Umpikujassako?

Anonyymi

Olisiko kellään hyvää ajatusta mitä tai miten voisin päästä ulos tästä umpikujasta? Noin kymmenen vuotta sitten vaimoni sanoi että meidän seksielämä ei toimi hänelle ja olen hänelle huono rakastaja - kymmenen avioliitto vuoden jälkeen. Tiesin kyllä että meidän seksissä oli ongelmia ja olin yrittänyt kaikenlaista sen parantamiseksi - mukaan lukien kysyä että kuinka rouva oikein haluasi tämän seksinsä - mutta ei hän koskaan kyennyt sanomaan. No oltiin hieman aikaa paastossa, ja vaimoni on sen verran realisti että tietää kyllä että seksitön suhde loppuu. Eli tehtiin säännöt, seksiä vain hänen aloitteesta, vain ne muutamat asennot jotka ovat hyviä hänelle - pystyy tekemään ostoslistaa samalla, pitkät esileikit (vain muutama sallittu ja aina saa arvuuttaa mikä toimis tänään kun hän ei itse tiedä - jos arvaan väärin niin siihen loppuu heti) jne. Ok parempi kuin ei mitään?

Keskusteltu on paljon ja on päädytty siihen että olemme aivan erilaisia halujemme ja tarpeidemme kanssa - yhteensopimattomia. Hän haluaa seksin olevan koko päivän juttu, hidasta, hänellä on kontrolli, mutta ei kerro - arvausleikit ja muut sellaiset naamio- ja sairaanhoitaja leikit jne päänsisäisiä leikkejä, ei leluja eikä kokeiluja. Minä taas haluan olla kontrollissa, lelut on kivoja, sidontaa, kontrollia jne naista pitää soittaa kuin viulua, kauniisti ja taidolla mutta cresendo pitää naisen saada - monta kertaa, minulle riittää semmoinen parin tunnin leikkituokio. Ja koska olemme niin erilaisia kokeilimme avointa suhdetta, se toimii hänelle hyvin koska minä en ole mustasukkainen ja minusta oli hienoa että hän saa sellaista seksiä josta nauttii. Mutta vaimoni teki aivan mahdottomaksi sen että avoin suhde voisi toimia minulle - aivan liian rajoittavat säännöt, aina kun löysin jonkun ja pääsin pari kertaa kokeilemaan ja homma alkoi minulle toimimaan niin jo löytyi joku vika tästä naisesta ja vaimoni sanoi että tämä loppuu. Jonkinlainen luottamuspula tai mustasukkaisuus tai itesetunto-ongelma varmaakin taustalla vaikka ei sitä myönnä. Vaimolla on edelleen rakastajansa ja joskus taitavat
sekstaillakin mutta ei kovin monta kertaa vuodessa. Näyttää riittävän hänelle.

Noin punaverisenä miehenä tietysti myös testasin tuon että olenko huono rakastaja - noiden avointen suhteiden lisäksi minulla on ollut joku sivusuhde vuosien varrella, kun kotona ei oikein saa sopivaa seksiä. 12 naisesta, 6 kuusi pitää minua parhaana rakastajana ikinä ja ovat valmiita menemään sänkyyn kanssani aina kunhan vain ilmoitan paikan ja ajan. 4 naisesta en saanut oikein selvää kuvaa, vaikuttivat nauttivan ja sanoivat nauttineensa, mutta naiset usein valehtelee tästä. 2 sanoi että olen liian iso, kontrolloiva ja raju eli ei kiitos jatkosta. Johtopäätöksenä voin sanoa että sopivalle naiselle olen ihan riittävän hyvä rakastaja. Eli itsetunto on ok vaikka tämä ei ole tilastollisesti merkittävä.

Nyt sitten kymmenen vuoden parannus yrityksien ja keskustelujen jälkeen, seksi on vaimolleni ei niin kovin vastenmielistä, tosin on selvää että vessassa käynti isolla asialla on kivempaa, ja jos ei harrasteta vaikka hän ehdottaa niin hän on silminnähden helpottunut. Mutta minua on alkanut tämä rutiini avioseksi todella tympäistä ja usein en enää halua lahnaa, vaikka olisi saatavilla noin kerran viikossa. Mitään sellaista kehitystietä ei ole näkyvissä jolla voisi asiaa parantaa - vaimo sanoo että tämä toimii hänelle ja hän ei oikeasti halua muuttaa mitään. Avoin suhde ei toimi kuin hänelle, itsetunto ongelma? - minulla on lupa tehdä yhden yön juttuja, mutta ei sellainen ole tyydyttävää seksielämää, pitää olla tutumpi, turvallisempi, tunteita ja opetella tuota viulun soittoa ihan rauhassa - pari kertaa viikossa muutaman vuoden ajan olisi sopiva - sitten varmaan jo kyllästyy. Sivusuhteet ei ole oikein kivoja, se kun on pettämistä eikä sitä saa tarpeeksi usein. Erota en haluaisi koska meillä menee niin hyvin muuten ja nautimme muuten toistemme seurasta. Seksittä eläminen masentaa ja suorastaan sattuu - ja käsikäyttöinen ei ole oikein samaa... Nukke rupeasi varmaan tympäisemään kanssa kun se on tunteiltaan aika kylmä - sama koskee maksullista joka on lisäksi aika vaarallinen juttu. Vaimo ei hyväksy sokerityttöä - rahasta ei olisi kiinni.

