Älkää jääkö huonoon liittoon

Anonyymi

Yritän muotoilla järkevästi sen mitä yritän kertoa. Eli se sanomani on ,että älkää jääkö huonoon liittoon,vaikka vanhaan aikaan sanottiin,ettei pidä erota ja pitää kestää myötä- sekä vastamäet. Menin naimisiin 18vuotiaana,en ollut oikeasti henkisti aikuinen. En siis ajatellut nekään pidemmälle. Saimme lapsia ja aluksi menikin ok ja oli ehkä rakkautta. Oikeastaan syy naimisiin menoon oli,että halusin pois lapsuudenkodistani,narsistisen äidin vallan alta. No aviomies paljastui sitten alistajaksi. Alkoi pienin elkein kaikki alistus. Ensin meikkaamisestani sanomista. Että muita miehiä varten meikkaan. No sitten alkoi syyttely,vaikken missään käynyt. Lapsilauma aina mukana. Mies narahti itse sitten mm netissä deittisivuilta. Netin sivuhistoriasta näin,kyttäämättä. 12vuotta sinnittelin kulissiavioliitossa. Kaikinpuolin hankalaa,masennus iski. Tajusin erota,mutta sen jälkeen mies kiusasi monin tavoin vielä vuosia. Mutta nyt lapset aikuisia ja löysin miehen,jonka kanssa emme muuta yhteen,mutta seurustelemme niin,että jää omaa aikaa ja tilaa. Emme nyhjää joka päivä. Älkää siis jääkö huonoon,kun parempaa on odottamassa!

5

126

Vastaukset

 • Rohkea nainen olet! :)

 • Huonoavioliitto käsitteenä on eri kuin henkisesti väkivaltainen avioliitto. Ymmärrän että väkivaltaiseen avioliittoon ei kenenkään pidä jäädä. Mutta käsite huono avioliitto on eri asia.

 • Ihmisten pitää hakea apua, jos avioliitossa on ongelmia.

  • Jos menee siihen,että toisen olemus vaan inhottaa niin tuskinpa auttaa muu kuin ero. Minun muija lihoi ja leikkuutti lyhyet hiukset ja lauma huutavia lapsia meillä. Ja joo käyn vieraissa.


 • Nimenomaan, itse erosin kun eukko kokoajan mölysi ja uhkaili erolla, sitten kun oikeasti lähdin uuden muijan mukaan niin oli takaisin vänkäämässä. Ajatelkaa silloin kun vielä olette yhdessä miten toista kohtelette. Nyt olen onnellisesti naimisissa ihanan naisen kanssa ja hellyyttä ja rakkautta ollut jo vuosia, ja se aikaisempi erokin laitettiin tietenkin minun piikkiin, minä olin se joka lähti ykskaks toisen luo :) no ne ystävät jotka silloin minut hylkäsi ei sitten olleetkan ystäviä. Samoin kuin lapsipuolet, ei halua olla missään tekemisissä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599