Aihe

Vaarallinen muoti-ilmiö

Anonyymi

Aika monet ovat epätietoisia siitä mitä tatuoinnit pahimmassa tapauksessa aiheuttavat terveydelle. Kannattaa miettiä kannattaako otta pelkästään sen takia, kun ne ovat niin kivan näköisiä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305857.html

28

170

  Vastaukset

  • Ihmetyttää tatuoinnit varsinkin vanhemmilla ihmisillä, kun voisi kuvitella heillä olevan sen verran enemmän tietoa ja järkeä, että näihin muoti-ilmiöihin ei kannata lähteä. Ehkä laumasieluisuus on niin suurta, että voittaa jopa järjenjuoksun.

   Alaikäisillä ja nuorilla tatuoinnit on hyväksynnän hakua. Jos kukaan ei ymmärrä sinua, niin otapa tatuointi niin kaverit lisääntyy. Näin kuvitellaan, totuus on tarua ihmeellisempää. Sinullehan vaan nauretaan!

  • Tatuoinnin ottaminen kertoo ihmisestä paljon.

   Tää ihminen joka ottaa tatuoinnin on laumaihminen ja seuraa muita ja luulee että hänestä tulee olevinaan "fiksumpi" kun ottaa tatuoinnin.

   Tää ihminen ei ole kiinnostunut syvällisimmistä asioista, on hyvin itsekeskeinen, usein narsistinen.
   Tää ihminen luulee että ongelmat poistuu sillä kun ottaa tatuoinnin (ei poistu).

   Lisäksi ei oo tietoinen terveyshaitoista. Joskus viiskymppisenä havahtuu huomaamaan, mutta silloin on jo myöhäistä.

   Ei ymmärrä että tatuoinnit ovat rumia.

  • Vähän sellaista lapsen uhmaa koko tatuoinnin ottamin. Minä haluan tatskan kun naapurin Liisallakin on jo. Näistä tulee riesa monelle. Luin eräästä tatuointitaiteilijasta joka huomasi omien mustetahrojen olevan niin kamalan näköisiä, että tatuoi koko kätensä MUSTAKSI.

   • Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun rumuus lisääntyy ja tavoitellaan erilaisuutta keinolla millä hyvänsä?

    Tatuoinnit eivät kaunista ketään!


  • Miksi suurimpaa osaa tatuoiduista pidetään typeryksinä, miksiköhän?

   • Siksi, kun eivät ymmärrä että elämäntyylinsä on kuolemaksi.


  • En ole nähnyt ensimmäistäkään tatuointia joka parantaisi ihmisen ulkonäköä. Naisilla tatuoinnit antavat halvan vaikutelman, kauneimmilla naisilla ei todellakaan ole niitä. Miehillä tulee jotenkin likainen vaikutelma, iham kuin ei olisi huolehdittu hygieniasta, kun on jäänyt mustetahroja ihoon. Kovat kaverit ovat lihaksikkaita ja sanavalmiita, ei tatuointi räkänokasta miestä tee.

   • Esimerkiksi Renne Korppila on niin epämiellyttävä ihminen tatuointeen kuin vain ihminen voi olla. Kohta samaan sarjaan on liittymässä Tomi Björck ruokaohjelmineen, kun ihmisiä alkaa etoa katsella musteroiskaistuja käsiä. Molemmat sällit olleet viime aikoina esillä todella negatiivisella tavalla. Samaa koskee näitä tosi-tv neitokaisia jotka muistuttavat enemmän ilotyttöjä kuin esiintyviä taiteilijoita.


  • Tyhmimmät tatuoivat naamansakin. :D Mikä tää nacci on, joka on nyt poistattanut kasvotatuointejaan? Joku hörhö?

   • Monet yrittävät päästä otsikoihin ja paremmin esille, kun tatuoivat itsensä ihmisen irvikuvaa muistuttavaksi. Maksaako vaivan, kun kaikki vain sylkevät päälle? Tai muuten katsovat kieroon!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Monet yrittävät päästä otsikoihin ja paremmin esille, kun tatuoivat itsensä ihmisen irvikuvaa muistuttavaksi. Maksaako vaivan, kun kaikki vain sylkevät päälle? Tai muuten katsovat kieroon!

    Syljen päällesi muutenkin, mällirunkku.


  • Naiset jotka olette ottaneet tatuointeja, niin oletteko huolissaan miten ne teissä olevat myrkyt vaikuttavat sikiöön, jos olette raskaana? Entä jos on tatuoitu ja sen lisäksi vielä tupakoi, niin onko kuinka heikot mahdollisuudet saada terve lapsi, joka menestyisi koulussa? :'(

   • Miksi kopioit eilen illalla laittamani viestin? Keksi omat juttusi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi kopioit eilen illalla laittamani viestin? Keksi omat juttusi.

    Siksi koska se sopii paremmin tähän keskusteluun, jossa on ihan oikeasti keskustelua. Tuollainen pelkästään naisten syyllistäminen ei ole mistään kotoisin. Kyllä kaikki tatuoidut ovat tasapuolisesti yhtä tyhmiä ja ajattelemattomia!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siksi koska se sopii paremmin tähän keskusteluun, jossa on ihan oikeasti keskustelua. Tuollainen pelkästään naisten syyllistäminen ei ole mistään kotoisin. Kyllä kaikki tatuoidut ovat tasapuolisesti yhtä tyhmiä ja ajattelemattomia!

