Miksi te naiset

Anonyymi

Seurustelette sellaisten raivopäisten vaarallisten sekasikiö jännämiesten kanssa? Mistä se johtuu, oletteko kenties itsemurhaa hautovia vai vaan muuten tyhmiä?

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ne on yleensä jänniä ja kokeilunhaluisia myös makkarissa. Tai varmempia hyvään seksiin kuin ns. "tylsä ja tavallinen"

      • Anonyymi

        Niin sitä minäkin olen ihmetellyt. Vaikka nainen tietäis tasan tarkkaan, millaisen hä'jyn kanssa on niin hän on vaan. Mutta sehän on kauan sitten huomattu, että naiset on kaksinaamaisia näissä asioissa, vaikka ne puhuu, että kunnon mies ei ryyppää eikä käy vieraossa, niin juuri tälläinen vieraissa käyvä ja ryyppäävä mies on monasti halutumpi kuin se kunnon mies. Lisäksi nainen on lauma eläin joka on kai evoluutio perintö naisilla. Nainen ei osaa tehdä henkilökohtaista valintaa miehen suhteen, se mies josta muutkin naiset tykkää on haluttu. Sama se on nyt tässä ns seksuaalisessa häirinnässä, sekään ei naisilla oo sama kaikkia miehiä kohtaan. Jos tuolla kadulla joku vaatimattoman näköinen kourasee naista perseestä, niin nainen jo huutaa apua, noin liiotellen sanottuna. Mutta jos kourasia on komee mies, niin hymyn saattelemana tulee ilme:- Kiitos tätä täytyy saada lisää!!
        Sitten se, että monasti on se ukkomies naiselle halutumpi kuin poikamies jos molempia mies tyyppejä on tarjolla. En tiiä, mutta kyllä minä niin välillä vihaan koko nais sukupuolta ne on inhottavia nilviäisiä. Kesällä kuletaan ensin lähes perse paljaana ja sitten ollaan muka niin pyhiä omasta mielestään. Julkisesti huuvetaan, jotta se mies katso nyt silleen, että se häiritsi seksuaalisesti !!
        Tähän lopuks varotuksen sana meille miehille. Monelle naiselle me ollaan rahanteko keino, moni mies tekee hyvässä uskossa talon naiselleen, tai jos miehellä on talo jo ennestään, niin nainen pääsee aviooikeuden nojalla osakkaksi miehen omaisuudesta. Siis hyvä veli ota selvää mitkä oikeudet sinulla on avioliitossa, Tee ainakin avio ehto jos sinulla on omaisuutta. Nainen pääsee osille kyllä talostasi ja rahoistasi jos hommaat hänen kanssaan lapsia- näitä keinottelioita on naisen keskuudessa tänäpäivänä paljon. Nainen on nilviäinen ja limanuljaska!!


      • Anonyymi

        Ohhoh, jännämiehet ovat yleensä täynnä itseään tai sitten ovat kyvyttömiä sängyssä - viina, tupakka ja irtosuhteen kuluttaneet !

        Jännämiehet kiinnostavat yleensä naisia, joilla on itsetunto-ongelmia tai eritasoisia riippuvuuksia. Normaalit terveellä itsetunnolla olevat naiset eivät katsokaan jännämiehiin päin.


    • Anonyymi

      Aloittaja on kipeästi katkera ja naiseton.

      T. Kiltin miehen vaimo 30 v

    • Anonyymi

      Enpä tiedä, kun en ole koskaan moisen kanssa seurustellut. Olen aina kiertänyt kaukaa kaikki "pahat pojat", enkä koskaan tuntenut vetoa mihinkään "naisten naurattajiin". Mun miehet on olleet niitä kilttejä ja hiljasia ja rauhallisia ja vähän ujoja. Tyyppejä, joita kaikki luonnehtisi pikemmin tylsiksi kuin jänniksi. Sellasia miehiä, jooden kanssa elämän voisi hyvällä syyllä ajatella olevan turvallista ja rauhallista. Silti olen saanu kerran lyönnistä mustan silmän ja kerran päähäni oikein kunnon vekin, kun mut heitettiin seinää päin. Molemmat eri miehen taholta.

    • Anonyymi

      "oletteko kenties itsemurhaa hautovia vai vaan muuten tyhmiä?"

      Väittäisin sinun olevan tyhmä, päätellen kieliasustasi.

    • Anonyymi

      Aika normaalia on että naisella on mies joka kohtelee huonosti. Eikö naisen itsetunto kestä erota ja etsiä kilttiä miestä.

    • No niissä on sitä jotain jännää, eihän ne muuten ois niitä jännämiehiä =)


      heheheh!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe