Kulmunin vihervasemmistolaisuus kostautuu.

Anonyymi

Pitkään Keskustaan kannattaneena on pakko sanoa, että Kulmunin valinta oli harvinaisen väärä ja siitä tulee hyötymään Kokoomus ja Persut. Kulmunin unelmahöttö viherpunikkien kanssa, on täysin perinteistä Keskustalaisuutta vastaan, jopa etukäteen meni kertomaan, että allekirjoittaa tämän punikkihallituksen ohjelman pilkulleen. Kulmuni oli niin väärä valinta ja nyt se kostautuu täydellisenä syöksykierteellä. Seuraavassa puoluekokouksessa puheenjohtaja tulee vaihtumaan.
Keskustalla oli mahtava paikka laittaa tämä hallitus nurin, mutta pikku tyttö katseleen vaaleanpunaisten lasien läpi maailmaa.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulut juurikin siihen porukkaan jonka vuoksi puolueen kannatus laskee:
      Maaseudun menneisyyteen kuuluvat pankkojäärät

      • Anonyymi

        On iin mukava viettää tyttöjen iltaa hallituksessa, ei ole äijän jäärät sotkemassa realismillaan!


    • Anonyymi

      Hallituksen toimenpiteet saivat vain epävarmuutta aikaan. Nyt tilanne on entistäkin huonompi kun luottamus hallituksen sisälläkin on menetetty.
      Kepu:n on enää turha luulla että sen hallitusohjelmaan saamat tavoitteet voisivat totutua. Maakuntahallintoa ja sotea muut voivat viivyttää ja estää perustuslakiin vedoten kuten viime kaudellakin.
      Puolueen johdolla ei ole tilanne hallinnassa ja äänestäjien tuki on menetetty. Edellytykset hallituksessa toimimiseen ovat nyt vähäiset tulee sitten vasemmisto tai uusi porvarihallitus.

    • Anonyymi

      Ehdottais Sipilän poistoa edustajan tehtävistä niin kannatus korjaantuu heti

      Toki jämäkkä johtajuus ei ole kulmunin heiniä-lussu

    • Anonyymi

      Hän antoi ymmärtää että heillä ei ole muuta vastaan kuin Rinteen oloa pääministerinä. Tarkoittaa sitä kuten aloittaja sanoo, että kannattavat tätä vihervasemistolaista unelmahöttöä. Hänhän oli mieltä että hallituksen linjan hyväksyvät.

      Hävitköön koko puolue maailmankartalta kun ei suomalaisten puolustaminen kelpaa. Täytyy sanoa että kuinka äärimmäisen itsepintaisia voivatkaan olla nämä nykyajan suvakkipoliitikot ja suvakkipuolueet. Eivät usko mitään vaikka puolue meinaa mennä historian hämärään. Uskomattomia jukuripäitä. Mikään ei muuta heidän kantaansa, jos pienikin toivo on olla hilloissa kiinni.

      • Anonyymi

        Jos kepu tekisi alkiolaista isänmaallista poilitiikkaa, varmaan olisi heidän äänestäjä. Nyt persut ovat se joka puolustaa omaa kansaamme kaikessa. Siispä persut ovat puolueeni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kepu tekisi alkiolaista isänmaallista poilitiikkaa, varmaan olisi heidän äänestäjä. Nyt persut ovat se joka puolustaa omaa kansaamme kaikessa. Siispä persut ovat puolueeni.

        Siis olisin.


    • Anonyymi

      Sääliksi käy entistä mahtipuoluetta maalaisliittoa, ei taida maakuntahallintoa syntyä, kepulaisia viedään kuin litran mittaa nyt. Miksi kepulaiset valitsi navettapiian johtoonsa, isäntä se pitäisi olla.

      • Anonyymi

        Kulmuni on isäntien juoksutyttö ja saattavat nähdä märkiä päiväuniakin utareista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kulmuni on isäntien juoksutyttö ja saattavat nähdä märkiä päiväuniakin utareista.

