Petetäänkö vaihdossa

Anonyymi

Elikkäs tyttöystäväni lähtee vaihtoi 2kk tshekkeihin lokakuussa, tuntuu pahalta hänen lähtönsä, varsinkin kun mitä olen lukenut et tshekissä on paljon huumeita, baareja mihkä pääsee alaikäisenäkin ( tyttöystävä 17) . Tyttöystäväni on puhunut et aikoo kaveriensä kanssa nauttia alkoholiakin , pelottaa että humalassa hän pettää, jos on oikein kovassakin humalassa, vaikka on puhunut ettei juo kumminkaan maltaita, mut jos kaverit juo , nii varmaa juo hänkin riittävin ?? Sehän tässä onkin että käyttäytyykö erilailla eri maassa. Tätäkin kritisoi se että olen lukenut että moni vaihoon lähtijä pettää. Luotan häneen kumminkin, mutta kännissähän voi tapahtua mitä vain. Myös pelottaa jos hänet huumataan baarissa. Kuinka kestän tämän lähdön vaikka onkin lyhyt aika vaihdossa, mutta tuntuu nyt jo ennen lähtöä pahalta.

9

179

  Vastaukset

  • Sanot, että luotat häneen kumminkin. No et selvästikään luota. Joka paikassa petetään, siitä ei pääse mihinkään. Sitä ei tiedä kukaan, että pettääkö tyttöystäväsi vai ei.

  • En kyllä ymmärrä, että miksi tämmöinen kysymys on avoin suhde palstalla...

  • Tuolla harrastetaan just joukkopanoja, saa sunkin tyttös suureen puutteeseensa kunnolla jormaa, ja monelta.. ole sä kotona kiltisti, saat paluukuormassa ihan "vähän" kokeneemman huuhkaimen takas, jos saat.

  • Pettää tai ei, sinä et sitä pysty säätelemään.
   Jokainen ihminen tekee itse omat päätöksensä ja toimii sen mukaan. Jotkut pettää toiset ei, mistä sen kukaan toinen voi tietää! Elämä on täynnä epävarmuutta ja epämiellyttäviä yllätyksiä. On vain opittava sietämään epävarmuutta, muuten ei voi elää.
   Tyttöystäväsi on vasta 17? Noin nuorilla muutenkin seurustelusuhteet on vasta kokeilu- ja opetteluasteella. Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja jos ei, ei elämä siihen lopu!

  • Ihana lukea täältä tähän maailmanaikaan välittävä ja rakastava viesti. Saat lokaa niskaasi, mutta senhän jo tiesitkin. Aikuisten lasten äitinä en halua neuvoa, mutta sanoisin että me teemme virheitä, niistä jopa oppii.
   Akuisissa lapsissani olen huomannut ihanan piirteen, he osaavat puhua kipeistäkin asioista. Omassa lapsuudessani ei osattu puhua ja olen joutunut sitä koko elämäni opettelemaan.
   Juttele tyttöystäväsi kanssa, ei niin että hän tuohtuu ettet luota ja kuvittelet kaikkea, vaan hellästi että välität.
   Usko että vaihto on hänelle hieno kokemus, että suhteenne päinvastoin paranee kun hän tulee sitten kotiin.
   Tsemppiä teille nuoret!

  • Voi poika tyttö joka säännöllisesti on seksiä harrastanut on helppo halut isonee joka päivä olen sitä mieltä kun sopivat ihmiset tapaa oikea paikka ja aika siinä ei tule mieleen että pettää se missä melkein pettää jos himo niin iso ketään ei kaduta paljon naisia joista ei uskoisi he nauttii oma kärsii

  • Ole huoletta, hyvä poika! Jos tyttoystävälläsi on edes yhden molekyylin verran järkeä, hän ei mene sinne huoraamaan eikä juopottelemaan eikä sekoittamaan kehoaan huumeilla!
   Tsekissä 99% ihmisistä on itseään kunnioittavia, eteenpäinmeneviä, rohkeita ja super super ystävällisiä. Heille pelkäämäsi asiat ovat kaukana todellisuudesta (been there !!!) Nyt on kuukausi kulunut. Olet saanut huomata että olen oikeassa ja tyttoystäväsi palaa kotiin monta hienoa kokemusta rikkaampana jotka hän jakaa sinun kanssasi.

   Jos hakee saastaihmisiä, niitä on jokapuolella, Niitä ei tarvitse mennä hakemaan ulkomailta!

   • Oma ex-tyttöystävä petti oikein urakalla vaihtarivuoden aikana. Lähtiessä hän oli ollut vain minun kanssa ja takaisin tuli kunnolla nussittu seksipeto. Erosimme pian Suomeen paluun jälkeen mutta seksi oli hyvää. Seksiä on hyvä harjoitella useamman kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oma ex-tyttöystävä petti oikein urakalla vaihtarivuoden aikana. Lähtiessä hän oli ollut vain minun kanssa ja takaisin tuli kunnolla nussittu seksipeto. Erosimme pian Suomeen paluun jälkeen mutta seksi oli hyvää. Seksiä on hyvä harjoitella useamman kanssa.

    Sorry, vastauksesi on tosi huono. Kokemuksesi on ollut ala-arvoinen. (Keksimääsi) tyttoystävää ei ole ollut koskaan olemassa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14808
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2311
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1508
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   66
   1469
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1288