Kokemuksia kapselin poistosta?

Anonyymi

Onko kenelläkään kokemuksia kapselin poistosta? Mulla on toinen implantti kapseloitunut (baker´s grade 3), ja mietin poistatanko implantit kokonaan vai yritänkö kapselin poistoa. Kuulisin mielelläni kokemuksia, jos joltain on kapseli poistettu - oliko minkälainen operaatio ja onko kapseli uusinut?

2

<50

  Vastaukset

  • Yleensä kapselia ei poisteta kokonaan, vaan sitä "avataan". Mulla tuli toiseen rintaan kapseli ja tosiaan sitä avattu. Vaihdettiin uudet implantit. Ei ole enää tullut takaisin.

   • Poistosta kirurgi puhui, mikä lie sitten oikea termi.. kiva kuulla positiivinen kokemus! Kuinka pitkään sulla on ollut uudet implantit? Ja saako kysyä missä operaatio tehtiin? Itseä lähinnä pelottaa tuo, että kapseloituu uudestaan mutta ennemmin taidan ottaa sen riskin kuin poistattaa kokonaan. Ja mulla siis alustavana suunnitelmana se, että operoidaan vain toinen rinta ja jos implantti on ok, niin ei vaihdeta sitä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   720
   16077
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   133
   2406
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   97
   2192
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   1894
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1408