Miehen katoamiset...

Anonyymi

Olen jo jonkin aikaa viestitellyt erään itseäni nuoremman miehen kanssa. Viestittely on ollut todella syvällistä ja välillä kiihkeääkin. Miehellä on numerosta päätellen prepeid-liittymä. Ja mies on välillä useita päiviä tavoittamattomissa. Sitten aina vetoaa, että on ollut kiireitä tai kavereiden kaa tms. Ollaan suunniteltu tapaamista, en halua alkaa mihinkään miehen kanssa, joka katoilee miten häntä huvittaa..

19

295

Vastaukset

 • Minä voin tavata sinua en katoa minnekkään. Oon 44 v mies.

 • No siinäpä h.lvetin luotettava sankari!

 • Ap et ole tietenkään ainut nainen miehelle mutta tietenkin tiedät sen. Nuoremmat naiset menee edelle kuten sullakin nuoremmat miehet.

 • Olen tähän asti tapaillut vaan suunnilleen itseni ikäisten kanssa. Reilusti nuorempien kanssa jutustelut on yleensä loppuneet melko lyhyeen. Ja taitaa tälläkin kertaa loppua. Tän miehen jutut vaikutti tosi kypsiltä ikäisekseen. Tosin oon aatellut, että ehkä yhdet treffit katson, mutta kyllähän tässä tulee sellainen olo, että mahtaakohan kaveri saapua edes treffeille. Ei vaikuta ihan luotettavimmalta ehdokkalta.....

  • Aito jännämies siis. Et olisi parempaa voinut löytää. Nyt vaan päätät, että minkä väriset pikkarit niille treffeille laitat.


  • Älä aattele mitään anna vaan mennä ja ei se mitään jos loppuu lyhyeen ovathan ainakin kypsiä noin ikäisekseen.
   Voi sitten itse paistaa mieleisekseen


 • Sovi trefffit, katso tuleeko paikalle ja jos ei, unohda. Se siitä sitten. Miehet on kuin bussit, kun yksi menee toinen on jo tulossa.
  Jos taas tulee paikalle ja tuntuu sille että haluat jatkaa, sen kun jatkat! Sama pätee tässä kuin edellä, niitten bussien kanssa.

  • Niin pätee, bussiin sopii paljon matkustajia..


 • Nyt tää kaveri ei vastannut edes viestiini ja on ollut pari päivää kadoksissa.. Aiemmin sovittiin, että kumpikin ilmoittaa, jos tilanne jotenkin muuttuu tai kiinnostus lopahtaa.. On kyllä aina ottanut jossain vaiheessa yhteyttä vaikka välillä mies katoaakin.. En vaan oikein jaksaisi tällaista kissa ja hiiri-leikkiä.... Ehkä tosiaan yhdet treffit katson, mutta en tiedä voinko luottaa siihen, että mies saapuu paikalle. Jos miehellä on välillä prepaid-liittymä pois käytöstä, niin näkeekö tämä viestit mitkä puhelimeen on lähetetty sen ollessa pois käytöstä? Vai näkeekö ainoastaa ne viestit mitkä on lähetetty liittymän ollessa aktiivisena?

  • Tervetuloa maailmaan mettästä.


  • Alkaako 046......


 • Mies saattaa olla varattu ja peittelee jälkiään. Jos yhteydenpito ja tapaamiset eivät ole sujuvia niin onko myöskään parin panon jälkeenkään? Jos haluat rakastaa itseäsi ja pitää itsekunnioituksesi niin myönnä itsellesi tosiasiat jos epäilet että mies käyttää sinua vain hyväksesi. Deittailussa tulee välillä tappioita, joita on vaikeata itselleen välillä myös myöntää. Välillä ihastuksen tunteet sumentavat järjen äänen.

  https://www.youtube.com/watch?v=ij_0p_6qTss

 • Hänellä on suhde.

 • Varattu tai narkkari. Narkit käyttää prepaideja ja katoilee.

 • Sanotaan nyt kokemuksesta että kymmenestä yhdeksän naista katoaa jälkii jättämättä. Että naiset katoo useammin kun miehet.

 • Kannattaa kysyy heti koko nimee ja tavata mahdollisimman pian ja kysellä lisää ja facebookissa kaveriksi että voi katsoo sieltä tietoja. Ota vaiks skype puhelu miehen kanssa. Itse tein niin näen mikä mies on miehiään. Oma mieheni anto nimensä ja osoitteensa kun kysyin ja mies pyysi veneilemään kun halusin nähdä mikä mies on miehiään ja hyvä mies olikin.

 • Se nyt olis ihme että nainen haluais uskollisen miehen. Tuo mies panee muita naisia ihan varmana.

 • Ap,n tarina hyvä esimerkki siitä kun nainen "saa" miehen johon oikeasti ei rahkeet riitä niin ei voi tunnustaa sitä itselleen ettei tämä ole totta. Uskotaan viimeiseen asti miten onnekas olen.
  Täällä on ollut naisten juttuja miten antaa miehelle työrauha, mies ei ehdi laittaa edes yhtä ainoaa viestiä moneen päivään kun on niin töitä tehtävänä ja jotkut naiset tosissaan uskoo näihin omiin teorioihinsa.

  • Mistä päättelet että tässä tapauksessa rahkeet ei riittäneet? Entä jos tässä on kyseessä erityisen kaunis ja fiksu nainen?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  117
  5120
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  125
  764
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  547
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  38
  520
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  20
  489