        Nää vähän päälle kolmekymmppiset naikkoset on nyt muodissa ja meno sen mukaista. Lisäksi kaikki ovat niin punavihreitä ja vihreitä muutenkin (siis kokemattomia ja typeriä).


    • Anonyymi

      Kroppa on Kulmunin mutta pää keskustan herrojen?

      Sipilä?

      • Anonyymi

        Taitaa Kulmunin pää olla joku vasemmistodemarin... Muuten normi navettapiika.


    • Anonyymi

      Oikea toimi olisi ollut Rinteen hallituksen kaataminen. Rinteen kaataminen on huono homma, varsinkin jos Rinne pääsee tunnustelemaan uutta hallitusta. Sehän olisi kuin pukki kaalimaan vartijana.

    • Kulmunin politiikka ei suinkaan ole vastoin perinteistä kepulaisuutta. Päinvastoin se palauttaa oikeistolaistunutta kepulaisuutta takaisin perinteisemmälle linjalle. Tätä perinteisempää linjaa puolueessa ovat edustaneet Johannes Virolainen, Paavo Väyrynen ja Anneli Jäätteenmäki. Näistä viimeksi mainittu toki meni reilusti vasemmalle, mutta saavutti Kepulle sen kaikkien aikojen parhaan vaalituloksen.

      Kepun ongelma on megatrendeissä. Suomi kaupungistuu edelleen vauhdilla, sukupolvet vaihtuvat, maasutuammatit eivät pure. Kulmunin politiikan ydin on pitää koko Suomi asuttuna. Tätä kannatetaan Lapissa ja perä-Pohjolassa, mutta mitä etelämmäs tullaan, niin äänestäjät ymmärtävät, että heille on varattuna vain tuon politiikan rahoittajan osa. Kulmuni voi saavuttaa suosiota siellä, missä väki vähenee ja vanhentuu, mutta ei muualla, kun poliittinen sanoma on tällainen.

      Toista ääripäätä edusti tavallaan Matti Vanhanen. Hän edustaa niitä tahoja, jotka siirtyivät liberaaleista yrittäjähenkisistä Kepuun silloin, kun LKP yhdistettiin Kepuun. Sieltä valui yrittäjähenkeä roppakaupalla Kepuun niin, että siitä tuli lopulta Kepun johtava poliittinen linja, kun Vanhanen ja sittemmin Sipilä pääsivät vallankahvaan. Se puolestaan karkotti Jäätteenmäen palkansaajaäänestäjät. Jäätteenmäki oli lähellä viedä linjallaan Kepun jopa kaupunkeihin, mutta valittu uusi linja onneksi tyrmäsi nämä toiveet. Yhdistettynä Kepun yrittäjähenkinen painotus (piilokokoomuslaisuus) ja pidä koko Suomi asuttuna -politiikka toimivat tehokkaana esteenä puolueen kannatuksen kasvulle. Ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Isänmaallisten eli persujen vastustajat aina otttavat puheeksi mitä ne soinilaiset suvakit teki silloin muutama vuosi sitten, mutta eivät ikinä sano siitä mitään mitä itse nyt yhdessä vihervasemmiston kanssa jatkuvasti tekevät. TÄSMÄLLEEN SAMA HAITTAMAAHANMUUTTOTOUHU JATKUU JA VIELÄ PAHEMPANA KUIN TUOLLOIN 2015.

      Kepulaisia voi täysin syystä sanoa vihervasemmistolaiseksi puolueeksi, sillä mitään eroa ei heidän politiikallaan ole tällä hetkellä viherpunikkien kanssa. Onhan Kulmuni sitä mieltä että kepu jakaa hallituksen linjan täysin. Sietää hävitä Suomenkartalta koko puolue. Ei tule ikävä.

      • Anonyymi

        Minne Hullu-uho on muuttanut?


