Aihe

En saa osumia.

Anonyymi

Naiset melkein kaikki sanonu et näytät kivalta. Kuitenkaa en saa Tinderis kun gold osumia. Olen vielä pitkä mies ja pukeudun ihan siististi. Naiset kertokaa.?

24

<50

  Vastaukset

  • Tinderiä pelataan valokuvilla.

   Millä ajatuksella olet valinnut kuvasi? Muutamalla valokuvalla sinun pitää kertoa olevasi kiinnostava.

   • Olen laittanut monta kuvaa, ja on hyvii kuvii, ihmee nirsoja noi naiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen laittanut monta kuvaa, ja on hyvii kuvii, ihmee nirsoja noi naiset.

    Kuvien pitäisi kertoa jotain elämästäsi, ei pelkästään sen miltä näytät.

    Naiset on nirsoja hyvästä syystä. Nirsojen joukosta pitäisi saada koukkuun se joka on nirso, mutta tarttuu silti mukaan. Valitsee sinut, koska on nirso.


  • Miksi kuvittelette että Tinder on.joku rehellisten ihmisten treffipalvelu, josta on tarkoitus löytää äiti tuleville lapsille ja puolittamaan asuntolaina😂😂😂😂

   Repesin, kun luin tämän, Kirsikin on panettanut itseään Tindermiehellä, vielä ulkomaalaisella ja nyt haluaakin isähahmon!! Miten 52 vuotias voi haluta huomattavasti itseään vanhemman miehen? Taisi tulla saatua tarpeeksi...

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Kirsi-Salo-oli-Tinderissa-salanimella-En-ole-enaa-valmis-menemaan-panoaplikaatioon/1146200

  • Usko nyt vaan naiset pitää sinua rumana. Suomesssa kaikken rumimmat naiset haluaa komeita miehiä kuten jääkiekkoilijoita ja muita komeita miehiä ja jos eivät saa niin ovat sinkkuja vaikka koko elämänsä. Eivät naiset huoli samantasoista rumaa miestä.

   • Usko nyt että Suomessa asuu vaikka kuinka paljon kauniita tyttöjä, ja kyllä varmasti huolii :D. Ja tavis naiset haluaa ihan tavis miehiä.


  • Luultavasti samat vastaukset niinkuin aina sun viesteihis. Ole pitkä pätkä ruma tai komea, pitää miehessä muutakin olla. Ja jankutuksestas päätellen se sulta puuttuu. Olet yksinkertainen.

   • No niin kai pitää. Asia selvä, mutta en todellakaa ole ruma, kuka vain aloittaja voi vaikka olettaa, voi tulla sit sanoo naaman eteensä asian, jos on ongelmia, en ole myöskää enää kohta työtön.


  • Kerran avauduin Tinderissä naiselle joka jätti kirjoittelun kesken ja hän pahoitteli ja kertoi että viestejä vaan tulee liikaa. Ei se nyt kovin hyvä selitys ole mutta eipä se minulle kuulu. Kehui vielä minua komeaksi kun epäilin sen johtuvan siitä. Eli ei se sovellus taida toimia muilla kuin naisilla ja huippukomeilla miehilllä.

  • En oikein ole missään vaiheessa ymmärtänyt tätä kaiken kansan Tinder-maniaa. Jos se on kerran niin perseestä, ettei sieltä keskimääräistä komeampiakaan mies saa seuraa, niin käykää mieluummin vaikka baareissa tmv. Siellä ainakin näkee ihmiset livenä, eikä tuu ainakaan otettua sikaa säkissä, niinkuin noilla nettitreffeillä on vaarana.

   En minäkään saa Tinderistä juurikaan osumia, mutta en hakkaa asian suhteen päätäni pitämällä siellä enää profiilia.

   • Tosin mitä ulkonäkökeskeisyyteen tulee, niin se kai pätee pariutumisen suhtern ihan kaikkialla, ei vain Tinderissä tai Badoossa.


  • Ite tein tinderiin ilmoituksen ja ollut nyt pari päivää. Laitoin vain kuvani, enkä mitää muuta. Saanut 157 osumaa. Ei huono , mutta oonki komee mies :)

   • Onnea siitä. No en mä ainaskaa ruma ole.


  • Naiset jo tunnistaa kuinka epätoivoinen Allu on.

   • Öö en oo epätoivonen, miten ni, mulla on ihan hyvin elämäs kyl asiat.


  • V... mitä paskaa. Jätä tinder, niin voi olla mahdollisuuksia In The Right Life.
   En itse huoli tinder kaveria ikinä?

  • Täytyy unohtaa koko paska Tinder kohta, tulee kokoajan noita gold osumii, mut ei muuta.

  • Kyllä mulla on ollut tavisnättejä naisia paljokin baareista ja oon ollut parisuhtees, että eipä ne rumat naiset halua mitää super komeita, ku eivät saa, niille riittää helvetti tavis mies, uskokaa nyt jo typerät ätmit!

  • Mene nyt sinne baariin niin tulee mätsi kun menet juttelee naiselle. Itse pitää tehdä kaikki ei kukaan tee sun puolesta.

   T: Viinamies

   • En ole juomassa ei kiinnosta se touhu, mene itse, ja juo niin paljo et sammut, ei tollaset saa naisia.


  • Minulla on toisenlaiset ongelmat. Kun laitan pelkästään kuvat niin tulee tykkäyksiä. Kun lisään, että olen ausländer, niin vain vanhat naiset kiinnostuvat. )))

  • "Everybody lies"
   - MD Dr House-

  • Tässä taas ihanaa naisten käytöstä. Tulee osuma, kirjotan naiselle, kohta nainen melkein samantien poistaa :D. AIka turhaa tämä naisten etsiminen, täytyy paljon kehittää kai itteänsä ja laihduttaa että saa naista.

  • Kyl mä ainaski sen tiedän et oon ihan komee, vaikka kuka ätmi tääl väittäis et olisin ruma , se on voi voi :D. Että huonoo tuurii on jotenki ku ei oo naisii, toki vaikuttaa tulot ja kun ei viel käy töis, mut onneks on nyt duunipaikka tiedos kohta alkaa. Mut en oo mikää jännämies, ja en käytä huumeit, enkä tod naisten takia rupee käyttää ja juomaa tuola joka vloppu rahat, muutaki on elämäs.!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   417
   22675
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14945
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   382
   14628
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10818
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5866