Ay-pomon änkyröintiä Porvoossa

Anonyymi

Ay-pomo on kuin Euroopan omistaja, rakentanut muurin naapuritontin puolelle. Hakenut naapurille lähestymiskieltoa. Asiasta tarkemmin tämän päivä Uusimaa-lehdessä.

Ay-liike on nykyisin tarpeeton muinaisjäänne, ei sillä ole muuta tarkoitusta kuin elättää isopalkkaisia pomoja duunarin rahoilla.

6

<50

Vastaukset

 • "Ay-liike on nykyisin tarpeeton muinaisjäänne, ei sillä ole muuta tarkoitusta kuin elättää isopalkkaisia pomoja duunarin rahoilla."
  No tämä Porvoon änkyrä on oikein kunnostautunut, pitäähän se palkanmaksajille näyttää että ollaan duunarin asialla. Teatteriahan se on.

  • mutta otitko huomioon sen että ay-miehillä on sitä pätäkkää enemmän kuin pätkätyöläisillä...`?


  • Anonyymi kirjoitti:

   mutta otitko huomioon sen että ay-miehillä on sitä pätäkkää enemmän kuin pätkätyöläisillä...`?

   Ay-herroilla on pätäkkää vielä enemmän. He kun taluttavat duunaria kuin pääsiä narussa. Ja duunari maksaa kiltisti, herrat nauraa!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ay-herroilla on pätäkkää vielä enemmän. He kun taluttavat duunaria kuin pääsiä narussa. Ja duunari maksaa kiltisti, herrat nauraa!

   Kyllä te AY-herroja haukutte, vaan ettepä uskalla nousta herraanne työnantajaanne vastaan tai arvostella hänen mahdollisia huvilakauppojaan ,joita tekee duunarien selkänahasta nyljetyillä voitoillaan !!!

   Talkoo-Taavetti


 • Ei ammattiliitot ole työnantajaa vastaan nousemista varten vaan työntekijöiden edunvalvonta porras ,jollainen on maanviljelijöilläkin,sekä työn antajilla.

  Nuo ovat sitävarten etttä on asioista sovittaviassa keskitetysti ja valtiollinen työkalu ns."hintavalvonnalle." Sille että työllä on tultavissa toimeen ja yrittämien kannattaisi. Ek on työnantajien eunvalvontaa ,samoin kuin ylyään yrittäjien liittto joka on tuon päälle ja sinänsä uutena tehnyt keskitettyjen ratkaisujen aikaan saamisen vaikeammaksi. STK on Suomen työnantajien keskusliitto joka edes auttaa tuota ja SAK Suomen ammatti yhdistysten keskusliitto.

  Ilman näitä valtiollinen talouden hallinta olisi hankalaa ,jopa mahdotonta ja johtaisi ns.perse lakkoihin joka olisi työllisyydelle ja valtion taloudelle haitallista.

  • Ay-liike on kehityksen jarru. Sen ansiosta on työelämän säännökset on tehty ratakiskosta ja peruskalliosta, varmistaen ettei missään kohtaa ole nanometrin vertaakaan joustoa. Pienyrittäjä, joka esimerkiksi kausivaihteluiden takia tarvitsisi ajoittain lisätyövoimaa, ei uskalla ottaa sitä askelta sillä se merkitsisi yrityksen loppua syystä ettei saa irtisanoa työntekijää hiljaisemman kauden alettua. Ay-liike on nykyaikana vain siksi että se voi elättää näitä isopalkkaisia Ay-herroja.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.