Ku sanotaan ihmisestä hänen olevan

Anonyymi

Lapsellinen.
Mitä se tarkoittaa, sitäkö että hänellä on lapsia?

Niin uskon.

7

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei, vaan sitä että hän ei ole vielä aikuistunut.

    • Anonyymi

      Niin, sitä, ja jätä se aikuisellisuus siihen arvoonsa, joka on sitä yhtä ja samaa.

    • Anonyymi

      "Lapsellinen" voi tarkoittaa ihmistä, jolla on lapsia, mutta myös sellaista tyyppiä, joka on aikuisen ikäinen, mutta keskenkasvuisen oloinen ajatuksiltaan, teoiltaan, käytökseltään ...

      Aikuisenkaan ei soisi kadottavan lapsenmielisyyttään, joka on voimavara arjessa ja kaikessa jaksamisessa. Vilpitön ja luonnollinen ihminen on mukavampi tapaus kuin raskaasti rekeään vetävä ankeuttaja. - Nm. Naivisti(ko?)

    • Anonyymi

      Lapsellinen käytös: Aikuinen ihminen käyttäytyy kuin 2-5 vuotias uhmaikäinen.
      Jumittaa jossain tyhmässä jutussa kiinni, ei näe muita vaihtoehtoja kuin sen taaperoikäisen tasolla olevan homman. Ei osaa ottaa huomioon että toisinkin voisi tehdä.

      Otan esimerkin lapsellisesta käytöksestä. Asiasta tiedän tasan tarkkaan vai iltapäivälehtien tuottaman informaation verran, mutta lapsellinen käytös paistaa pitkälle näiden kahden kohdalla.

      Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan parisuhde ja eron tuottamat uutiset.
      Kumpikin osapuoli sanoo, että rakastavat suuresti toisiaan, eivät saa elää parisuhdettaan rauhassa koska julkisuus on niin valtavaa. Julkisuus erotti ja lopuksi tämä samainen julkisuus sotkee Latvalan työtkin. Soppaan on sotkeutunut jopa Latvalan työnantaja joka ilmiselvästi painosti Latvalaa tekemään päätöksiä.

      Siis tuohan on todella lapsellista ja aivan kornia.
      Kukaan ei pakota kyseisiä ihmisiä esiintymään julkisuudessa yhtään sen enempää kuin mitä Latvalan työ vaatii.
      Maisa Torppa voisi aivan hyvin lopettaa somettamisen, tehdä lähihoitajan ja lentoemännän töitä ja elää elämäänsä ilman julkisuuttakin. Latvala voi ajaa ja keskittyä omaan työhönsä ja antaa haastatteluja varikolta kisan jälkeen.
      Thats it, no more, ei tippaakaan enempää tarvitsisi julkisuudessa olla.

      Se on täysin oma valinta jos kertoo parisuhteensa jokaisesta pikku riidasta tai ilon aiheista medialle. Se on täysin oma valinta jos alkaa puolustelemaan arkisia tekemisiään, ystävyyssuhteita ja työtilanteitaan.
      Ei julkisuus pakota ketään ottamaan silikoneja, laittamaan naamaan täyteaineita, eikä olemaan esillä 24/7/365.
      Mitä väliä vaikka joku tavis tai paparazzi kuvaisikin Torpan syömässä tai ystävien kanssa ulkona. Jos Torppa ei itse kommentoisi, ei antaisi haastatteluja eikä työntäisi päivittäin postauksia esille omille sivuilleen hän unohtuisi valtamedian suunnalta alta aikayksikön.
      Noiden kahden ihmisen suhdekohut, julkinen esiintyminen on ollut täysin lapsellista ja aivan luokatonta ja aivan oma valinta.

      Jos on lähtenyt sille tielle, että osa tuloista tulee medianäkyvyydestä ja itse ruokkii medianäkyvyyttä ja kerää sitä kautta mainostuloja, silloin pitää hyväksyä se että näitä "pettämiskuvia" tulee esille silloinkin käy jonkun toisen kanssa kavereina ulkona.
      Nyt nämä kaksi tekivät rahaa medialle, näin aikuisen silmin katsottuna, erittäin lapsellisella tavalla, omilla parisuhderiidoillaan ja ovat vieneet riidat jo Latvalan työpaikallekin asti. Olisivat ottaneet lusikan kauniiseen käteen ja keskustelleet asian läpikotaisin keskenään. Piste.

      Ei kaikkien asioiden tarvitse olla julkisia. Jos kokee tulleensa ahdistetuksi ja kaltoinkohdelluksi median suunnalta, voi laittaa oman sometilin kiinni, lopettaa haastattelujen antamisen. Voi keskittyä tekemään rahaa oikealla työnteolla, elää tavallisen ihmisen arkista elämää kokonaan ilman itse tuotettua julkisuutta ja on onnellinen omassa kodissaan omassa yksityisyydessään. Kun ei itse ruoki mediaa millään tavoin, sinut unohdetaan alta aikayksikön.

    • Anonyymi

      Eiköhän se kerro asiasta mainitsevan lapsuuden traumoista. Häntä on riittävän paljon oikaistu ja nöyryytetty käyttäytymisestään nuorenpana ja on sieltä saanut käyttäytymis mallin joka tuntuu sitten hienolta, kun saa ojentaa itsekin jotakuta. Kuvitellen käyttäytyvänsä normaalisti.

      Vain narsisti sekaantuu toisten tekemisiin. Normaali ihminen antaa kaikkien kukkien kukkia tavallaan. Ja ei ota mitenkään noita juorulehtiäkään. Kun se elää omanlaista elämää,eikä keskitä energioitaan muiden tekemisiin.

      • Anonyymi

        Lisään vielä, että asiaa on tullut seurattua ikääntyvien naisihmisten käyttäytymisenä. Ja mitenkä he käyttäytyvät nuorempiaan oikaisten pienistä jutuista samaan aikaan itse tehden paljon vakavampia tekoja. Narsistisesti estäen nuorten ihmisten pariutumisyrityksiä. Sikisipä meillä on myös alhainen syntyvyys.

        Pieni nuorten ensirakkaus pusu kohahdutti ikääntyviä naisnarsisteja niin paljon,että naimisissa olevien pettäjä tätien piti siitä mainita ja tätit itse muhinoivat toisten aviomiesten kanssa.


    • Anonyymi

      Alhaisella syntyvyydellä ei ole mitään tekemistä narisististen vanhojen täti-ihmisten pettämisten eikä mummojen seksielämän kanssa.

      Tämän päivän nuoret viis veisaavat siitä mitä vanhat ihmiset heistä ajattelevat. Nuoret tekevät just niin kuin itse haluavat.

      Lapsia ei haluta, koska niistä on aivan helvetisti vaivaa, lasten ylläpitämiseen tarvitaan tänä päivänä hitosti rahaa ja aikaa. Nuoret ovat ympäri vuorokauden kiinni työpaikoissaan ja vapaa-ajan harrastuksissaan. Harva tekee 8-16 välillä duunia ja heilläkin se vakityöpaikka on liipasimella vuosittain pidettävien yt-neuvottelujen takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1817
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1119
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe