Hyvä työttömyys

Pentti Linkola:

Kirjoitus alentuu tuomaan mukaan työllisyysargumentin, joka on tässä ja aina mieletön. Kyllä kai me voimme työllistää koko Suomen kansan ja kaikki maailman ihmiset kaivamaan monttua maankuoren läpi Kiinaan. Ei kysymys ole ikipäivänä työllisyydestä tai työttömyydestä, vaan siitä, onko työ älytöntä, turhaa tai vahingollista. Työttömyys on aina parempi vaihtoehto kuin tuhoisan työn tekeminen. Ja vaikutukset on nähtävä pohjia myöten, vuosituhansien päähän.”

Vuotos ja Suomen Kuvalehti (1995)

3

52

Vastaukset

 • Raamattu mulle.

 • Työttömyys ja rahattomuus jalostaa.
  Veistämme saunakauhaa, työttömyys pakko kuntoutus leirin eturintamassa. Olemme uljas etujoukko, työn inhalla rintamalla, vartioimme työmoraalia ja rikkaiden omaisuutta ja etuja. saunakauhamme valmistuvat, minne ne tungemme, uneksimme?

  Saunakauhaa veistän, mut myös salaa peistäni teroitan, joten ylimieli politikon, sdp vihreä kepu kokoomus ahneen idealistin, tulee uhkaa varoa ! Poika on ollut opissa, työttömyyden etuvartiossa. Pakko kuntouttava alistus iljettävästi mieltä hioo, ja uhka kasvaa päivä päivältä mehevämmäksi.
  Varo ahne rikas alistetun mieltä, se ruma on, voi elintaso voin leivältäsi viedä.

  Suksi potkee ja sujuulevi sukkelaan, vanha potkee, suksi notkee. Eläkeputkeen ei vanha pääse, vaan juoksuhaudas hautoo, veistää, vartioi, työn eturintamassa pakko kuntouttavassa, pilkka tulen alla...
  Taatto taatto lähti innoissaan, myös leivän ja oikeuden, moraalin hankintaan.
  Mut moraali, tulonjako joustaa, ja tulee köyhyys vain köyhää vastaan tännepäin,
  Kuntoutus kyykytys ja aktiivi malli pakon alla, vanhakin pakko kuntoutettu nuortuu kuin lapsi leikkimään.
  Työn etuvartiossa, olemme uljaana näin. Rikkaan omaisuutta suojelemme, rikkaan etua varjelemme, omaa vaadetta emme kaipaa. vain rikkaan etu tärkein on.
  Työn uhratut, sventuuvat, rahikaiset, palvelemme, isäntää tuota tikasta pyylevää paksua poikaa, joka perintömme, itsenäisyytemme haaskaa, juo ja eu tuhlaa. Markkinapullukka vartiaista muistelemme, osaamattomuutta varjelemme, kuinka sössi postin hallintoneuvostossa ja sai suomen yleislakkoon uhrattua.
  Nyt vasrtuumme pakko kuntoutavassa on taata myös tälle osaamattomalle, vartiaiselle ja kumppaneille, hyvät eläkkeet edut ja uraputki,. Vaik, eikö juuri pakko kuntouttava poikaa olisi, vartiasta opettasi, ja markkinaliberraali uskonnon asennetta jalostaisi ?
  Jotta älä sinä raskautettu, työtön maan matonen kuntoutavassa turhaan sätki. Vaan tue tyhmää herraa. Alistu ja paljasta häpysi. Kuntouttava kun parantaa, aamen hallelujaa. Työttömänä tehtäväsi on olla se nöyrä, tukea rikkaita ahneudessa ja rikkaiden etua aina ja kaikkialla.

 • Yhdyn Linkolan (mainitsemasi) ja Masanobu Hukuokan näkemykseen:
  "Älä mieti, mitä pitäisi tehdä (työtä), vaan minkä voisit jättää tekemättä."

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  264
  3800
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  85
  1133
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  513