Pieni maa Virokin mennyt

Anonyymi

Heittämällä Suomen edelle yleisurheilussa. Miten se on mahdollista..sitten että treenataan kovempaa. Täysillä. Kokoajan. Jos haluaa menestyä on annettava lajille ihan kaikki. Valitettavasti olen nähnyt Suomen yleisurheilijoita läheltä. Ei voi kuin ihmetellä sitä laiskuuden määrää.

12

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oli surkuhupaisaa seurata vuosikausia kun Arto Brykkare yritti saada urheiljoita treenaamaan enemmän. Ihan turhaan. "yrittäkää nyt hei edes vähän" lause toistui lukemattomia kertoja kun porukka makoili vana kentillä.

      • Anonyymi

        Väärä valmennusmetodi, ol pitäny sanoo, että treenatkaa ja heti!


    • Anonyymi

      Jos treenaustuntien määrä ratkaisisi menestyksen, niin olisipa helppoa! Siskot eivät taida olla kuulleet harjoituksen ja levon oikeasta suhteesta, joka onkin paljon vaikeampi juttu.

      PS Käväisen tällä palstalla ekaa kertaa ja hämmästelen tätä suomalaisten mahdotonta mollaamista. Ehkäpä se negatiivisuus on kansantauti joka jyllää täällä ja kentillä!

      • Anonyymi

        Joo. Täällä on kaikki maailmanmestarit ja olympia voittajat arvostelemassa muita ja neuvomassa miten paremmin itse tekisin...


    • Anonyymi

      Ei voi muuta kuin mollata. Sitä saa mitä tilaa. Hävettää olla suomalainen juuri nyt näiden luusreiden takia.

      • Anonyymi

        Ei mitään, osta menolippu vaikka norjaan... tuskin jää moni kaipaamaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään, osta menolippu vaikka norjaan... tuskin jää moni kaipaamaan...

        Erik nool voitti supermies Elmon 10 - 0


      • Anonyymi

        Vai että hyvä menestys! 4 pistesijaa koko 36 hengen porukalta. 25:lle helppoheikille ja n. 50 urheilujohtajalle matka oli ilmainen loma Atlantin taa. Me maksamme kaiken, ruokailuja myöten. Ja ulkomaanpäivärahat raskaasta työstä vielä päälle! Voi helvetti näitä pellehermanneja!


    • Anonyymi

      Alla lainaus netistä, voisiko pitää paikkansa? Huipulla kuitenkin niin pienet erot että pienetkin asiat ratkaisee.

      http://www.noaddedbullshit.com/
      "Food grade, suomalaisen huippu-urheilun jarru?
      Suomen urheilupiireissä todella harvoin tiedetään, että lisäravinteissa on olemassa kolmea eri laatuluokkaa, Feed grade(eläimille tarkoitettu), Food grade(elintarvikelaatuinen) ja Pharmaceutical grade(farmaseuttinen laatu).
      Erään tutkimuksen mukaan maailmalla myytävistä lisäravinteista n.97% on korkeintaan Food grade laatuisia, joten niitä erittäin korkealaatuisia tuotteita ei ihan joka hyllystä löydy.
      Suomalaisessa huippu-urheilussa, kuten myös yleensä lähes aina bodaus/fitnesspiireissä, käytetään ns. markettiravinteita(jotka ovat kuntoilijoille suunnattuja ja yleensä aina ainoastaan Food-grade laatuisia) vaikka tavoitteena on paras mahdollinen lopputulos. Jos tavoitteena on nousta huipulle, niin silloin kroppa pitää saada tankattua mahdollisimman täyteen ja harjoituksen jälkeen palautettua mahdollisimman tehokkaasti. Ravinnolla ja ravinteilla on tässä äärimmäisen tärkeä osuus, mutta usein juuri tärkeimmässä asiassa tehdään ne pahimmat virheet.
      Ihan esimerkkinä voi mainita 50 kilometrin kilpakävelyn arvokisat, joissa viime vuosina on usein käynyt niin, että suomalaiset kävelijät eivät pääse aina edes maaliin saakka, ja saattavat jopa ensiaputelttaan joutua kesken kisan, tai heti maaliintulon jälkeen. Tätä on yleensä aina edeltänyt se, että urheilija oksentaa kaiken ulos, kun urheilujuoma ei pysy sisällä. Usein on kyse siitä, että joko tankkausta ei ole tehty riittävän laadukkailla ravinteilla, ja/tai urheilujuoma ei ole riittävän laadukasta ja siksi imeytyminen on niin huonoa, että mahalaukussa hölskyy imeytymättömät ravinteet. Sitten kun ne oksennetaan pois on kroppa liian tyhjä jotta pystyisi hyvään kisasuoritukseen, ellei sitten olla jo loppupuolella kisaa ja maaliin sinnitellään pelkällä tahdonvoimalla.
      Laadustaan tunnetut merkit, kuten esim. La Muscle, Skip, Solgar, Twinlab, pyrkivät tuotteissaan Pharmaceutical grade laatuun, ja siksi ovat saaneet erittäin hyvän maineen terveys/lisäravinnealalla. Vastaavaa laatua harvoin tulee vastaan.
      Suomalaisten urheilijoiden kannalta vain on harmi, että hyvin harva huippu-urheilija Suomessa käyttää La Muscle/Skip/Solgar/Twinlab-laatuisia ravinteita, vaan yleensä on käytössä ns. markettiravinteet, jotka yleensä ovat laadultaan vain Food grade luokkaa. Loukkaantumiset ja leikkauspöydälle joutumiset yleensä johtuvat kehon liiallisesta kuormittamisesta sen kestokykyyn nähden, ja ravinnolla/ravinteilla on todella iso osuus loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä.
      Moni urheilija on myös mainoskasvoina sellaisillekin lisäravinne/vitamiinifirmoille joilta ei esim. löydy valikoimistaan riittävän vahvoja ja laadukkaita vitamiineja huippu-urheiluun, joten silloin urheilijalla on joko vitamiinivajaus, tai sitten jätetään kertomatta asian koko totuus.
      (RDA 100% tai 200% ei riitä huippu-urheilijalle, vaan pitää olla huomattavasti kovemmat vitamiinipitoisuudet)"

    • Anonyymi

      Virosta on aina tullut hyviä urheilijoita, ei tietenkään pienestä väestostä koskaan paljon mutta kuitenkin. Se vaan että monet ovat edustaneet Neuvostoliittoa ja jääneet vähän pimentoon.

      • Anonyymi

        Lisään: Esim. Pärnussa syntynyt, 2021 kuollut Juri Tamm saavutti Neuvostoliittoa edustaen pronssimitalin olympialaisten moukarinheitossa 1980 ja 1988. Vuoden 1984 kisoihin hän ei päässyt mukaan N- liiton boikotoidessa kisoja.
        Piti yksissä kilpailuissa hetken ME:ä jonka ensin otti Juri Sedyhiltä mutta Sedyh otti sen samassa kisassa takaisin. Tamm:n ennätys vaatimaton 84,40, sitähän suomipojat viskovat nykyään kisassa kuin kisassa.


    • Anonyymi

      Puhumattakaan piskuisesta Grenadasta, mitalitaulukon sijalla 11. yhdellä kullalla ja yhdellä hopealla. Miten 120 000 asukkaan saarivaltio pärjää noin hyvin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe