Ku sanotaan ihmisestä hänen olevan

Anonyymi

Lapsellinen.
Mitä se tarkoittaa, sitäkö että hänellä on lapsia?

Niin uskon.

7

<50

Vastaukset

 • Ei, vaan sitä että hän ei ole vielä aikuistunut.

 • Niin, sitä, ja jätä se aikuisellisuus siihen arvoonsa, joka on sitä yhtä ja samaa.

 • "Lapsellinen" voi tarkoittaa ihmistä, jolla on lapsia, mutta myös sellaista tyyppiä, joka on aikuisen ikäinen, mutta keskenkasvuisen oloinen ajatuksiltaan, teoiltaan, käytökseltään ...

  Aikuisenkaan ei soisi kadottavan lapsenmielisyyttään, joka on voimavara arjessa ja kaikessa jaksamisessa. Vilpitön ja luonnollinen ihminen on mukavampi tapaus kuin raskaasti rekeään vetävä ankeuttaja. - Nm. Naivisti(ko?)

 • Lapsellinen käytös: Aikuinen ihminen käyttäytyy kuin 2-5 vuotias uhmaikäinen.
  Jumittaa jossain tyhmässä jutussa kiinni, ei näe muita vaihtoehtoja kuin sen taaperoikäisen tasolla olevan homman. Ei osaa ottaa huomioon että toisinkin voisi tehdä.

  Otan esimerkin lapsellisesta käytöksestä. Asiasta tiedän tasan tarkkaan vai iltapäivälehtien tuottaman informaation verran, mutta lapsellinen käytös paistaa pitkälle näiden kahden kohdalla.

  Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan parisuhde ja eron tuottamat uutiset.
  Kumpikin osapuoli sanoo, että rakastavat suuresti toisiaan, eivät saa elää parisuhdettaan rauhassa koska julkisuus on niin valtavaa. Julkisuus erotti ja lopuksi tämä samainen julkisuus sotkee Latvalan työtkin. Soppaan on sotkeutunut jopa Latvalan työnantaja joka ilmiselvästi painosti Latvalaa tekemään päätöksiä.

  Siis tuohan on todella lapsellista ja aivan kornia.
  Kukaan ei pakota kyseisiä ihmisiä esiintymään julkisuudessa yhtään sen enempää kuin mitä Latvalan työ vaatii.
  Maisa Torppa voisi aivan hyvin lopettaa somettamisen, tehdä lähihoitajan ja lentoemännän töitä ja elää elämäänsä ilman julkisuuttakin. Latvala voi ajaa ja keskittyä omaan työhönsä ja antaa haastatteluja varikolta kisan jälkeen.
  Thats it, no more, ei tippaakaan enempää tarvitsisi julkisuudessa olla.

  Se on täysin oma valinta jos kertoo parisuhteensa jokaisesta pikku riidasta tai ilon aiheista medialle. Se on täysin oma valinta jos alkaa puolustelemaan arkisia tekemisiään, ystävyyssuhteita ja työtilanteitaan.
  Ei julkisuus pakota ketään ottamaan silikoneja, laittamaan naamaan täyteaineita, eikä olemaan esillä 24/7/365.
  Mitä väliä vaikka joku tavis tai paparazzi kuvaisikin Torpan syömässä tai ystävien kanssa ulkona. Jos Torppa ei itse kommentoisi, ei antaisi haastatteluja eikä työntäisi päivittäin postauksia esille omille sivuilleen hän unohtuisi valtamedian suunnalta alta aikayksikön.
  Noiden kahden ihmisen suhdekohut, julkinen esiintyminen on ollut täysin lapsellista ja aivan luokatonta ja aivan oma valinta.

  Jos on lähtenyt sille tielle, että osa tuloista tulee medianäkyvyydestä ja itse ruokkii medianäkyvyyttä ja kerää sitä kautta mainostuloja, silloin pitää hyväksyä se että näitä "pettämiskuvia" tulee esille silloinkin käy jonkun toisen kanssa kavereina ulkona.
  Nyt nämä kaksi tekivät rahaa medialle, näin aikuisen silmin katsottuna, erittäin lapsellisella tavalla, omilla parisuhderiidoillaan ja ovat vieneet riidat jo Latvalan työpaikallekin asti. Olisivat ottaneet lusikan kauniiseen käteen ja keskustelleet asian läpikotaisin keskenään. Piste.

  Ei kaikkien asioiden tarvitse olla julkisia. Jos kokee tulleensa ahdistetuksi ja kaltoinkohdelluksi median suunnalta, voi laittaa oman sometilin kiinni, lopettaa haastattelujen antamisen. Voi keskittyä tekemään rahaa oikealla työnteolla, elää tavallisen ihmisen arkista elämää kokonaan ilman itse tuotettua julkisuutta ja on onnellinen omassa kodissaan omassa yksityisyydessään. Kun ei itse ruoki mediaa millään tavoin, sinut unohdetaan alta aikayksikön.

 • Eiköhän se kerro asiasta mainitsevan lapsuuden traumoista. Häntä on riittävän paljon oikaistu ja nöyryytetty käyttäytymisestään nuorenpana ja on sieltä saanut käyttäytymis mallin joka tuntuu sitten hienolta, kun saa ojentaa itsekin jotakuta. Kuvitellen käyttäytyvänsä normaalisti.

  Vain narsisti sekaantuu toisten tekemisiin. Normaali ihminen antaa kaikkien kukkien kukkia tavallaan. Ja ei ota mitenkään noita juorulehtiäkään. Kun se elää omanlaista elämää,eikä keskitä energioitaan muiden tekemisiin.

  • Lisään vielä, että asiaa on tullut seurattua ikääntyvien naisihmisten käyttäytymisenä. Ja mitenkä he käyttäytyvät nuorempiaan oikaisten pienistä jutuista samaan aikaan itse tehden paljon vakavampia tekoja. Narsistisesti estäen nuorten ihmisten pariutumisyrityksiä. Sikisipä meillä on myös alhainen syntyvyys.

   Pieni nuorten ensirakkaus pusu kohahdutti ikääntyviä naisnarsisteja niin paljon,että naimisissa olevien pettäjä tätien piti siitä mainita ja tätit itse muhinoivat toisten aviomiesten kanssa.


 • Alhaisella syntyvyydellä ei ole mitään tekemistä narisististen vanhojen täti-ihmisten pettämisten eikä mummojen seksielämän kanssa.

  Tämän päivän nuoret viis veisaavat siitä mitä vanhat ihmiset heistä ajattelevat. Nuoret tekevät just niin kuin itse haluavat.

  Lapsia ei haluta, koska niistä on aivan helvetisti vaivaa, lasten ylläpitämiseen tarvitaan tänä päivänä hitosti rahaa ja aikaa. Nuoret ovat ympäri vuorokauden kiinni työpaikoissaan ja vapaa-ajan harrastuksissaan. Harva tekee 8-16 välillä duunia ja heilläkin se vakityöpaikka on liipasimella vuosittain pidettävien yt-neuvottelujen takia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  98
  3867
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1908
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  80
  1722