Ay pomojen huikeat tulot

Anonyymi

Katsokaa hyvät ihmiset, mitä ay-pomot tienaa!! Onko oikein, että pomoille maksetaan niin paljon? Liiton jäseniltä nyhdetään massit ja luottamusmiehillä teetetään työt. Loppu tuollaiselle touhulle, mitä.... vettiä ihmiset oikeen ajattelevat pitäessään yllä liittoroyaleja, marionettinukeja, jotka pommaavat aika ajoin pystyyn ja huutavavat "lakko, lakko"!! Ja uskolliset ylläpitäjät lue työntekijät ryhtyvät tuumasta toimeen ja aloittavat lakon ja menettävät parhaimmillaan rahaa sen verran etteivät saa sitä kuilua täytettyä edes viidessä vuodessa umpeen. Hei vaan ja hellurei!!

19

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      pitäisikö ay-pomojen tyytyä johtajatasollakin minimipalkkaan. Outoa. Sehän tarkoittaisi myös sitä että että duunnareittenkin pitäisi tyytyä nykyistä matalampaan palkkatasoon. Ei minua ay-pomojen ns. huippupalkat isosti ärsytä. Toimikoot ay-patruunoiden iso palkka motivaattorina toimia ponnekkaasti jäsenistönsä etujen ajamisessa. Näen asiat mieluummin näin päin. Jos olet ay-jäsen ja haluat vaikuttaa voimallisesti palkkatyöläisten etujen ajamisessa niin raivaa tiesi johtoon asti ja näytä kykysi. Olet silloin myös isohkon palkkasi ansainnut. En itse ole ay-pomo. Toki muuten olen elämässäni menestynyt.

      • Anonyymi

        No iso palkka tomii juuri päinvastoin! Ei ne ay-änkyrät jäsenistä välitä, kun rahahanat on auki itselle. Voi voi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No iso palkka tomii juuri päinvastoin! Ei ne ay-änkyrät jäsenistä välitä, kun rahahanat on auki itselle. Voi voi!

        Ja kaikki tulot verotuilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kaikki tulot verotuilla.

        Miksi ihmeessä tuollaista järjestelmää pidetäänn valtion kukkarosta yllä?


    • Anonyymi

      Liittopomojen palkat tulee olla niin hyvät ettei ihan pähkinöillä osteta;)

    • Anonyymi

      Kyllä jäsenistön pitää näyttää työantajille että me arvostamme hyvää johtajaa ja maksemme sille hyvää palkkaa.
      Mutta kun ne palkat oikein päättää?. Tiedättekö te sitä?.

    • Anonyymi

      joa teollisuusliitosta puhutaan niin viime kädessä isojen johtajien palkat määrittelee ja hyväksyy liiton valtuusto jotain reilut 60 ihmistä. Varmaan on ensin asiasta käyty viralliset keskustelut. Kansanedustajienkaan palkkioita ei kansa äänestä. Eduskunnassa on erillinen palkkiotoimikunta (jossa puolueiden edustajat) . Lopullisen hyväkynnän tekee eduskunta. Jos kansa saisi päättää kansedustajien palkkiot suoraan niin toimeentuloluukulle joutuisivat menemään. Ei ay-liike johtajillensa siksi hyvää palkkaa maksa että työnantajille pitäisi näyttää että jäsenistä arvostaa johtajiansa. Ei ammattilltot ole tilivelvollisia työantajille tekemisistänsä. Kuten onkin jo edellä kommentoitu. Hyväpalkkaista ay-pomoa on vaikea ostaa pähkinöillä. Hyvä palkka pistää ponnistelemaan. Kaveri vaihdetaan jos liian pitkään on saamaton. Kilpailu on kovaa. Ja pitääkin olla.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      No palkat on isot normikansalaiseen verrattuna mutta isot on järjestötkin. Yritysmaailmassa taas palkat on ihan eri kaliiberia jos puhutaan saman tason tehtävistä.

