Mikään ei kestä

Anonyymi

Kun olin nuori vanhemat pojat jutteli että kun löytää naisen alkaa puute kadota. Eka tyttöystävä oli vaan hyvin haluton seksin suhteen, puolen vuoden seurustelu päättyi ja sain kaksi kertaa tussukkaa, hyvin pikaisesti kävi. Toinen likkakaveri ei antanut kertaakaan, lopetin seurustelun neljän kuukauden kohdalla. Sit osui kohdalle aika "namu", nainen josta tuli myöhemmin kihlattuni ja elämänkumppani, ei ollut seksistä enää pulaa, oli halukas nainen vaikka nuori olikin ja oli kiinostunut kaikenlaista kokeilee sängyssäkin, oli aika kyytiä. Naisen raskaus ei juuri vaikuttanut seksiin vaikka jotkut sanoi että kun nainen raskaana seksiä ei kanntata odottaa, no muijani kyllä halusi ihan normaalisti raskaana ollessa, minä se taisin pidätellä kun vatsa kasvoi ja nainen vaan sanoi et kaikki hyvin anna nyt vaan.
Lapsen syntymä vähensi kertoja mutta kyllä makkarissa edelleen muhinoitiin kunnolla kun se hetki tuli. Kun nainen tuli 40 vuoden ikään halut lopahti, se yllätti loppus kuin ois autolla ajanut puuta päin. Ei mitään selitystä ei mitään, ei vaan seksiä yhtään, meinas pää seota. Siitä seuras kaikenlaista pientä riitaa, nahinaa ja alkoi vieraat naisetkin kiinostaa, sen kun muija huomasi heräsi vähän, hyvin nihkeesti ja harvoin. Mutta ei se naisen löytäminen ole mikään seksin saanti takuu, toimii varmaan jonkin aikaa sit loppuu, nyt on tilanne sama kuin nuorena, nainen on mutta ei seksiä enää.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Markku taas filosofoi.

    • Anonyymi

      Miksi et hyvä mies hanki pumpattavaa Barbaraa? Sitä saat rynkyttää aamusta iltaan ja vaikka yön päälle. Mihin sitä naista tarvitset, tiellä se vain on.
      Kun muuta ei tarvitse kuin sitä yhtä, sen voi helposti hoitaa noinkin ja ilman mitään turhia ihmissuhteita ja muita haasteita tunneälyttömälle tollolle.
      Barbara ei vaadi mitään, ei kuluta rahaa, sitä ei tarvitse ottaa huomioon. Se on aina valmis palvelukseen mukisematta.
      Nämä tällaiset välineet on varta vasten suunniteltu rajoittuneille ja sosiaalisesti heikoille ihmisille. Sossun hakemuksessa sen hankintahintaa ei varmaan huomioida, mutta kerran vain se kirpaisee. Sen jälkeen ilmaista huvia! Kunhan et heti rikki rynkytä.

      • Anonyymi

        Kumiahan se barbara, aidan rakoon vaan rassaa kuten sanoi kapiaiset joskus intissä kun oltiin lomille lähdössä, ette kuitenkaan saa ja nauroi päälle.


      • Anonyymi

        Toivottavasti sinulla ei ole poikia, koska eläytymiskykyä sinulla ei tunnu olevan. Tiedoksi että miehen elämä on ankeaa ilman halukasta kumppania.

        Ei koske tietenkään kaikkia miehiä. Osa miehistä on ihan tyytyväisiä vaikka kumppani ei haluaisikaan kunhan siltä jollain keinolla saa.


    • Anonyymi

      Naisen kroppa kun lässähtää niin seksihalut loppuu samantien. Oon pitänyt huolta että tässä suhteessa treenataan ja sen myötä seksihaluja riittää. kun on hyvä itsetunto, haluaa pitää itsestään hyvää huolta ja kumppanistaan niin ilonpitoa makkarissa riittää. Asioista pitää voida puhua jos ei saa läheisyyttä eikä seksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe