Tiede: Miten tunnistaa uskollinen nainen.

Anonyymi

https://youtu.be/NtMbB9SmLsE

Tohtori Edward Dutton on aiheuttanut maailmanlaajuista kohua kertoessaan mistä nykyajan mielenterveyshäiriöt, feminismi, ihmisille itselleen vahingollinen ja sekopäinen käytös johtuu.

Dutton puhuu myös siitä miten naisten rinnat ja takamus vaikuttavat miehen parivalintaan. Duttonin mukaan jos haluat luotettavaa ja sitovaa parisuhdetta, kannattaa iskeä pienitissinen nainen. Jos haluat vain irtosuhdetta ja hauskaa iltaa, kannattaa Duttonin mukaan iskeä nainen jolla on suuret luonnolliset rinnat ja muodokas takamus.

Vaikka tohtori Dutton kertoo kuinka naisen rinnoista ja takamuksesta voi päätellä paljon, pelkästään niistä ei voida vetää suoria johtopäätöksiä. :)

Hienoa, että tissien ja takamuksen viehättävyyttä käydään nyt läpi lukeneidenkin parissa.

11

85

  Vastaukset

  • ISÄ ja äiti keskustelivat. Isä korotti ääntään puhuessaan äidille. 8-vuotias lapsenlapseni sanoi sitten: ’Anteeksi isi, mutta minä en lainkaan kuullut sinun sanovan sanaa kulta, kun puhuit äidille. Kulissi?

  • Naiset on itsenäisiä. Sekös miehiä kyrsii. Heheh.

  • Onko tutkimusta mistä tunnistaa uskollinen mies?

   • Se tulisikin tarpeeseen.


  • Tieteen nimissä esitetään paljon epäperäistä ja mielipiteitä.

  • Hupialoitus. Linkkisi ei toimi ja tällaista mm Wikipedia kertoo Duttonista.

   "Duttonin tutkimuksia on kritisoitu laajalti pseudotieteellisiksi eivätkä ne ole saaneet hyväksyntää tiedeyhteisössä. Syyskuussa 2019 AntroBlogi-verkkojulkaisu kritisoi Duttonia omien mielipiteiden esittämisestä antropologisena tutkimuksena[8]."

   "Oulun yliopisto tiedotti 26.9.2016 käynnistäneensä hyvän tieteellisen käytännön loukkauksesta varsinaisen tutkinnan, joka koskee Edward Duttonin ja Richard Lynnin vuonna 2013 julkaistua artikkelia "A negative Flynn effect in Finland, 1997-2009". Tiedotteessa viitataan Helsingin Sanomien 1.8.2016 julkaisemaan uutiseen, jonka väitteisiin liittyy epäselvyyksiä.[6] Oulun yliopisto tiedotti 16.6.2017 Duttonin syyllistyneen plagiointiin.[7]"

   "Tutkimusvilppiepäilystä ilmoituksen tehneen taloustieteilijä Roope Uusitalon mukaan Dutton on kopioinut Jyväskylän yliopistossa julkaistun gradun ja esittänyt tämän tuloksia ominaan. Toisessa julkaistussa artikkelissa Dutton on Uusitalon mukaan käyttänyt aineistoa, jota ei ole olemassa.["

  • Itse käytän naisen uskollisuuden tunnistamiseen tai ennemminkin mahdollisen uskottomuuden tunnistamiseen muutamia yksinkertaisia asioita.

   1. Seksuaalihistoria. Jos naisen seksuaalihistoria on kovin värikäs, voi olla, että hän ei tyydy parisuhdeseksiin pidemmän päälle ja hakee huomiota muualta.

   2. Hyvin seksuaalinen pukeutuminen. Jos naisen on pukeutumisellaan ja meikkaamisellaan pakko hakea huomiota muilta, voi olla, ettei puolison antama huomio riitä pitkän päälle. Esimerkiksi avokaulainen paita tai lyhyt hame ovat vain huomion hakemista. Kuntosalilla pystyy harjoittelemaan myös vaikka ei käyttäisikään piukkoja trikoita ja pientä toppia.

   3. Some aktiivisuus. Jos sitä somea on pakko päivittää koko ajan ja erityisesti omilla kuvillaan, on kyse taas huomionhakuisuudesta.

   4. Jätä nainen baariin käydäksesi vessassa. Tarkkaile naisen käytöstä hänen yksin ollessaan. Jos pää pyörii kuin pöllöllä, niin ehkä parempi jättä nainen jos toivot hänneltä uskollisuutta.

   • Kyllä sinun miesparka täytyy olla todella epävarma ja varsin keskenkasvuinen henkisesti.
    Tunnut olevan hyvin epävarma miehisyydestäsi ja riittävyydestäsi naisille, siksi sinun täytyy kytätä ja testata naisen uskollisuutta. Et voi luottaa siihen että kelpaat ja riität.
    Hanki nyt hyvä mies itsetuntoa! Epävarma mies ei ole miehekäs.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sinun miesparka täytyy olla todella epävarma ja varsin keskenkasvuinen henkisesti.
    Tunnut olevan hyvin epävarma miehisyydestäsi ja riittävyydestäsi naisille, siksi sinun täytyy kytätä ja testata naisen uskollisuutta. Et voi luottaa siihen että kelpaat ja riität.
    Hanki nyt hyvä mies itsetuntoa! Epävarma mies ei ole miehekäs.

    Tyypillinen nainen aloittaa heti häpäisytaktiikan, kun kuulee epämiellyttäviä asioita.

    Jos menen ostamaan autoa tai taloa, niin onko keskenkasvuisuutta yrittää varmistaa, että saan mitä haluan?

    En ymmärrä, miten se, että jos haluan varmistaa, että nainen on sellainen jonka kanssa luulen tulevani toimeen, on jotenkin keskenkasvuisuutta tai epämiehisyyttä

    Kysehän ei ole mistään muusta kuin, että katson myös, ettei toinen ihminen ole alkoholisti tai väkivaltainen.

    En yhtään ihmettele, kun naiset päätyvät kerran toisensa jälkeen väkivaltaisten miesten kanssa yhteen.


  • No niin taas hyvä esimerkki markkinoinnista tuli esiin alotuksessa. Tuo professori Dutton on varmaan plastiikkakirurgi ja odottelee nyt suuri tissisiä ja isopersuksisia naisia piennennysleikkauksiin. Kaikin tavoin sitä rahaa yritetäänkin tehdä.

  • Vastaus otsikon kysymykseen: ei mitenkään jos sielu on pieni ja mieli mustis. - Nm. Maailman isoin ongelma

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12049
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7634