      • Anonyymi

        Yritysmaailmassa ei raha tule veroista, kuten näillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritysmaailmassa ei raha tule veroista, kuten näillä.

        Yritysmaailmassa tulot tulee harmaastataloudesta ja "verosuunnitelusta", eli suomeksi valtion kavaltamisesta


    • Anonyymi

      jäsenmaksu ei ole vero

    • Anonyymi

      Ay-johtajien palkat on hyvin linjassa muihin vastaavan tason tehtäviin nähden. Jos katsoo työnantajapuolen liittoja, niin siellä palkat on pääsääntöisesti korkeammat.

      Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola tienasi 401 316€, kun työntekijäpuolen Teollisuusliiton johtaja Riku Aalto 260 322€.

      Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toimitusjohtajan Jyri Häkämiehen ansiotulot olivat 371 948 € ja SAK:n puheenjohtaja Jaakko Eloranta 204 714€.

      Metsäteollisuuden toimitusjohtajan Timo Jaatisen ansiotulot olivat 333 307€ ja Paperiliiton Petri Vanhala ansaitsi viime vuonna 126 944 €.

      Tässä nyt muutamia mainitakseni.

      • Anonyymi

        Elinkeinoelämän pomot tekevät todellista duunia palkkansa eteen, mutta nämä liittopomot ei. Ajelevat taxilla exlapsiasiamiehen tavoin kinkereistä toisiin. Läheltä nähtynä olematonta porukkaa ja eivät ansitse työstää edes duunarin palkkaa.


    • Anonyymi

      Voisiko joku kertoa kuka maksaa nämä ay-pomojen palkat? Joutuuko heidän palkkansa maksajiksi myös ihmiset, jotka eivät kuulu mihinkään ammattiliittoon? Veronmaksajien rahoja pitäisi käyttää järkevämpiin asioihin kuin tällaisiin turhiin työpaikkoihin. Koko ay-liike pitäisi jo lakkauttaa.

      • Anonyymi

        päin vastoin rakas Watson. Nimeonmaan ay-liikkeen tulisi saada riveihinsä lisää sitoutuneita jäseniä.. Solidaarisuutta palkkatyöläisten kesken. Vain sitä kautta on mahdollista nostaa duunareitten palkkatasoa ja parantaa työelämäoikeuksia. Mitä isommat muskelit sitä enemmän puhtia kamppailla työnantajien kanssa. Ikävä kyllä parinkymmenen vuoden aikana ammattiliittoihin kuuluminen on radikaalisti vähentynyt. Sen seurauksena työnantajien asema on dramaattisesti vahvistunut. Se näkyy huonompana palkkakehityksenä ja heikompina työntekijäoikeuksina. Työnantajat ovat lanseeranneet vuokratyömarkkinat. Muita työpaikkoja ei duunareille nykyään juur i tarjotakaan. Monet ovat jopa pelokkaita liittymään ammattiliitoihin työnantajan pelossansa. Monilla aloilla on ns. työntekijäpulaa. Sen pitäisi näkyä reilusti parempina palkkoina. Niin ei kuitenkaan ole asian laita, sillä työnantajan saneluvalta on nykyään voimakas työsopimuksissa, työehdoissa ja paikallisessa "sopimisessa". Nyt on meneillään oikeisto-hallituksen ja työnantajapiirien suurhanke nuijia ay-liike maan rakoon tyyliin margaret thatcher. Duunareista tehdään lopullisesti kuuliaista, nöyrää halpatyövoimaa.


    • Anonyymi

      AY-pomoille pitää maksaa kunnolla,, onhan ay-touhut jäänne DDR:stä...miksi hyvää tapaa muuttamaan...

    • Anonyymi

      noilla liksoilla on hyvä elvistellä ja nauraa jäsenilleen, jotka tyhminä heidän öky-elämänsä maksavat. Suomessa näitä hörhöjä riittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe