Kuntosali kotiin

Anonyymi

Lastenhuone noin 7 m2 (340x210) jää tyhjäksi ja tavoite on hankkia sinne kuntoiluvälineitä. Tila on hyvin pieni, joten tarvitaan monipuoliset välineet. Kuntosalitaustaa on sen verran, että kun töissä oli sali, kävin siellä talvisin kerran pari viikossa. Alkeet siis ymmärrän.

Tämän hetkinen ajatus on seuraava:
- pystyyn nostettavissa oleva soutulaite
- penkki, joka mahdollistaa myös kyykyn
- spinningpyörä (kesällä tulee ajettua maantiepyörällä)

Telkkari vielä seinälle, niin viihtyvyys paranee.

Uskoisin, että nuo voi sinne saada mahtumaan pienellä tetriksellä. Vaimo haluaa vielä juoksumaton, jos sen saa mahtumaan. Vaatisi mallin, jonka voi nostaa seinää vasten.

Onko mielipiteitä laitteista ja suosituksia kohtuuhintaisista merkeistä? Olisko jokin muu set up paremmin perusteltavissa? En hae halvinta, mutta en myöskään mitään yleisillä saleilla tarvittavaa laatua.

7

<50

Vastaukset

 • Ei semmoista penkkiä olekaan mikä mahdollistaa kyykyn. Ei noin pieneen tilaan oikein saa järkevästi, kuin ehkä sen penkin tai kyykkytelineen ja spinningpyörän. Ehkä leuanvetotanko voisi olla myös hyvä. Pitää olla tilaa ympärillä liikkua, muuten menee törmäilyksi, enkä suosittele mitään laitteita mitä pitää siirrellä ja nostella eri paikkoihin.

  • Niin ja suosittelen tilaamaan penkin ja tangon ja painot Saksasta. Saa laadukkaat huomattavasti edullisemmin, kuin Suomesta, vaikka vähän tulee rahtimaksua päälle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin ja suosittelen tilaamaan penkin ja tangon ja painot Saksasta. Saa laadukkaat huomattavasti edullisemmin, kuin Suomesta, vaikka vähän tulee rahtimaksua päälle.

   Mitä liikettä suosittelet? Itse olen miettinyt Gorilla Sportsia, joka ilmeisesti on suomalainen verkkokauppa.


 • Kyykkyteline voi olla todella monipuolinen mutta se syö kyllä paljon tilaa, siinä onnistuisi sitten monipuolisesti kyykätä, tehdä penkkiä, vetää leukaa, pystypunnertaa jne.
  Sen lisäksi se soutulaite tai kuntopyörä tai juoksumatto. sitten tila onkin jo täynnä.
  Itse painottaisin enemmän lihaskuntopuolta koska aerobista voi harrastaa muutenkin vaikka lajispecifisenä vähän hankalammin etenkin talvella.

 • Ei voi puhua salista, vaan kuntokomerosta. Laita myös seiniin ja kattoon siellä kiipeilyn mahdollistavia juttuja.

 • Olis kätevää jos kuntopyörä olis katossa ylösalaisin silloin kun juoksumatto on oikeinpäin lattialla ja myös vastaavasti toistepäin.

 • Ymmärretty, kuntopyörä tai soutulaite.😎

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.