Aihe

Johtajat vaihtoon

Anonyymi

Urheilu huipulla on tulosurheilua. Tuloksia ei tule, niin ei voi olla kuin yksi vaihtoehto.
Johtajat vaihtoon. Itse eivät ymmärrä ja halua paikkaansa jättää, niin heille pitää tehdä selväksi, että muuta vaihtoehtoa ei ole.

Ei voi olla niin, että tuloksista huolimatta sama pelleily jatkuu. Näytöt on nyt annettu ja näytöt oli kaikkien aikojen huonoimmat! Selittelyä ei tarvita enää yhtään.

Tuhkasta nousee uusi tulevaisuus, mutta jos ei tosiasioita myönnetä mikään ei muutu!

4

<50

  Vastaukset

  • Urheilu huipulla on johtamista ja vallankäyttöä. Tietenkin on hyvä, jos urheilijat ovat hyviä, mutta se ei ole pääasia.

   Ihmisten tulee ymmärtää urheilun takana olevat voimat, valtion urheiluun käyttäminä tukirahoina ja samoin Veikkauksesta saadut rahavirrat. Urheilu on näiden rahavirtojen oikeata ohjaamista haluttuun kohteeseen. Se ei välttämättä kohdistu urheilevaan itseensä, joka pitää ymmärtää laajempana kokonaisuutena.

   Eivät avustuskeräyksetkään välttämättä tarkoita sitä, että tulos käytetään kohteeseen, josta on synnytetty mielikuva. Ovatko Nicaraguan uhrit saaneet kerätyt rahat 40 vuotta sitten kerättyinä. No ei, eikä se sinuakaan mitenkään vaivaa.

   Mielestäni valtion on panostettava tuplasti, jotta urheilijat saavat ansaitsemansa arvon tuloina ja stipendeinä. Tämän hetken toimeentulo ja tulevaisuuden 50 vuoden eläköityminen urheilusta.

  • Muutos 2020 komitea heti vireille. Olympialaiset tulloo. Toni Nieminen, Janne Ahonen, Jari Litmanen ja Valentin Kononen, sekä Antero Mertaranta mukaan. Kymppätonni kaikille kuussa. Varmaan sitten Suomalaisten urheilijoiden tulokset paranoo. Yleisurheilussa.

  • Urheilija saa vuodessa 0, 6000, 10000 tai 20000 euroa apurahana. Paljonkohan jokainen johtaja tulee maksamaan vuodessa?

   • Olympiakomitean henkilöstökulut tänä vuonna 4,5 milj euroa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26192
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16469
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15258
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13311
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3272