Kittilä - Suomi24 Keskustelut, luotetavin tietolähde Kittilän asioihin

Anonyymi

Kittilä - Suomi24 Keskustelut foorumi on viime vuosina Kittilä jupakassa ollut ainut luotettava uutiskanava, kun on seurannut Kittilän surullista taivallusta kieroilujen ja petoksien labyrintista kohden normaalia kuntademokratiaa.

Mielipiteitä on monen laisia, mutta näinhän se yleensä on, kun asiat on saatu sotkettua täysin solmuun. Mutta eiköhän tässä hovioikeuden jälkeen asiat ala selkenemään. Toivon mukaan.

2

<50

Vastaukset

 • Montaa mieltä täällä on oltu. Argumentointi on välillä typerää, sloganit ei vie asiaa eteenpäin vaan on yksi terrorin keinoista.

  Analyyttinen keskustelu on toisinaan intoutunut viihdyttäväksi, silti sitä on vaivannut yksipuolisuus.
  Toki kun laari on tyhjä, ei sieltä löydy ammennettavaa kuin "mitään ette... jne)

  Hovin ratkaisuja odottaa iso osa, käräjät teki päätöksen joka oli mielestäni jopa tuomivallan arvostusta pilkkaava.
  Se on puitu moneen kertaan, nyt on odottavan aika.

  Kittilän kunnan asiat on edelleen sekaisin kuin väärää aikaa melkastava käkikello.
  Piakkoin alkaa uusi kierros käräjillä, se tuo tietoa kiusaamisesta etc. kunnan sisällä olevasta kismasta. Kenen puolella seisot?

  Kunnanjohtajan haku oli katastrofi jota peitellään typerin sanakääntein. Yksikään ei uskalla seistä ryhdikkäänä ja sanoa: Olemme munanneet kunnan maineen, siksi tänne eivät täyspäiset hae töihin kuin hyvin pienissä määrin. Olemme syvästi pahoillamme. Muutamme toimi tapojamme.....

  Mitäs sitä valehtelemaan jos ei edes aio tehdä elettäkään. Tämä on " juurisyy".
  Ei tunnusteta virheitä, ja kun niitä ei ole niin korjausliike on mahdotonta toteuttaa.

  Ylläpitäjä varmasti seuraa palstaa, ohi topicin tulevat vänkkäykset ovat turhia niitä voisi karsia. Toisaalta ne kuvaavat epätoivoa sekä kunnan jakautumista.

  Vapaata lehdistöä kunnassa ei ole, joten 24 palsta tuo monelle uutta tietoa, tai ainakin uusia näkökulmia millä asioita voi pohtia.

 • Hyvä on myös kunnan sivujen tarjonta, kokousten pöytäkirjat ovat verkossa, Nyt ei isompaa mellakkaa näy olevan menossa.
  Kittilän Laki, se tuo juttua jopa valtuustoon kun pääsee julkaisuun asti.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.