      • Anonyymi

        Persut eivät ikimaailmassa ole isänmaallisia. He ovat isänmaan vihollisia. Heidän tavoitteenaan on sabotoida isänmaan asioiden hoitamista kaikin tavoin.


      • Kun puhutaan isänmaallisuudesta, persut ovat Suomessa ylivoimaisesti epäisänmaallisin puolue. Toinen vaihtoehto on karumpi eli he ovat vain yksinkertaisesti tyhmiä.

        Persuille pitää aina selittää, miksi he ovat epäisnmaallisia tai sitten vain tyhmiä. Jälkimmäinen johtuu hartioiden väliin sijoittajan osan fyysisistä ominaisuuksista, joten siitä ei sen enempää. Epäisänmaallisuus puolestaan johtuu - niin toivottavasti se johtuisi vain tyhmyydestä - siitä, että perujen politiikan ytimenä on EUn hajottaminen, mikä voi lopulta johtaa valtaanpäästessään eroon EUsta. Se puolestaan altistaa Suomen samaan tilanteeseen, missä Valko-Venäjä, Ukraina ja Georgia ovat jo nyt eli Putinin johtaman Venäjän painostukseen, koska Venäjä haluaa kasvattaa reviiriään ja se iskee aina sinne, missä näkee heikkoutta. Ilman EUta Suomesta tulisi äärimmäisen yksinäinen ja heikko. Ja tällaiseen tilanteeseen persut halauvat ehdoin tahdoin Suomea ajaa. Putinin hellään syleilyyn. Jo Soini oli ihastuksistaan Venäjästä ja muisti aina kertoa jokaikisen kädenpuristuksen, minkä hän sai tehdä ulkoministeri Lavrovin kanssa.

        Maahanmuutto on persuille apokalyptinen pakkomielle. He näkevät islamistejä veitsineen joka nurkan takana. Tällainen on vainoharhaista impivaaralaisuutta. Maailmassa on vatioita, jotka ovat perustuneet lähes kokonaan maahanmuutolle ja suht hyvin niissä on mennyt. Yhdessä perujenkin ihailemassa valtiossa suurimmat sanomalehdet julkaistaan neljällä kielellä ja siellä puhutaan yhteensä noin 16-17 kieltä. Tämä valtio toivottaa tervetulleeksi maahanmuuttajat ja rakentaa heille uusia asuntoja. Suuri osa maahanmuuttajista puhuu vierasta kieltä eli enemmistö tässä tapauksessa Venäjää ja toinen osa englantia tai muita kieliä. Kyseinen valtio ei harkitsekaan kieltävänsä maahanmuuttoa vaan päivastoin valtion lainsäädännössä taataan tällainen maahanmuutto ja sitä suositaan huolimatta siitä, etteivät kaikki maahanmuuttajat osaa ehkä sanaakaan maan pääkieltä.


    • Anonyymi

      Kokoomuksessa on yhtäkkiä herätty huomaamaan, että pääkilpailijoissa Kepussa ja sossuissa saattaa tulla yhtäaikaa olemaan nuoret, terävät ja myös vihreät, tarmokkaat naiset johdossa.

      Kokoomuksen keltainen lehdistö puuttuu nyt innolla SDP:n pääministerikysymykseen, Marinilla pelotellaan pirttihirmuna ja Lindtmannia sievistellään yhteistyökykyisenä.

      Hupaisaa, pelko voi olla aiheellista, ainakaan Orpon kyvyiillä ei noita naisia pompotella.

    • Anonyymi

      Keskusten on jossain vaiheessa hyväksyttävä luonnon suojelu tavoiteltavaksi asiaksi, pelkän piittaamattoman hyväksikäyttämisen sijasta, mikä nyt on Keskustan linjana.

    • Anonyymi

      Keskusta olisi pysynyt linjassaan mille lähti. Tämä luottamuksen rakentaminen säälin varaan on typeryyden huippu Keskustan johdolta.

