Aihe

Suomi voisi lopettaa

Anonyymi

Suomi voisi lopettaa karsiutujien lähettämisen suuriin kisoihin, sellaisiin, joissa urheilijat kilpailevat toisiaan vastaan.
Jos Suomeen jostain joskus vielä sattuisi tulemaan urheilijoita, niin siinä tilanteessa asia voitaisiin ottaa uudelleen harkintaan.
Karsiutumiset, jos ne jotakuta kiinnostavat, voitaisiin järjestää kotimaassakin, niin säästyisi melkoinen määrä rahaa ja suomalaista myötähäpeää.

11

<50

  Vastaukset

  • ”Säästyisi melkoinen summa rahaa”...? Paljonkohan olet laskeskellut tämän summan olevan...?

   • En ole laskeskellut. Mutta eivät ne matkat ja päivärahat ilmaisia ole. Saattaa olla vielä joitakin osallistumismaksujakin, mene ja tiedä. Lisäksi pahat kielet väittävät, että noille nk. urheilijoille maksettaisiin jonkinlaista palkkaakin.


  • Kyllä urheilijalla täytyisi olla sen verran itsekunnioitusta ettei lähtisi itseään munaamaan
   jos kunto ei ole riittävä edes välieriin juoksuissa tai kenttälajeissa loppukilpailuun.

  • Keihäänheittäjiltä puuttuu lihakset, ei läskillä lennä.

   • Katoin samaa..oliskohan fysiikkavalmennuksen puolella vähän kehitettävää.


  • Onneksi Ruuskanen ja Pitkämäki saivat opetusministeriöltä edes 20000 euron apurahat, heittämällä ei tullut eurokaan ja tuskin se Ponssekaan noita kauan katselee.

  • Virolaiset pärjäävät vaikka eivät saa valtiolta minkäänlaisia tukia. Suomalaiset alkavat olla kansainvälinen naurunaihe.

  • Osittain samaa mieltä.

   Nuorille pitäisi luvat 1 kerta opettelua varten arvokisoissa ja sen jälkeen kisoihin vian jos realistiset mahdollisuudet vaikka 10 joukkoon. Nyt niin ei ole. Sinne lähetettiin joka ikininen taapertaja jos nyt jollain ilmeellä on saavuttanut jonkun alimman mahdollisen karsintarajan ja siten taistelee sijoituksesta 25.

   Arvokisoja on eri kategorioissa. Euroopanmestaruuskisoihin kannattaa lähettää isompi joukko, koska siellä on realistista saavuttaa edes joillakin urheilijoilla pistesijoja. Kun siellä on menestytty voidaan lähteä rakentamaan olympia tai maailmanmestaruus-matkaa.

   En tiedä oliko kisoissa millään muulla mitalittomalla maalla yhtä isoa joukkuetta kuin Suomella. Ei joka maasta lähetetä kisoihin ihan jokaista karsintarajan ylittäjää...eikä tietenkään saakaan lähettää kun on nämä maakiintiöt.

  • Varmaankin näistä mukana olleista valitaan vuoden urheilija.

   Se jumalaton valmentajalauma,mitä kisoissa on aina mukana.
   Nussii kaikki liittojen rahat omiin liiveihinsä.
   Sitten valittavat,kun ei ole rahaa jakaa urheilijoiden valmennukseen.

   • Sitä niitetään, mitä kylvetään. Jatkuva liikunnanrahoituksen säästöt ja koululiikunnan vähentäminen näkyy kansanterveydessä. Elintasosairauksien kulut painivat ihan eri lukemissa. Liikuntaan laitettu raha on yhteiskunnalle kun pankkiin laittaisi rahaa. Käsittämätöntä, että joku kokee 20 000 euron rahoituksen ongelmaksi. Suurin piirtein sama, kuin joku saa ansiosidonnaisena työttömyyskorvauksena tekemättä mitään. Kaikki tulosrajan ylittäneet pitää jatkossakin lähettää kisoihin. Ei ne rajat turhaan ole tehty.


  • Milloinkas se Polteraninin käryn tuomio julkistetaan vai käykö niinkuin Norjassa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   9893
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   5126
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   93
   3200
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   57
   3051
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1441