Markku Kanerva.

Anonyymi

Hämmästyi todella paljon kun verotiedot tuli julkisiksi, miten Jalkapalloliito voi maksaa kyseiselle Resupekalle miltein 200 000€. Jukka Jaloselle maksettiin 250 000€ mutta joukkue tuo poikkeuksetta mitaleita vuosittain. Totta on että jalkapallo on mailmalaajuisesti suurempi laji mutta Päävalmentajalla ei Suomalaisessa Potkupallossa ole kovinkaan suurta merkitystä pelaajaien kehityksessä. Toivon ETTEI Suomi pääsisi niihin EM-Kisoihin koska olisi kisoissa naurettava heittopussi. Huomaakohan nämä puusilmät ette Suomella olisi mitään asiaa kisoihin jollei joukkueiden määrää olisi lisätty reilusti.Seuraus siitä on että kisoihin tulee paljon turhia pelejä kuten Suomen pelit, MM-kisoista se on jo nähty. Jos Päävalmentajille on aina maksettu noin muhkeita palkkoja rahapulaa ei jalkapalloa ainakaan vaivaa. Ainakin 50 000 tuhatta liikaa.

1

<50

  Vastaukset

  • Samaa mieltä Suomella ei mitään saumaa EM kisoissa. Jalkapalloliito kylpee rahassa ja ihme kun eivät maksaneet enempää. Ovat kuin Roope Ankka.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1706