Eli mitä vielä voisi tehdä? Mitä muita mahdollisuuksia on olemassa, muita ehdotuksia? Ajatuksia?

8

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alottajalla nyt jutut senkun menee villeimmiksi ja uskomattomammiksi, kun päivä edistyy. Ilmeisesti sun pitäis nyt sitten sen vaimos kanssa sekstailla siitä yhestätoista eteenpäin loppupäivä, kun oot saanut vuorotyöpäiväs jälkeen nukuttua vähän. Mihinkäs ne lapset joutu.

      • Anonyymi

        AP - ei oo lapsia. Jäi vielä tuosta viestistä että vaimo kyllä levittää, mutta ei nauti, ja kannustaa minua usein esim lauseella : voisitko jo lopettaa? Ja juttu minulle ensimmäinen tästä aiheesta ja ihan tosi ja vakava juttu - minulle ainakin...


    • Anonyymi

      On hyvin tyypillistä, että nainen menettää himonsa miestä kohtaan ihastusvaiheen hälvettyä. Se selittää, miksi satunnaiset tuttavuudet ovat sinuun tyytyväisiä. Vaimosikin olisi uusiin ihastuksiin tyytyväinen, jopa himokas.

      Naisilta on useimmiten turha kysyä, mikä seksissä on vikana, koska he eivät tajua pohjimmaista syytä itsekään.

      Nekin naiset, joiden libido pysyy korkealla, useimmiten saavat nautintonsa siitä, että tuntevat olevansa vetovoimaisia. Harvemmin se peniksen nylkytys niin hyvältä tuntuu, ja nainen ei hirveästi kiihotu alastoman miehen näkemisestä.

      • Anonyymi

        Toi on ihan palturia, vaimo ei ole ollut ihastunut minuun enää pariin vuosikymmeneen ja silti nainen haluaa naida mun kanssa.


    • Anonyymi

      Jos on avoin suhde sen pitää olla samanlainen molemmille. yhdessä sovitut asiat mitä saa tehdä , mutta ei kenen kanssa.Ei avoin suhde toimi jos vaimosi ei hyväksy toisia/toista naisia . Vaimosi haluaa olla pomo ja sanoo ketä saat" tavata" ja ketä et,ei mielestäni reilu sopimus. oliko niistä 12 joku mikä miellytti itseäsi ,jos oli kysy joltain heistä alkaako "säännöllisen" suhteeseen, ei tarvitsisi hakea aina uutta.
      Toivottavasti löydät ratkasun joka on kaikille mieleen.

    • Anonyymi

      Ymmärrän kyllä turhautumisesi. Asiaa ei auta se, että suhtaudut vaimosi ongelmaan noin alentuvasti. Pidät omaa tapaasi harrastaa seksiä oikeana ja hyvänä ja hänen halujaan ja tapaansa harrastaa seksiä huonona. Se ilmenee tavasta, jolla kuvailet hänen halujaan (ostoslistavertaus yms). Jos todella hänen nautintonsa on sinulle tärkeää, niin harrasta seksiä hänen kanssaan sillä tavalla, kuin hän haluaa, kunnioittaen hänen rajojaan.

      Tämä ei tarkoita sitä, että vaimosi saisi ylenkatsoa sinun tarpeitasi. Kerrothan hänelle miltä tuntuu, kun hän hoputtaa sinua tai kysyy etkö olisi jo valmis? Oletko kertonut miltä tuntuu, kun joudut arvailemaan hänen halujaan? Oletteko kokeilleet rentoutumisharjoituksia tai seksuaaliterapiaa? Naisten seksuaalisuus on edelleen tietyllä tavalla suitsittu asia ja taustalla voi olla irrallisuuden tunnetta omasta kehosta, mikä johtaa siihen, ettei oikeasti tiedä mitä tahtoo tai osaa sanoittaa sitä.

      Jos ette saa tyydytystä suhteessanne ja se alkaa vaikuttaa hyvinvointiinne, ei teidän auta muu kuin sopia yhdessä molemmille sopivasta toimintatavasta (kuten oikeasti molemmille avoin suhde) tai lähteä ihan eri teille. Nämä varmaan tiesit itsekin.

    • Anonyymi

      Voi teitä, miksi kituutatte tuollaisessa suhteessa?

    • Anonyymi

      Voi voi ja voi seksi seksi ja seksi. puutteeseenkaan ei kuole. Selibaatti rauhoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3325
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      161
      1345
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1055
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      114
      733
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe