Tahkolla petetty

Anonyymi

Sain tietää että vaimo petti minua Tahkolla.
No meinaan jättää vaimon luotto meni täysin, vaikka olikin humalassa kuulemma repsahtanut. Sain selville miehen nimen jonka kanssa olivat olleet 2 yönä sängyssä,hän on ukkomies jolla 2 lasta jne. Mitä teen kerronko hänen vaimolleen?

6

413

  Vastaukset

  • Näin pakko sanoa samanlaisen teon tehneenä itse, että olet varmasti järkyttynyt, niin oma puolisokin ja minä myös. Mutta jos välillänne on oikeaa rakkautta ja puolisosi ei ole rakastunut toiseen mieheen, anna hänelle vielä mahdollisuus.
   Tekisin mitä vain, että saisin oman puolisoni takaisin, sillä se mitä tein oli virheistä suurin ja kadun sitä syvästi. Tein sen myös humalassa, vaikka se ei tekoa lievennä! Parisuhdeterapiaan tai ihan mitä vain, millä saatte keskutelu yhteytenne takaisin ja sitten luottamusta rakentamaan, vaikka se on pitkä ja kivinen tie. Näin luulen myös omalla kohdallani joskus käyvän, kun puolisoni on toipunut järkytyksestään.
   Ja se pitää myös sanoa, että syyllistäminen ei vie asioita mihinkään suuntaan.
   Odota nyt rauhassa vaimosi anteeksipyyntöä, jos sellaista ei tule hänen osaltaan anna hänen mennä. Me ollaan kuitenkin vain ihmisiä kaikki täällä ja uskon, että hyvätkin ihmiset mokailee välillä. Ei saisi tuomita yhden virheen vuoksi koko ihmistä. Voimia!

   • Ystäväni "taistoa" sivusta seuranneena ajattelisin, että luottamus on kertakäyttökampetta. Suhde ei palaa ennalleen paremmankaan terapeutin puoskaroimana. Toki ihmisiä kaikki ovat ja hyvätkin töpeksivät, mutta eihän sitä uusintamahdollisuutta tarvitse sille vanhalle antaa kun muitakin ihmisiä on olemassa.


   • Valitettavasti uskottomuus voi koskea niin paljon puolisoon, että sitä ei kykene anteeksi antamaan. Ja vaikka yrittäisi antaa anteeksi sitä ei koskaan unohda. Huonoina päivinä se usein nousee esiin hiertämään suhdetta. Vasta sitten ymmärrät sen kun sinut itsesi petetään. Jos katkeruus on tarpeeksi syvää, voidaan pettää jatkossa useammankin kerran jos yhdessä pysytte. Humalaa ei voi koskaan pitää syynä pettämiseen!


  • Kovaa on saada anteeksi pettämisen jälkeen. Tiedän että tilaisuus tuli ja sen käytin. Toki piti keksiä hyvä tarina. Vieläkin kirpaisee kun joku käräytti. En ehtinyt keksiä parempia syitä teolle. Toki nyt tuo sai kaiken syyn niskoilleen. Mutta rakasta sitä en mitenkään. Ja olen täysin tossun alla ja sen myönnän. Toki pyysin anteeksi jopa tuolta toiselta muttei sekään sitä hyväksynyt. Pahinta oli kun ei aluksi tiennyt ja taas tuo toinen itse "ilmoittautui. Saanut tässä kahta yrittää pitää rauhallisena. Ei enään jaksa joten olen pikkuhiljaa pitänyt väliä siihen. Jos tajuaa jättää rauhaan. Paska olo jäi toinen onneksi antoi anteeksi.

  • Kerro hänen vaimolleen haluaa varmaan tietää mitä miehensä touhaa Tahkolla.

  • Tottakai käräytat ja heität vaimonpihalle

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2210
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1903