Lievään couperosaan hoito?

Anonyymi

Siis etsin couperosa iholle voidetta missä olisi mahdollisimman vähän aineosia, ei hajusteita eikä väriaineita. Siis onko ihan mahdoton idea???
Paras tähän mennessä on ollut Favoran antiredness voide, mutta onko muita?
Tiedän Avenen - ei käy hajusteiden eikä uv suojan takia!
Onko kukaan onnistunut rauhoittamaan ihonsa ihan perusvoiteilla ja herkällä ihonhoidolla? Siis jättänyt kaiken turhan pois?
Käytän kesällä toki aurinkovoidetta kun olen ulkona, mutta jostain syystä ihoni ärtyy voiteista joissa on uv suoja valmiiksi!
En kuori ihoani, sillä se ärsyttää vielä lisää. Apua keneltäkään?

7

61

  Vastaukset

  • Ruusunmarjaöljy auttaa couperosaihoa rauhoittumaan ja vahvistumaan. Suosittelen!
   Luonnonkosmetiikasta löytyy myös paljon herkkäihoisille sopivia tuotteita ja ovat paljon hoitavampia kuin perusvoiteet.

  • Samaa mieltä kuin edellinen. Kannattaa nyt etsiä apuja luonnonkosmetiikasta. Sinuna katsoisin enemmän tuoteselostetta. Itselläni on myös herkkä ja punoitteleva iho. Suosin omissa kosteusvoiteissa shea butteria, aloeta, manteliöljyä jne. Näillä oma ihoni on muuttunut paremmaksi.
   Ruokavaliotakaan en voi korostaa tarpeeksi. Ota käyttöön kalaöljy, josta saat omega-3:sta ja oliiviöljy. Suosi myös hedelmiä ja kasviksia. Ihoa hoidetaan todellisuudessa sisältäpäin ;)

   • Luonnonkosmetiikasta ei löydy couperosa iholle voidetta, eteeriset öljyt vain ärsyttää ihoa lisää!
    Perusvoidekin parempi!


  • Juu mulla on herkkä coperosaiho ja luonnonkosmetiikka on pahinta ikinä.

   Apteekista löytyy ne parhaat. Olen itse käyttänyt enimmäkseen vain Avenen Antiredness Fort-voidetta, ei ole UV-suojaa ja vain hypohajuste. Mulle on sopinut.
   Muita merkkejä on Favora, Aco, La Roche Posay, Uriage, Lierac, yms. Lisäksi apteekissa lääkepuolella hoitovoteita myös. Yhtä kokeilin, muistaakseni Dermalex Rosacea, muistaakseni siinä oli aika vahva hajuste ja siinä on UV-filtterit, mutta periaatteessa sen pitäisi olla siis tehokas, lääkevoidehan se on.

   Pelkkä voide ei kuitenkaan auta, vaan pitää suojata ihoa ja välttää ihoa ärsyttäviä tekijöitä. Eli ei kuorimista, ei vesipesua, suojaa saunassa, suojaa tuulelta ja pakkastelta, älä käytä alkoholia, jne...

   Ei kannata siis ostaa päivävoidetta vaan tehokkaampi couperosan hoitovoide. Sitä pitää sitten käyttää vähintään kerran päivässä vähintään 3-4 kk ennen kuin alkaa nähdä muutoksia. Punoittavan pärstän hoito ei ole pikajuoksu vaan maraton...

   Vedä hoitovoiteen päälle kosteusvoidetta ja siihen peite- tai meikkivoidetta ja puuteria. Se suojaa ihoa ulkona.

   Kesällä se UV-suoja on ihan must, toki kasvot on suojattava hatun liereillä ja aurinkolaseilla sekä vältettävä keskipäivän aurinkoa, kun UV-indeksi on yli 3.

   • "Kesällä se UV-suoja on ihan must, toki kasvot on suojattava hatun liereillä ja aurinkolaseilla sekä vältettävä keskipäivän aurinkoa, kun UV-indeksi on yli 3."

    Couperosaa hoidetaan sinisellä valohoidolla.
    Kesäisin couperosa-iho on yleensä paljon paremmassa kunnossa kuin talvisin, mutta se edellyttää että ennen aurinkoon menoa pesee kasvot puhtaalla vedellä, eikä käytä mitään meikkejä tai voiteita jotka reagoisivat auringonvalon kanssa.
    Auringonvalosta alkaa olla tuntuvaa hyötyä vasta kun UV-indeksi on reilusti yli 3, jolloin kannattaa oleskella paljon auringossa ja välttää kaikenlaisten voiteiden käyttöä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Kesällä se UV-suoja on ihan must, toki kasvot on suojattava hatun liereillä ja aurinkolaseilla sekä vältettävä keskipäivän aurinkoa, kun UV-indeksi on yli 3."

    Couperosaa hoidetaan sinisellä valohoidolla.
    Kesäisin couperosa-iho on yleensä paljon paremmassa kunnossa kuin talvisin, mutta se edellyttää että ennen aurinkoon menoa pesee kasvot puhtaalla vedellä, eikä käytä mitään meikkejä tai voiteita jotka reagoisivat auringonvalon kanssa.
    Auringonvalosta alkaa olla tuntuvaa hyötyä vasta kun UV-indeksi on reilusti yli 3, jolloin kannattaa oleskella paljon auringossa ja välttää kaikenlaisten voiteiden käyttöä.

    Täyttä roskaa.

    Paras LED hoito on punainen tai keltainen, ei sininen.

    UV-suojan käyttö on must kun UV-indeksi on yli 3. Tämän tiedon voi tarkistaa ihan Ilmatieteenlaitokselta.


  • Mulla ois pari Apobase 30% 1000g pumppupulloa , niissä ei ole mitään lisäaineita eikä hajusteita. Voisi ehkä auttaa ja voisin luopua niistä pientä korvausta vastaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9057
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   8017
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   283
   2905
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1876
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   105
   1813