on sitä tahtotilaa! Emme ole halunneet sinne "vallankäyttäjiä, minä, minä" henkilöitä, vaan heitä, jotka yhdessä miettivät asioita, mikä meille kuntalaisille on parasta, myös meitä kuunnellen! Tämä olisi paras YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA teiltä, näin uskoisin!

   • Kunnanhallituksen puheenjohtaja on juuri se minä minä. Ei osaa miettiä asioita yhdessä vaan yksin ja muille teettää likaiset työt. Nämä juoksupojat ja tytöt nököttää valtuuston kokouksessa puhumatta yhtään puheenvuoroa ainoa ääni minkä he suustaan päästävät on jaa.


  • Omien kykyjen hiominen. Itsensä sivistäminen, maapallosta,eläimistä ja ihmisistä huolehtiminen.

  • Elämän ainoa tarkoitus on oppia tuntemaan sielunsa pimeä puoli. Kun sitä ymmärtää ja rakastaa niin valo astuu siitä ulos ja yhdistyy sen kanssa (valaistuminen). Parhaiten tätä kuvaa tunnettu jin-jang symbooli.

  • Elämän tarkoitus on nussutella ja siirtää kapula seuraaville.

  • Ihanan tiukka ja tuore pipari on elämän tarkoitus.

  • Elämän tarkoitus on oppia ymmärtämään kuinka paska paikka tämä paskaniemi on.

  • Ilmiantaa näitä tyhjänpäiväisiä viestejä

  • Koulu pitää saada myytyä jonnekin pian 6 miljoonalla niin saa sitten niillä rahoilla rakentaa uuden. Se on tarkoitus elämällä

  • Ei ole tietoa,samalla vastauskin on varma, kuin vanhan kuolema.

  • Kaikekattava turhuus aikansa kuluttamiseen. Turhuuden markkinat.
   Kelvoton saaliseläimeksi joten roskasakkinina saanut lisääntyä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4181
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   84
   3836
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2303
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   195
   1880
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1753