Vaarallinen muoti-ilmiö

Anonyymi

Aika monet ovat epätietoisia siitä mitä tatuoinnit pahimmassa tapauksessa aiheuttavat terveydelle. Kannattaa miettiä kannattaako otta pelkästään sen takia, kun ne ovat niin kivan näköisiä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305857.html

10

66

Vastaukset

 • Ihmetyttää tatuoinnit varsinkin vanhemmilla ihmisillä, kun voisi kuvitella heillä olevan sen verran enemmän tietoa ja järkeä, että näihin muoti-ilmiöihin ei kannata lähteä. Ehkä laumasieluisuus on niin suurta, että voittaa jopa järjenjuoksun.

  Alaikäisillä ja nuorilla tatuoinnit on hyväksynnän hakua. Jos kukaan ei ymmärrä sinua, niin otapa tatuointi niin kaverit lisääntyy. Näin kuvitellaan, totuus on tarua ihmeellisempää. Sinullehan vaan nauretaan!

 • Tatuoinnin ottaminen kertoo ihmisestä paljon.

  Tää ihminen joka ottaa tatuoinnin on laumaihminen ja seuraa muita ja luulee että hänestä tulee olevinaan "fiksumpi" kun ottaa tatuoinnin.

  Tää ihminen ei ole kiinnostunut syvällisimmistä asioista, on hyvin itsekeskeinen, usein narsistinen.
  Tää ihminen luulee että ongelmat poistuu sillä kun ottaa tatuoinnin (ei poistu).

  Lisäksi ei oo tietoinen terveyshaitoista. Joskus viiskymppisenä havahtuu huomaamaan, mutta silloin on jo myöhäistä.

  Ei ymmärrä että tatuoinnit ovat rumia.

 • Vähän sellaista lapsen uhmaa koko tatuoinnin ottamin. Minä haluan tatskan kun naapurin Liisallakin on jo. Näistä tulee riesa monelle. Luin eräästä tatuointitaiteilijasta joka huomasi omien mustetahrojen olevan niin kamalan näköisiä, että tatuoi koko kätensä MUSTAKSI.

  • Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun rumuus lisääntyy ja tavoitellaan erilaisuutta keinolla millä hyvänsä?

   Tatuoinnit eivät kaunista ketään!


 • Miksi suurimpaa osaa tatuoiduista pidetään typeryksinä, miksiköhän?

  • Siksi, kun eivät ymmärrä että elämäntyylinsä on kuolemaksi.


 • En ole nähnyt ensimmäistäkään tatuointia joka parantaisi ihmisen ulkonäköä. Naisilla tatuoinnit antavat halvan vaikutelman, kauneimmilla naisilla ei todellakaan ole niitä. Miehillä tulee jotenkin likainen vaikutelma, iham kuin ei olisi huolehdittu hygieniasta, kun on jäänyt mustetahroja ihoon. Kovat kaverit ovat lihaksikkaita ja sanavalmiita, ei tatuointi räkänokasta miestä tee.

  • Esimerkiksi Renne Korppila on niin epämiellyttävä ihminen tatuointeen kuin vain ihminen voi olla. Kohta samaan sarjaan on liittymässä Tomi Björck ruokaohjelmineen, kun ihmisiä alkaa etoa katsella musteroiskaistuja käsiä. Molemmat sällit olleet viime aikoina esillä todella negatiivisella tavalla. Samaa koskee näitä tosi-tv neitokaisia jotka muistuttavat enemmän ilotyttöjä kuin esiintyviä taiteilijoita.


 • Tyhmimmät tatuoivat naamansakin. :D Mikä tää nacci on, joka on nyt poistattanut kasvotatuointejaan? Joku hörhö?

  • Monet yrittävät päästä otsikoihin ja paremmin esille, kun tatuoivat itsensä ihmisen irvikuvaa muistuttavaksi. Maksaako vaivan, kun kaikki vain sylkevät päälle? Tai muuten katsovat kieroon!


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.