Jari Hedman on palannut!

Anonyymi

Kun tennistä pelattiin Aasiassa, Jari Hedman ei selostanut C Morella, ja ehdin jo nautiskella ajatuksesta, että hänet oli lempattu ulos. Kaikkea muuta! Hedman palasi ääneen 10 minuuttia sitten kertomaan viisi kertaa yhden ottelun aikana, missä kukakin "asustaa" ja montako senttiä pitkä kukakin on . 😒

Ainoa ratkaisu on kääntää ääni pois päältä. Ikävä kyllä, tällöin katoaa myös kansainvälinen ääni. Ei maha mittään... 😢

Heikki Hedman oli ihan kelvollinen, vaikka sekoilikin vanhuuden koitettua selostuksissaan. Ei hänkään ihan kaikessa osunut nappiin. Mieleeni on jäänyt Heikki Hedmanin kommentti noin vuodelta 2012, jolloin Federerille sattui hieman huonompi vuosi: "Federer saattaa jatkaa pelaamista, mutta ei enää koskaan voita yhtään merkittävää turnausta."

5

<50

Vastaukset

  • Riemu-uutinen: Eurosport ilmoittaa, että miesten tennis siirtyy sen kanaville ensi tammikuusta alkaen. Eurosportin selostajat hakkaavat C Moren vastaavat 6-0, etenkin, kun Jarkko Nieminen on mukana kommentoimassa.

    Ei niin hyvää, ettei jotakin pahaakin. Eurosportin teknikot eivät aina kykene valitsemaan edes oikeata selostuskieltä lähetykseen. Lisäksi kanava pitää tärkeämpänä lähettää kymmenennen kerran jokin Top 5 -esitys kuin saada jokainen pelattu piste näkymään lähetyksessä.

    Toinen haitta ovat ikuiset, tympeät rahapelimainokset, jotka esitetään 500 kertaa. Itse en tosin niitä katsele, vaan vaihdan aina kanavan joksikin toiseksi mainosten ajaksi.

  • Jos tuo Eurosport-uutinen pitää paikkaansa niin kuulostaa jopa liian hyvältä. Sehän tarkoittaisi että kaikki tärkeät tennikset olisivat samassa paikassa ja viimeinkin ilman Hedmania?

  • Hedman lopettaa selostukset. Minun puolestani.

  • Viimeinkin tennistä voi taas katsoa äänien kanssa kun vamos-olee-huhhahheijaa häipyy selostushommista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.