Aihe

Työnhaku, odottaminen

Anonyymi

Taas tuli haettua uutta työpaikkaa ja taas alkaa tämä odottaminen. Ensin odotetaan kutsua haastatteluun ja jos sinne pääsee, niin sen jälkeen päivien, tai viikkojen odottaminen, että tulisi päätös valinnasta. Tämä odottaminen on todella piinaavaa. Eikö olisi paikallaan laki, jossa velvoitetaan työnantaja lähettämään kutsut haastatteluihin heti seuraavana arkipäivänä, kun hakuaika on umpeutunut? Haastatteluihin pitäisi tarjota aikaa heti sitä seuraavana arkipäivänä ja joku sääntö myös siihen, kuinka nopeasti päätös pitää ilmoittaa. Ihan kohtuutonta pitää ihmisiä odottamassa viikko tolkulla.

2

96

  Vastaukset

  • En jaksa edes hakea koska oon hakenut niin moneen paikkaan eikä tule edes kutsua haastatteluun. Pistin lehteen ilmoituksen että teen mitä hommii vaan rahasta ja heti sain 3 työtä. 2 piharemppaa tein kesällä, piti kaivella putkelle ojaa, piti asentaa reunakivii puutarhaan, piti kaivaa kivii ylös, piti roudata multaa 6 kuutioo kottikärryllä, piti kaivaa kasveja ylös, Tykkäsin hommasta sain 14 euroo tunti, 3 viikkoo kesti. Yks homma oli kesämökin tonttia siivosin, rännejä putsasin ja sellaista.

  • Itse en edes odota kutsua haastatteluun kun tiedän 95% varmuudella että sieltä tulee vastauksena se perinteinen copy&paste viesti valitettavasti valintamme ei osunut kohdallesi tms. Suomalaiset työnantajat ovat täysiä kyrpiä, ja jos haastatteluun pääsisin niin tottakai tallentaisin haastattelun, oman oikeusturvani tähden.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   32
   1564