      Henkilöön, johon ei ole luottamusta hoitaa pääministerin töitä, niin miten ihmeessä voi olla luottamusta sellaiselle antaa asettaa oma ehdokas pääministeriksi ja vielä itse ministeriksi ? Valtioneuvostoon, mistä sai potkut.
      Sääli on sairautta, kun kansa joutuu siitä vastaamaan!

      Entä demarit. Todella säälittää, ette pääse eroon riippakivestä vaikka sen teille keskusta kultalautasella tarjosi. Olette niin diktatuurin alla, että yksi henkilö, joka roikkuu luottamuksen ja pääministerin paikan menettäneenä vallankahvassa voi vielä sanella, että hän pysyy puheenjohtajan paikalla, tekee hallitustunnustelut, sanelee kenestä tulee pääministeri (jota hän neuvoo ja opastaa) ja että tulevaisuudessakin pitää puheenjohtajan paikasta kiinni ja että vielä menee ministeriksi takaisin hallitukseen.

      Voiko teitä enemmän enää nöyryyttää puheenjohtajalla, jolle keskusta säälistä heittää muruja pöydälle, no, voihan Antti toimia hallitustunnustelijana, heh, heh ja voihan se ministeriksi tulla, heh, heh....jos demarit niin päättää.

      Hallituksesta on tullut näköjään aivan ikioma Terijoen-hallitus-kupla Suomen sisälle, onkohan se nyt sitä unelmahöttö unelmaa. Missä kuplapäät keskenään sopii arvomaailmat ja hallituksen.

    • Anonyymi

      Kulmunin osaamattomuus saada kokoomuslaiset myyrät kuriin keskustapuolueessa sai Sipilän miesten ajaman politiikan tuottamaan tuloksia ja Keskustan kriisiin.

      Nyt voivat ainostaan SDP muut hallituskumppanit vielä pelastaa kerran keskustan, mutta Keskustan sisällä on tehtävä kunnollinen putsaus myyrien osalta!

      • Anonyymi

        Ja se suursiivous kannattaisi aloittaa kantamalla Sipilä ensin ulos puolueesta.


    • Anonyymi

      Eiköhän se ole tämä Juha-Lesta Sipilän taustapiruilu ja kostonhimo kun keskustalle kostautuu taas kerran seuraavissa eduskuntavaaleissa...

      Siellä missä pälvikaljulestan pää ja agenda vilahtaa siellä keskustan kannatus alas kilahtaa.

    • Anonyymi

      Kulmunin keskeisenä pj-lupauksena ja tavoitteena on ollut nostaa keskustan kannatus 20:een prosenttiin! - mutta kuinkas sitten kävikään.. nyt alkaa olla lähellä jo se tilanne, jossa on vain ajan kysymys, koska kannatus tipahtaa alle 10 prosentin.

      Kuulin tuossa hyvän sutkautuksen persuleiristä.. "Toivottavasti Kulmuni jatkaa vielä pitkään puheenjohtajana, niin päästään helpommalla.." Kuulostaa jotenkin samalta kuin demarien kannatustilanne Rinteen sairausloman aikana... Sitä paitsi molempia puoluejohtajia yhdistävät tyhjyyttään kumisevat hokemat ja mainoslauseet.. Kuka sellaisten perusteella heitä äänestäisi?

      Jatkakaa vaan samaan malliin, niin kyllä tästä hyvä tulee - vastustajillenne.

      • Anonyymi

        IL tänään: "Mutta kun asiaa katsoo puhtaasti keskustan kannalta, voi kysyä, mikä on puolueen todellinen halukkuus jatkaa hallituksessa. Rivit rakoilevat pahasti eikä tilannetta auta mitenkään se, että puoluetta johtaa epävarma ja heikosti esiintyvä Katri Kulmuni. Kulmuni toistaa mediassa päivästä päivään, miten hieno hallitusohjelma ja hallituspohja on. Vahinko vaan, että kannattajat ovat täysin päinvastaista mieltä."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe