EUROVIISUT OVAT JOKA VUOSI SURKEAMPIA

Anonyymi

Euroviisujen taso on mennyt surkeaksi ja tuntuu että joka kerta ne tekevät uuden pohjanoteerauksen.Melodiat ovat surkeita tekeleitä eikä niitä jaksa kuunnella alkutahteja enempää.Ne voitsaisiin minun puolestani lopettaa kokonaan. Tuntuu siltä että sinne valitaan kaikista surkeimmat biisit mitä maa päällään kantaa.Kaikki ovat samaa viihdemössöä ilman järjen häivää,Valotehosteet ovat upeita ja niistä onkin tullut koko kilpailun tärkein ilmiö.Aikaisemmin seurasin kyseisiä kipailuja innokkaasti koska melodiat olivat hienoja ja omaperäisiä.Nyt mennään samoilla tahdeilla ja rytmeillä joka biisi läpi .

2

<50

  Vastaukset

  • Viisut on nykyisin pelkkää poliitikkaa. Kaikki äänesttetään poliittisesti ja kuka oikeasti takaa että äänestykset on puolueettomia, vaikka se on aivan selvää että puolueellisuuden mukaan ne ovat jo vuosia sitten menneet. Ei kukaan myös takaa kun otettiin tää "ammattiraati" että ääniä ei vois ostaa tai että äänestys ei ois puoluleellinen. Se on nähty niin monta kertaa jo. Tosi huonoja kappaleita ja esityksiä annetaan hyvät pisteet ja oikeasti hyvät jätetään nollille. Aina ne samat Kreikka, Cypros , Venäjä ym ja ne naapuriit äänestää sitten. Ruotsilla ei ole aikoihin ollut hyviä kappaleita niin silti se on aina siellä kärjessä. Johtuisko et Ruottalainen n yks rahottajista?

   • Toivon, että Australia voittaa ensi vuonna.

    Ihan vaan siksi kun Australia on "Euroopan keskeisimpiä valtioita" ja se ei saa sitten niitä naapurisopupisteitä, jolloin kappaleen on oikeasti oltava hyvä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   134
   3276
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1321