    Mies ei voi olla raskaana, joten "pelkästään naisten syyllistäminen" oli vähän niin kuin pakon sanelemaa. Mutta varmaan tuo menee myös ajattelemattomuuden piikkiin. Tatuoitu emo raskaana ja tupakoi, syntyy lapsi, joka myös on ajattelematon ja tekee jotain yhtä tyhmää kuin vanhempansa.


  • Tatuoinneissa on omat riskinsä mutta niin on myös läväreissä....
   Ite joudun sanomaan tatuoinneille ei, koska atooppinen iho.
   Ja läväritkään ei kiinnosta paitsi tietysti nännilävärit x))

  • Kannattaisikin olla aika kriittinen sen suhteen missä ja keneltä sen tatuoinnin ottaa. Ei ole kovinkaan kauaa siitä, kun joku sai pahan infektion tatuoinnin seurauksena ja kuoli. Kyseessä oli joku hyvin harvinainen bekteeri joka joutui tytön verenkiertoon. Tilat missä tatuoinnin ottaa pitäisivät olla yhtä steriilit kuin leikkaussalissa, eikä tatuointeja tekevä henkilö saisi käyttää samoja kumisormikkaita jokaisen kohdalla. Olen nähnyt jopa että ravintolassa on ollut tilaisuus jossa on saanut ottaa tatuoinnin ja se ei todellakaan ole mikään steriili paikka.
   Mauttomia kopiokuvia ja samojen aiheiden toistamista näkee paljon ja eivät näytä miltään, vaikka sen kuvan ottanut piirustustaidoton henkilö pitääkin sitä hienona ja kaikki muut piirustustaidottomat kehuu sitä yhteen ääneen. Itse en ole nähnyt kuin yhden kauniin tatuoinnin, joka sopi henkilölle kuin koru.

   • Ihan sama missä se myrkyllinen kuva ihon alle naputellaan. Syöpä vie tatuoidut.


   • Tatuoinnit ovat joka tapauksessa idiootti-mittareita. Mitä enemmän ihmisellä on tatskoja, sitä tyhmempi- Ei kukaan älykäs suostu pilaamaan ihoaan mustetahroilla. Jotkut ilmeisesti yrittävät kohottaa itsetuntoaan tatuoinneilla tyyliin, minulle ei uhota enkä minä väistä ketään koska olen tatskattu! Buaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


  • Tatuoinnit ovat nykyajan muoti-ilmiö ja veikkaan niiden jäävän lyhytkestoisiksi, kunhan ihmiset ymmärtävät kuinka heihin ihan oikeasti suhtaudutaan. Ihan paskaläjiä monen mielestä.

   • Eivät kaunista ketään, mutta rumentavat monia ja antavat likaisen vaikutelman.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eivät kaunista ketään, mutta rumentavat monia ja antavat likaisen vaikutelman.

    Miehet jotka tavoittelevat kovuutta tatskoillaan, menevät metsään sillä tatuointeja hankkivat kaikemaalman vellihousut amis-pojista roskakuskeihin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miehet jotka tavoittelevat kovuutta tatskoillaan, menevät metsään sillä tatuointeja hankkivat kaikemaalman vellihousut amis-pojista roskakuskeihin.

    Kamppailulajien harrastajilla ja muilla pullistelijoilla tuntuu olevan pakottava tarve tatskata itseään, melko pöljältä joku Eva Wahlströmkin näyttää ... lapsia tullaan kiusaamaan vanhempien takia.


  • Sehän on noissa tatuointien ottamisessa jokaisen oma valinta. Terveyden kanssa sillä ei kai ole hankiessaan sitä mitään tekemistä. Luulen että siinäkin mielessä että on tupakoitu / vedetty viinaa / ym. muita sekottavia aineta lääkeistä lähtien. Kielletty kun on ns. fiksumpaa kuin ns. terveelinen elämä. Ehkä järki tulee jossain vaiheessa ja kadutaan.
   No sitten kun naama keho vedetty kuvia täyteen ja ihmetellään kun kanssakulkijat niitä katselevat ihmettelevät ja ehkä moittivat. Ollaan niin mielensäpahoittajia kun joku niitä kauhistelee ja kommentoi.
   Jos naama on kuin pakanamaan kartta niin kaiketi se näkyy ja on luonollista että se herättää huomiota ja kommentin tynkää. Ottaessaan nämä näkyvät jutut kannatas ajatella mitä ne tulevat aiheuttamaan.
   Minun mielestäni nämä jotka valittavat ollessaan huomionhakuisia kuvineen ym. helyineen ja reikineen saavat ns. sen kestääkin,
   Kukaanhan ei ole pakottanut ,eikä näytille kutsunut olemaan erikoinen.
   Omia valintoja kaikki tyyni pukeutumisesta lähtien.

   • Varmaan asuvat jossain takahikiällä, nuo tatuoinneista vielä haaveilevat? Ei ole enää nykypäivän juttu.


  • Juuri luin erästä artikkelia, jossa kerrottiin tatuointien poiston lisääntyvän kokoajan ja nyt tatuointiliikkeet haluavat saada oikeudet poistaa tatskoja.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   392
   24766
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16286
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   394
   15029
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   12263
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5957