TÄSSÄ SE ON

Anonyymi

Jännittävä, hyvän näköinen, sopivan lihaksikas, hyvätuloinen. Hellä ja välittävä mutta samalla myös kusipä jotta saataisiin jännitystä ja draamaa. Pitää palvoa naistaan mutta kiinnostua myös sopivassa määrin vieraista jotta sähköisyys, säännöllinen riitely ja draama takaisivat myös sen naisten rakastaman sovintoseksin. Tässä kohtaa itseään kunnioittava mies hyppää pois kyydistä.
Ja ainiin, se tärkein. Sen täydellisen miehen pitää muuttaa kroppaa ja ulkonäköään vähintään viiden vuoden välein.

3

65

Vastaukset

 • Ton ois voinut kiteyttää niin että naiset on kasa systemaattisesti toimivaa ja kieroilevaa psykopaattista paskaa mutta päätin lähestyä useammasta vinkkelistä :)

 • En kyllä komppaa ollenkaan tota palvomista.
  Eikä vielä ole tullut sellaista täysipäistä naista vastaan joka sellaista olisi halunnutkaan.
  Myös toi vieraisiin vilkuileminen on ihan vihonviimeinen juttu jos meinaa pysyä neidon kuvioissa mukana.
  Seksinhän on syytä olla muutenkin sen verran hyvää ettei tarvitse haikailla sovintoseksin perään.
  Tyyliä voi ja pitääkin muuttaa säännöllisen epäsäännöllisesti ja omat vaatteet, kengät, kellot ja asusteet kannattaa ostaa hyvällä rahalla ihan itse.
  Sixpack on hyvä muttei välttämätöntä löytyä paidan alta, tärkeämpää on ettei sitä löydy aina jääkaapista.

  • Et siis tunnusta tykkääväsi oikeasta Jännämiehestä https://www.is.fi/viihde/art-2000006293017.html , vaikka kaikki naiset oikeasti tykkäävätkin?
   Siinäpä se. Rehellistä naista ei ole vielä löytynyt. Sadan vuoden ikään ei minulla enää kauaa ole, joten saattaa löytyäkin, vaikka enpä usko. Eikä tuolla enää ole väliä, muut kuitenkin päällänne ähkivät.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.