Ay-pomon änkyröintiä Porvoossa

Anonyymi

Ay-pomo on kuin Euroopan omistaja, rakentanut muurin naapuritontin puolelle. Hakenut naapurille lähestymiskieltoa. Asiasta tarkemmin tämän päivä Uusimaa-lehdessä.

Ay-liike on nykyisin tarpeeton muinaisjäänne, ei sillä ole muuta tarkoitusta kuin elättää isopalkkaisia pomoja duunarin rahoilla.

6

<50

Vastaukset

 • "Ay-liike on nykyisin tarpeeton muinaisjäänne, ei sillä ole muuta tarkoitusta kuin elättää isopalkkaisia pomoja duunarin rahoilla."
  No tämä Porvoon änkyrä on oikein kunnostautunut, pitäähän se palkanmaksajille näyttää että ollaan duunarin asialla. Teatteriahan se on.

  • mutta otitko huomioon sen että ay-miehillä on sitä pätäkkää enemmän kuin pätkätyöläisillä...`?


  • Anonyymi kirjoitti:

   mutta otitko huomioon sen että ay-miehillä on sitä pätäkkää enemmän kuin pätkätyöläisillä...`?

   Ay-herroilla on pätäkkää vielä enemmän. He kun taluttavat duunaria kuin pääsiä narussa. Ja duunari maksaa kiltisti, herrat nauraa!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ay-herroilla on pätäkkää vielä enemmän. He kun taluttavat duunaria kuin pääsiä narussa. Ja duunari maksaa kiltisti, herrat nauraa!

   Kyllä te AY-herroja haukutte, vaan ettepä uskalla nousta herraanne työnantajaanne vastaan tai arvostella hänen mahdollisia huvilakauppojaan ,joita tekee duunarien selkänahasta nyljetyillä voitoillaan !!!

   Talkoo-Taavetti


 • Ei ammattiliitot ole työnantajaa vastaan nousemista varten vaan työntekijöiden edunvalvonta porras ,jollainen on maanviljelijöilläkin,sekä työn antajilla.

  Nuo ovat sitävarten etttä on asioista sovittaviassa keskitetysti ja valtiollinen työkalu ns."hintavalvonnalle." Sille että työllä on tultavissa toimeen ja yrittämien kannattaisi. Ek on työnantajien eunvalvontaa ,samoin kuin ylyään yrittäjien liittto joka on tuon päälle ja sinänsä uutena tehnyt keskitettyjen ratkaisujen aikaan saamisen vaikeammaksi. STK on Suomen työnantajien keskusliitto joka edes auttaa tuota ja SAK Suomen ammatti yhdistysten keskusliitto.

  Ilman näitä valtiollinen talouden hallinta olisi hankalaa ,jopa mahdotonta ja johtaisi ns.perse lakkoihin joka olisi työllisyydelle ja valtion taloudelle haitallista.

  • Ay-liike on kehityksen jarru. Sen ansiosta on työelämän säännökset on tehty ratakiskosta ja peruskalliosta, varmistaen ettei missään kohtaa ole nanometrin vertaakaan joustoa. Pienyrittäjä, joka esimerkiksi kausivaihteluiden takia tarvitsisi ajoittain lisätyövoimaa, ei uskalla ottaa sitä askelta sillä se merkitsisi yrityksen loppua syystä ettei saa irtisanoa työntekijää hiljaisemman kauden alettua. Ay-liike on nykyaikana vain siksi että se voi elättää näitä isopalkkaisia Ay-herroja.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  138
  2482
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  61
  1528
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  750
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  702
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  459