Kuka on se liikkuja öisin

Anonyymi

Nyt kun on yöt pimenee niin oudot kulkijat lisääntyy. Kuka on se öinen kulkija,joka raahustaa tien päällä välillä Salmivaara -joutsijärvi? Liikun öiseen aikaan paljon ja tässä kuukauden aikana muutaman havainnon tehnyt. Iäkkään oloinen partanaamanen mies ja toissa yönä näytti olevan mettäsukset olalla kun paineli sonninmukassa vastaan. Onko muut nähny?

2

273

  Vastaukset

  • Luulen et on yön kulkija.

  • Joo yhtenä aamuna kun lähdin 5aikoihin töihin ajelemaan niin kuusivaaran kohdalla istu ihminen tien penkalla mutta kun lähestyin tätä niin hän nousi ylös ja lähti minuun päin vilkaisematta kävelemään metsään päin. Vähän tuli silloin outo tunne siitä, että mikähän liikkuja tuo oli mutta unohdin jo tavallaan koko homman kunnes nyt luin tämän.. kaikkia sitä on näemmä liikkeellä. Missä se asuu ja minne se menee jos noin laajalla akselilla liikkuu..?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Yle: Temptation Island Suomen kuvauspaikka Suomessa paljastui!
  • Legendaarinen elokuvasäveltäjä Ennio Morricone on kuollut

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1601