Riku Aalto nostattaa vastakkainasettelua ja puraa!

Anonyymi

Riku Aalto tölväisee Hesarin haastattelussa, että työnantajapuoli on tehnyt TÖRKEITÄ ehdotuksia. Tuollainen kielenkäyttö ei ainakaan edistä asioiden paranemista. Päinvastoin. Se nostattaa vihaa ja vastaikkainasettelua.

Riku Aalto joukkoineen nostatti jo viime syksynä vihaa ja vastaikkainasettelua järjestämällä tekaistuin syin poliittisen lakon perustuslaillisen Eduskunnan lainsäädäntävaltaa vastaan. Se oli TÖRKEÄÄ. Viattomat lapset jäivät ilman ruokaa, kun JHL osallistui lakkoon ja monet sen jäsenet määkivät ay-pomojen virttä. Teollisuuslitto pysäytti muutaman tehtaan aiheuttaen miljoonavahingot. Niitä menetettyjä tuloja ei yrtykset eikä lakkolaiset saa koskaan takaisin. Se on törkeää ja anteeksiantamatonta. Lakkoilun päätteeksi Riku Aalto naureskeli televisiossa Donald Trump -tyylisen pullistelunsa tuloksia.

Poliittiset lakot ja tukilakot on kiellettävä lailla. Ne ovat vastuuttomien ay-pomojen käsissä vaarallisia aseita, joilla vahingoitetaan yhteiskuntaa ja aiheutetaan ihmisille haittaa. Motiivina on aina oman edun tavoittelu. Eikö Riku Aallolle riitä tyyliin 200.000 euroa vuodessa ansiot?

Lakkoiluun on aina valmiita terrorisointiin pyrkivät aivopestyt poliittisesti aktiiviset ihmiset. Aina sellaisia löytyy. Se on kuitenkin pienen pieni vähemmistö, mutta saa paljon pahaa aikaan. Ei ainakaan hyvää yhteisen eteen.

99,9% ihmisistä ei halua lakkoilla. Kukaan ei hyödy lakoista. Ei edes Riku Aalto. Omatunto tekee lopulta tehtävänsä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleislakko olisi pitänyt tulla jo silloin viimeistään kun pipilä alkoi vittuilemaan kansalle kikyillä ja muilla kiristyksillä.

      Yleislakko pitäisi olla ji nyt päällä kun sama levy on päällä kokoajan.
      Eikä tämä pölvästi kansa tajua että lammas menee aina teuraaksi kun tarpeeksi vain määkii eikä tee mitään.

      • Anonyymi

        olet yksi niistä 0,01%:sta. Kukaan ei halua lakkoilla, siis isänmaan puolesta ajattelevat. Sinun isänmaa voi olla itärajan takana.


    • Anonyymi

      kyllä se on aika törkeää että vakituisten palkkoja aletaan laskea vaikka on voimassa oleva työsopimus

      mitä itse sanoisit jos jonain aamuna työnantajasi sanoisi: töitä on yhtäpaljon kun ennenkin mutta palkka on -40% siitä mitä työsopimuksessa lukee

      vuokratyöläiset ahneudessaan pyrkivät heikentämään toisten voimassaolevia työsopmuksia, vaikka he eivät voi laillisesti tulla toisen ammattiliiton hallitsemaan työhön

    • Anonyymi

      Mikä ihme siinä on ettei poliittisia lakkoja kielletä. Ja nämä tukilakot ihan Hullujen hommaa, yhteiskunta vaan polvilleen muutaman AY-pomon palkan varmistamiseksi ja olemassaolon oikeuttamiseksi. Ja lammasmaiset duunarit menee ohjattuna aina lakkoon vaikka lakon aikana ei palkkaa, lomarahoja kerry....työt pitäisi jonkun aina tehdä.

      • Ay-pomo =duunarin elätti.

        Duunarin elätillä on yksi ehdoton TES-tavoite: Pakottaa työnantajat edelleen keräämään liiton jäsenmaksut. Sen ylevän aatteen puolesta he ovat valmiit istumaan duunarin persnahalla tuleen. Näin on heidän elantonsa turvattu, duunarin elannolla ei niin väliä . . .


      • Anonyymi
        patajätkä kirjoitti:

        Ay-pomo =duunarin elätti.

        Duunarin elätillä on yksi ehdoton TES-tavoite: Pakottaa työnantajat edelleen keräämään liiton jäsenmaksut. Sen ylevän aatteen puolesta he ovat valmiit istumaan duunarin persnahalla tuleen. Näin on heidän elantonsa turvattu, duunarin elannolla ei niin väliä . . .

        Patajätkä, KELA:n elätti kohdusta hautaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Patajätkä, KELA:n elätti kohdusta hautaan.

        En ole Kelan elätti, olen 52 työvuoden jälkeen ansaitulla eläkkeellä, osin työeläkettä, osin yrittäjäeläkettä. Työurani alkoi tyyliin kansakoulusta tukkimetsään. Päivääkään en ole loisinut työttömänä, paskaakin olen töikseni talikoinut. Tahtomattani jouduin v. -77 5 viikkoa kärvistelemään siinä Reinin voimalalakossa. Suhtaudun kunnioittavasti rehelliseen työhön, mutta mielestäni lakkoilu on mennyt överiksi ja niillä ensisijaisesti pönkitetään Ay-herrojen valta-asemaa, ei siinä rivityöläisen toimeentulosta ole kyse.


    • Anonyymi

      Koittaisitte nyt ymmärtää että postin lakolla pyritään säilyttämään postin työntekijän palkka nykyisellä tasollaan (Lue: Ei AY-pomon palkkaa, kuten muutamat erheellisesti täällä luulevat).
      Toisekseen työnantajat itse ovat aikoinaan halunneet alkaa periä näitä AY-maksuja työntekijöidensä palkasta, koska AY-aktiivit kävivät työpaikoilla esittelemässä/rekrytoimassa, ja tästä eivät työnantajat pitäneet. Sopivat että AY-aktiivit eivät vieraile työpaikoilla jos työnantajat perivät maksut.

      Eli jatkossa voimme nähdä näitä AY-agitaattoreita työpaikoilla, sitähän työnantajat haluavat, ehkä nämä agitaattorit olisivat mielellään samalla kuulemassa kaikista epäkohdista joita työpaikalla esiintyy, esim. virheet palkanmaksussa ovat hyvin mielenkiintoisia.

      • Anonyymi

        Ei kait tuo voi olla mikään kynnyskysymys? Kait normaali-ihminen kykenee maksamaan itsekkin kyseisen erän. Liitoilla on taatusti ohjeistus itsemaksaville jo nykyäänkin.
        Toki se on ymmärrettävä että esim PAU:n prosenttiosuus on aika kova ja se konkretia voi iskeä kovinkin kun se 30-50 pitää tilittää joka kuukausi.


      • Anonyymi

        20% korkeampi palkka kuin kilpailijoilla ja vielä kuukauden palkallinen extraloma. Ei ole työpaikat noilla ehdoilla turvattu... herätkää jo. PAU edistää työttömyyttä jääräpäisillä vaatimuksillaan. Kaikki tukilakot on laittomia. Yhteiskanteet vahinkoja kärsineiden puolesta. Ay-pomot maksamaan miljoonat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe